Forum » Strojna oprema » Bios problems
Bios problems
eomer ::
Oj!
Eno vprasanje. Imam racunalnik k se BIOS resetira na osnovno nastavitev al neki takega nekje v leto 1997 zmeraj ko potegnem kabel ven iz štekarja. Pol bi pa računalnik še sam rad inštaliri modem k je itak že inštaliran pa še neki sam ne vem točn kaj. No tko me zanima kako kej s tem stoji a je napaka v plati napajalniku al pa pač tko je.
Eno vprasanje. Imam racunalnik k se BIOS resetira na osnovno nastavitev al neki takega nekje v leto 1997 zmeraj ko potegnem kabel ven iz štekarja. Pol bi pa računalnik še sam rad inštaliri modem k je itak že inštaliran pa še neki sam ne vem točn kaj. No tko me zanima kako kej s tem stoji a je napaka v plati napajalniku al pa pač tko je.
- spremenilo: eomer ()
Dr_M ::
baterija je prazna, zato se ti bios resetira.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
TICKO ::
js bi tud rabu pomoc! imam maticno ms 7117c pa sem nadgradil bios pa je bil tuke tud clanek kk zamenjat ono slikico v biosu pa sem downloadu nov bios pa ono slikico od slo-tech sm hotu dat pa ko sm ga fleshiru je delalo vse normalno sam na prvi strani tam ko rame steje so cez cel ekran heroglifi!?!?! help
slike pridejo kmalu
slike pridejo kmalu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overclockanje procesorjaOddelek: Navijanje | 3596 (3307) | st0jko |
» | Problem with hddOddelek: Pomoč in nasveti | 894 (723) | *ziga* |
» | monitor se ne prizgeOddelek: Strojna oprema | 962 (830) | daKine |
» | XP se nočejo instaliratOddelek: Operacijski sistemi | 991 (761) | divxanze |
» | Overclocking C500->....?Oddelek: Navijanje | 1171 (1058) | Muflon1 |