Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 - poln disk
Windows 7 - poln disk
Temo vidijo: vsi
tx-z ::
Ni moj računalnik, tako da težje diagnosticiram zakaj bi do tega pršlo, ampak stvar je sledeča.
Na C-disku, kjer je inštaliran Win7 je kapaciteta okol 80GB. Prosto je okol 500MB. Zasedeno je okol 36GB. Kje je ostalih 43.5GB?? Pač, če označim vse mape na c-ju (vključno s skritimi), mi napiše da vseskp zasede okol 36GB, ampak prosto je pa samo še 500MB... Kšn predlog, kako bi to spucu?
Na C-disku, kjer je inštaliran Win7 je kapaciteta okol 80GB. Prosto je okol 500MB. Zasedeno je okol 36GB. Kje je ostalih 43.5GB?? Pač, če označim vse mape na c-ju (vključno s skritimi), mi napiše da vseskp zasede okol 36GB, ampak prosto je pa samo še 500MB... Kšn predlog, kako bi to spucu?
tx-z
kuglvinkl ::
spust čez ccleaner.
Pa poklukaj si v folder options, da bnoš videl skrite file in direktorije.
Pa poklukaj si v folder options, da bnoš videl skrite file in direktorije.
Zeratul ^^ ::
Tudi virusi včasih zavzamejo veliko prostora... Formatiraj ^^
#yolo
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: krispe ()
kuglvinkl ::
Zeratul ^^ je izjavil:
Tudi virusi včasih zavzamejo veliko prostora... Formatiraj ^^
Vse v redu s teboj?
tx-z ::
Ne vem sicer kaj je našu, kr nism poganju. Je pa ta CCleaner spucu tist nevidno zaseden prostor in je kul zdej:) Hvala:)
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk D polnOddelek: Pomoč in nasveti | 1699 (1298) | Valery |
» | Premalo prostora na C:\ diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3749 (3365) | Invictus |
» | Izginjanje prostora na SSD-ju z Win 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1139 (833) | RejZoR |
» | organizacija particijOddelek: Pomoč in nasveti | 3400 (2728) | solatko |
» | samodejno polnjenje trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2036 (1764) | Pyr0Beast |