Forum » Programiranje » Javascript plugin problemček
Javascript plugin problemček
galu ::
Plugin koda: KLIK
Kar hočem je, da vrednost, katere barva je input, shranim pod neko spremenljivko in potem z njo počem nekej drugega... Enostavno vse kar sem probal, mi ven meče tisto začetno vrednost inputa, kateri je na začetku nastavljen. Torej se ne spreminja, kljub očitni spremembi.... Probal sem že tudi z metodo .css("background-color") // .css("color") // .val() , seveda vse z (afaik) pravimi selektorji ampak ne gre.
Help?
Kar hočem je, da vrednost, katere barva je input, shranim pod neko spremenljivko in potem z njo počem nekej drugega... Enostavno vse kar sem probal, mi ven meče tisto začetno vrednost inputa, kateri je na začetku nastavljen. Torej se ne spreminja, kljub očitni spremembi.... Probal sem že tudi z metodo .css("background-color") // .css("color") // .val() , seveda vse z (afaik) pravimi selektorji ampak ne gre.
Help?
Tako to gre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CSS Lists - SeznamiOddelek: Izdelava spletišč | 1728 (1389) | MrBrdo |
» | [CSS]Pozicioniranje footer divaOddelek: Izdelava spletišč | 2454 (2401) | amaze646 |
» | Nekaj v zvezi z HTML in PHP-jemOddelek: Izdelava spletišč | 1708 (1346) | rokpok |
» | css in input.buttonOddelek: Izdelava spletišč | 1621 (1504) | ferjan |
» | glow efekt s css v FF / dinamicen width s CSS v FFOddelek: Izdelava spletišč | 1561 (1403) | Lee_Nover |