Forum » Strojna oprema » DVD
DVD
m0f0x ::
Ahoj!
Imam en problemček! Namreč v šoli imam seminarsko o DVD-ju!! OK saj to še ni problem! Problem nastopi tukaj, ko mi piše, da moram opisat vzporedno branje dveh laserjev!! Zdaj pa več ne vem ali je to sploh možno in kje sploh naj najdem gradivo za to!! Pa sem mislil da bi mi lahko pomagali tukaj na Slo-Techu najti kakšno net stran al pa kaj takega !?
Upam da sem napisal to v pravem Forumu !
Imam en problemček! Namreč v šoli imam seminarsko o DVD-ju!! OK saj to še ni problem! Problem nastopi tukaj, ko mi piše, da moram opisat vzporedno branje dveh laserjev!! Zdaj pa več ne vem ali je to sploh možno in kje sploh naj najdem gradivo za to!! Pa sem mislil da bi mi lahko pomagali tukaj na Slo-Techu najti kakšno net stran al pa kaj takega !?
Upam da sem napisal to v pravem Forumu !
- premaknil: Gandalfar ()
Child Of KoRn ::
Maš prou! Hitrost je relativna! Za DVD pa sori ti nemorm pomagat![
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed.
Tr0n ::
Uff, strani je ogromno. Samo Googla odpri pa vpisi DVD. Vecina je seveda v anglescini. Pobrskaj tudi po slovenskih rac. revijah. Recimo v Monitorju se enkrat imeli opisano celotno delovanje DVD playerjev, vse do zadnjega cipa :).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje OS iz HDD na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 2223 (1397) | chelsea boy |
» | Fifa 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8154 (4876) | maremare |
» | Kako formatirati Win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 13452 (13150) | bluefish |
» | Notebook kupljen v italijiOddelek: Pomoč in nasveti | 2032 (1533) | Gutjerez |
» | Kaj delate da bo računalnik hitrejši?Oddelek: Programska oprema | 2768 (2264) | ;-) |