» »

Morje hrvaška?

Morje hrvaška?

1
2
»

RockyS ::

Misliš iz Kamenjaka verjetno, ker drugače rabiš trajekt.

m0LN4r ::

Kako se pa gibajo cene letos? Kateri je najbližji kemp v dalmaciji in koliko stane ena noč za dve osebi z avtom in šotorom + taksa?

Je kak search engine kjer bi lahko brskal po cenikih kempov? Pa kateri kempi so vredu?

Kolk daleč narazen je nastanitev kemp/apartma/noč?
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

msjr ::

Alamar je izjavil:

Ampak resno, ne vem, kaj počenjaš več kot štiri ure. Verjetno pot brez načrta in v največji gužvi. No, jaz vedno pogledam urnik trajektov in grem na Cres, med tednom, ko ni gužve na zadnji trajekt tistega dne. Še vedno sem prišel v prvi rundi gor. Aja, vozim popolnoma po predpisih, da ne boš mislil, da norim.


Idealna vožnja po predpisih:

Ljubljana - Valbiska 2:30 http://goo.gl/maps/lHCs
Prihod malo pred odhodom trajekta 10 min
Tankanje trajekta 10 min
Vožnja trajekta 30 min
Ven iz trajekta 10 min
Merag - Cres 25 min http://goo.gl/maps/u0YS

= 3h 55 min brez tankanja, dela na cesti, gužve na meji ipd.

Tako da ponudba še vedno velja, vse ostalo je nakladanje.

boro10 ::

Evo letos spet s prijatelji na Cres na morje, kristalno čista voda, prijetno vzdušje itd..

Kar se pa tiče 4h do Cresa hm :) Bi rekel da lažje reči kot narediti. Če imaš srečo da ni kolone pred trajektom in da ujameš trajekt ravno ko spelje je fajn. Če ga pa ne ujameš pa lahko čakaš tudi uro, v času ko ne vozi najbolj pogosto. Je pa potem dobro ker imaš spodaj gostilno :)

Alamar ::

Saj pravim, med tednom in zadnji trajekt. Grem pa na Brestovo in ne čez Krk. Samo parkrat sem šel nazaj čez Krk, ker itak ni mostnine.

Sicer pa 25 minut od Cresa do Meraga? Lepo te prosim.:)) Generičen google maps pa res ni merilo natančnosti.

Kenpachi ::

jaz pa imam rekord 5 ur iz srbije do tokia. resno. prsežm.
Zaraki Kenpachi.

gzibret ::

Jaz pa imam posebno teorijo. In sicer, da tam, kjer je daleč največ kanalizacije in fekalij v vodi, se tudi najde največja koncentracija slovencev. Torej, če kdo sprašuje, kje je res čista voda, je to bolje narediti na ne-slovenskem forumu ;) In če ti kdo priporoča kakšno plažo, potem veš, da tja ni za it.

Preverjeno, velikokrat.

Aha, še odgovor na primarno vprašanje:

Bol na Braču je kr fajn. Kje rezervirat? Najbolje je poiskat na guglu, pa se že kaj najde.

Sem pa bil letos z nosečo ženo v Istri (si nisva upala iti na kakšen otok, ker trebuh je že res velik), in sicer v Sveti Marini pri Labinu. Všečno, samo malo preveč fekalij je v vodi. Se je bilo treba malo potrudit in se zapeljat z avtom in malo peš do sorazmerno čiste vode. Je bil pa mir, to pa ja, pa apartma tik ob morju in z luštno teraso.


Se pa stinjam z nekom, ki je že prej malo namignil... Tisti, ki že celo življenje hodite na SLO ali CRO obalo sploh ne veste, kaj je čista voda in kaj so lepe plaže. Žal...
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gzibret ()

GoodSatanist ::

gzibret je izjavil:

Tisti, ki že celo življenje hodite na SLO ali CRO obalo sploh ne veste, kaj je čista voda in kaj so lepe plaže. Žal...


Kam pa ti hodiš?
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

jype ::

gzibret> Se pa stinjam z nekom, ki je že prej malo namignil... Tisti, ki že celo življenje hodite na SLO ali CRO obalo sploh ne veste, kaj je čista voda in kaj so lepe plaže. Žal...

Jaz komot rečem, da kdor še ni bil na Hovsgolu pojma nima, kaj je to čista voda.

Okapi ::

Khövsgöl Nuur
secchi depths > 18 m are common (Wikipedia)

eastern Mediterranean
secchi depth 53 m (Berman et al. (1985)

Weddell Sea
secchi depth 80 meters on October 13, 1986

O.

Wox ::

To si se z beciklnom do tja pripelu? Kapo dol.
Commodore 64

jype ::

Okapi> Khövsgöl Nuur
Okapi> secchi depths > 18 m are common (Wikipedia)
Okapi> eastern Mediterranean
Okapi> secchi depth 53 m (Berman et al. (1985)
Okapi> Weddell Sea
Okapi> secchi depth 80 meters on October 13, 1986

Od teh je samo v Hovsgolu pitna voda.

Wox> To si se z beciklnom do tja pripelu? Kapo dol.

S konjem. Cest ni ravno na pretek.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

RockyS ::

Vsi so načeli debato o čisti vodi ko pa je itak jasno, da je doli voda dosti bolj čista, nihče pa še ni nič konkretnega povedal o cenah tam doli

- cene v trgovinah (kruh, črn&bel, mleko, pivo, vodka, klobase,meso...)
- cene v gostilnah (pijače, sladoledi...)
- cene v restavracijah (meni, plošče,pijača)

vorantz ::

vpraši keregakoli z obale pa ti bo tarnal kako gnilo morje mamo tle :P
sem s portoroža, mamo apartmaje pa ti samo rečem pejte raje drugam :>

RockyS ::

vorantz jih imate drug vikend (pet-ned) proste? Daj na ZS ceno in kontakt.

Btw, če hočeš čisto vodo je itak kristalno jasno da ne greš v Portorož. Če to komu ni jasno pa mu je itak vseeno kje plava, pa magari v kanalizaciji.

vorantz ::

RockyS je izjavil:

vorantz jih imate drug vikend (pet-ned) proste? Daj na ZS ceno in kontakt.


Lol sm si nrdil na hitro reklamo tle :D

Sori, mamo rezervirano več al manj do konc poletja zej
Nočem delat reklamo ampak probite klicat turist biro http://www.turistbiro-ag.si/
Rihtajo za velik del obale

Pithlit ::

RockyS je izjavil:

Vsi so načeli debato o čisti vodi ko pa je itak jasno, da je doli voda dosti bolj čista, nihče pa še ni nič konkretnega povedal o cenah tam doli

- cene v trgovinah (kruh, črn&bel, mleko, pivo, vodka, klobase,meso...)
- cene v gostilnah (pijače, sladoledi...)
- cene v restavracijah (meni, plošče,pijača)

Povsem odvisno kam greš. In kaj dejansko hočeš.

Cene so po večini znosnejše od naših. Ko greš na tržnico pa itak sam debelo gledaš. Konkretno to velja za Crikvenico. Kar se mojih restavracijskih užitkov tiče pa Krk (s čolnom/ladjo čez). Pa preden kdo zine da se tud na slovenski obali isto poceni je... se ne (oz. za isto ceno dobiš na krožnik zmrznjeno uvoženo robo... če hočeš sveže boš pa tudi konkretno plačal - če ti je pa vseeno kaj ješ, sam da je poceni, pol ti bo pa ista pašta na obeh straneh meje).
Life is as complicated as we make it...

Mesar ::

Ja veš, samo oni nimajo EU nalepk na hrani, že to pridoda nek okus in čar...
Your turn to burn!

dexterboy ::

Tipično za naš forum tule; ženska vpraša kam na Hrvaško, mi pa začnemo debatirati, da je bolje iti z biciklom v Piran na morje???
Mar ne bi raje zgolj in samo napisali naše izkušnje, tisti, ki smo bili na dopustu na Hravškem???
@Grogetin, naše izkušnje so sledeče, dva froca, oba manj kot 5 let;
- Cres/Lošinj, je meni najlepši, pogrešamo pa peščene plaže za mularijo, iz LJ si tam doli v par urcah, edinole trajekt je za čakat, ko je konica, ampak sej to čakaš povsod. Tu smo dopustovali preko službenih kapacitet.
- Pag je daljša vožnja, bili smo privat pri paru, ki JE zakon, razumljiv, pustili so nam imeti žar na njihovem dvorišču, jih mularija ni nič motila, je pa slabost Paga ta, da je večinoma kamniti otok in zelo malo sence na plažah. Zamularijo prej ne kot ja, sploh pa ne pri današnjih sončnih žarkih, ki ti brez zaščite v enem dnevu poškodujejo kožo.
- Bili smo še na Rabu, v privat apartmaju, vendar je bil lastnik nek starček, stara šola, katastrofa od katastrofe; tašča ga je pa hvalila na polno... Skratka, sam otok je lep, ampak samo toliko, dokler se nisem zapletel v pogovor s sinom lastnika apartmaja; on je delal večino kanalizacije na otoku in ko mi je začel govoriti, kje se to izliva, da je tista "znana" peščena plaža na Loparju, kjer moraš priti še v temi, da dobiš prostor, izliv mestne kanalizacije... no way, Hoze, da me še vidijo tam. Je pa res, da tam hčere nisem dobil dve uri ven, ko je šla v vodo :) Na kratko, sin lastnike mi je priporočil, da moramo iti čim južneje na otok, ker je tam voda čistejša, Je pa zopet tako, da tam ni peska in otročad žalostna.
- Še ko sem sam bil dete, smo v 80-ih hodili na morje v Pakoštane, kjer je z enega konca morje, v notranjosti je pa jezero, obje dosegljivo v par minutah. Od takrta nisem bil tam, tako, da ne vem, kakšne so razmere danes. Takrat si se lahko v jezeru tudi kopal, seveda pesek.
- Bil sem tudi na Braču, je lepo, ampak smoo enkrat imeli nesrečo z lastnivo, ki je bila vse prej kot prijazana. Pote smo zamenjali gostitelja, čisto druga pesem.
- Večina mojih prijateljev gre na morje na Lovište, ampak to zaradi tega, ker imamo naraščaj nekje istih starosti pa imajo stari mir med igro :) Mi še nismo bili, ker je sin komaj letos upihnil prvo svečko, v šotoru s dojenčkom... sama veš, nas pa to čaka naslednje leto.
- Lani smo bili še v Barbarigi, ni slabo, ker je blizu, me je pa mesto Pula razočaralo, sem mislil, da je lepše, v resnici pa tako umazano, smeti kar ležijo okoli... je pa raj za otroke Medulin, ker je pesek in se otroci zopet lahko igrajo, pa še Kokoška je blizu, ne rabiš plačevati trajekte.

Pa vso srečo na dopustu.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

PurpleMoo ::

Prejšnje leto sem šla s prijatelji na Pine Beach (Pakoštane).
http://www.pinebeach.hr/

Takrat nas je stalo 325€ na osebo, plaža je fantastična, zelo veliko sence, hrana je za vse prstke polizati, pa tudi raznovrstna je.
Kar se tiče pa prikupnih bungalovov, je pa slednje: sprva je zelo čuden občutek, ko nimaš elektrike in spiš pod slamnato streho, vendar, ko se navadiš, je fantastično, dejansko pravi oddih od vsega.

Imajo tudi različne aktivnosti, npr. lokostrelstvo za malčke, odbojka, tenis, namizni tenis (če želiš to igrati, si raje prinesi svoje loparčke pa žogico). Zvečer so različne prireditve, tako za mlade, kot tudi malo starejše. Bar / kafič je izreden, cene so smešno nizke (koktejli od 6 do 11 kun, navadna pijača 5-6 kun, voda 4 kune, kava prav tako), pa še božanske sladice imajo.

Povečini tja hodijo mlade družine in starejši ljudje (z vnuki), kar je sicer za nas mlade, željne zabave bilo malce slabo. Samo mestece ima en ali dva (slaba) nočna kluba in nekaj barov. Bolje je iti v Biograd za take stvari. :)

Vožnja je skoraj samo po avtocesti, table že dosti vnaprej označujejo pot do kompleksa, trajala pa je nekje 6 ur z veliko postanki.

gzibret ::

jype je izjavil:

gzibret> Se pa stinjam z nekom, ki je že prej malo namignil... Tisti, ki že celo življenje hodite na SLO ali CRO obalo sploh ne veste, kaj je čista voda in kaj so lepe plaže. Žal...

Jaz komot rečem, da kdor še ni bil na Hovsgolu pojma nima, kaj je to čista voda.



He he... bil sem pa tule... precej blizu, tako da vem, kako lahko scena izgleda ;)



Isik-Kul, Kirgizija (Issyk-Kul, če bo kdo guglu)
Vse je za neki dobr!

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

jericho ::

Že tretje leto zapored sem bil na Šilu (Krk) in morm rečt, da mi je super, ker mesto ni veliko in je mir pa še voda je u redu. Cene so pa nekje kot v Ljubljani samo, da si na morju 8-).

krho ::

Sam sem bil letos dobra 2km naprej od Umaga in je bila čistoča morja obupna. Sam sem imel občutek, da je bilo slabše kot pri nas. Lani smo bili v Nerezinah in je bila voda odlična.
Kar se tiče cen, v obeh krajih primerljivo z našimi, je pa tako, da se splača jit v mesto v trgovino, ker so cene vsaj 10% nižje.
Recimo voda 5l oz. 6l v sodčku je bilo 14-15kn, v mestu pa 12-13kn. Vsaj v Umagu voda iz pipe zelo zelo srdi po kloru, je pa pitna. Na Cresu, kjer imajo lastno vodno zajetje je voda iz pipe odlična.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Okapi ::

Kupuje se itak v diskontih, Konzumu in kar imajo še teh zadev.

O.

m0LN4r ::

Kako se pa gibajo cene letos? Kateri je najbližji kemp v dalmaciji in koliko stane ena noč za dve osebi z avtom in šotorom + taksa?

Je kak search engine kjer bi lahko brskal po cenikih kempov? Pa kateri kempi so vredu?

Kolk daleč narazen je nastanitev kemp/apartma/noč?


Še enkrat prosim
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Vajenc ::

Sam sem okusil kar precej hrvaške obale. Od kampiranja v jugi s starši, do jadranja s prijatelji in dopustovanja v apartmajih s svojo družino.
Pritrdim vsem, ki govorite o čistejšem morju na otokih in Dalmaciji. V marini na Silbi in Kornatih je voda tako čista, da lahko s privezane jadrnice prešteješ kamnčke na dnu, najlepši vonj po morju mi je v spominu ostal iz borovih gozdičkov ob plažah Lošinja, najbolše sem jedel pri domačinu v "all inclusive" na Pagu, nepozabna so stara mesta kot so Šibenik, Hvar, Korčula, velike peščene plaže na Bolu in Rabu, "skriti zalivčki" v kampu Baldarin na Cresu ...

Pa vendar se zadnji dve leti vračamo v bližino Umaga, v hiško ob plaži, kjer je dovolj velik senčen vrt za mlajše otroke, veliko rakov med skalami (vidnimi s terase) za večjega otroka, letna kuhinja za večje udobje med kuhanjem in blažen mir s popolnim razgledom za starše ob večerih. Morje na videz res ni tako čisto vendar domačini trdijo, da je voda neoporečna in to meni zadostuje, da zaplavam z otroci. Otrokom pa je vseeno kako čisto je, važno, da se lahko sestavi potička in najde kakšna školjka ali rak. Veliko podobnih hišk se najde ob obali od Umaga do Novigrada (Palegrin, Lovrečica, Karigador, Dajla).

Prijatelj z družino pa npr. že par let zapored hodi na Murter, ker mu ugajajo ljudje, plaža in morje v tistem kampu in si sploh ne predstavlja, da bi se kopal v tako "umazanem" morju kot je bil pri nas v bližini Umaga. 100 ljudi in vsaj 100 načinov kako ugoditi tem ljudem.

Če niso otroci premajhni, avtorju teme predlagam, da se z avtom odpravi na morje brez vnaprejšnje rezervacije in potem po občutku menja kampe ali apartmaje dokler ne najde nekaj kar jim ugaja. Iz Istre do prvega večjega otoka ni tako daleč, da si to časovno ne bi mogli privoščiti.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

TOP ::

To se strinjam kot je napisal Vajenc,ker po poti dobiš ogromno ki imajo prazno bodisi avtokamp ali apartma.Na poti do Biograda so bile pogosto table,ki so jih ljudje držali za aparmaje.

Gorgonzola55 ::

Grogetin je izjavil:

Pozdravljeni vsi, imela sem načrt iti na morje z možem in otroci, do sedaj smo šli v Italijo in ima že 4 let da tam gremo, mal nam je že dolgočasno…Želim vaše priporočilo? Potrebujem nekaj bolj mirno, nekje, kjer se tudi otroci lahko zabavajo ( 5 in 7 let). Sem mislila da gremo na Hrvaško, kaj menite o tem? Katero je po vama mesto na Hrvaškem najboljše za počitnice? In seveda, v kolikor ste seznanjeni za to mesto, kam se lahko obrnemo za kontakt glede preverjanja nastanitev? Najlepša hvala!


Po meni je Hrvaška popolnoma ok destinacija tam s svojo družino grem že dolgo let, v glavnem sem bil v Rab in Poreč , moje priporočilo za vas je Poreč tam boste zagotovo zadovoljili svoje potrebe! Kar se tiče namestitve, hoteli so precej dragi, jaz bi vam priporočal, da pogledate tukaj apartmaji hrvaška tudi jaz tako iščem nastanitve. Vse je lepo opisano in slikovito, tako da boste zagotovo našli nekaj zase. Uživajte in veliko pozdrav!

koyotee ::

Ve kdo za kak dober(ugoden, blizu obale, apartma za 2) na Braču?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

noraguta ::

a jadran ? Ne!
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: msjr ()

msjr ::

Dejmo najprej zastavit, kje na Braču bi rad bil:

Bol bo med dražjimi, ampak apartmajev je največ, tako da se hitro kaj najde.
Milna, Supetar - tudi če bo ob morju, je za v vodo treba it kam drugam
Zanimiva opcija bi bila Povlja in Sumartin.

koyotee ::

Nisem vezan na lokacijo, le da je v bližini plaža, še raje taka, kjer ni tolk ljudi, da hodijo en po drugemu.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

msjr ::

Faceless ::

Pozdravljeni....

4 mlajše osebe (2 para med 25-30) bi šli na dopust nekam v bližino splita. Zanima me ali je kdo letoval v Splitu in okolici ter kakšna priporočila?

Najrajši bi imeli kakšen apartma s teraso v bližini morja. Je že kdo letoval in lahko kaj priporoča?

Okapi ::

In zakaj ravno v bližino Splita? Ko si enkrat v Splitu, se usedeš na trajekt in se pelješ na otoke. Če gredo Splitčani na morje in hočejo nekam blizu, gredo v Trogir oziroma na Čiovo.

O.

msjr ::

Čiovo - Okrug Gornji it is - lepi apartmaji so tisti, ki gledajo na južno stran in ne v zaliv, ampak pričakujte gužvo totalno - nekaterim je v bistvu to všeč. Je pa res blizu Trogir, pa še ladjica poleti vozi do Splita, kar pomeni, da lahko popiješ tudi kakšnega čez mero. Namig za avanturiste: probajte avtobus št.37, avgusta, popoldan :D

Nagi Bator ::

Okapi je izjavil:

Če gredo Splitčani na morje in hočejo nekam blizu, gredo v Trogir oziroma na Čiovo.

Ma ja?! Pravi Splitčani grejo špilat picigin na Bačvice :)

Ce ze mora bit blizu Splita bi naredil kot pravi "msjr".

Faceless ::

In zakaj ravno v bližino Splita? Ko si enkrat v Splitu, se usedeš na trajekt in se pelješ na otoke. Če gredo Splitčani na morje in hočejo nekam blizu, gredo v Trogir oziroma na Čiovo.


Trogir - Split 28km .... a ni to bližina Splita tako kot sem vprašal? Okolica, bližina ne mislm 500 metrov okol centra - ampak tko da se lahk en dan zapeljemo do splita pa mal pogledamo

Hvala za odgovore

Okapi ::

Trogir - Split 28km .... a ni to bližina Splita tako kot sem vprašal?
Ja, seveda je, zato sem tudi napisal. Ampak jaz bi vseeno predlagal otoke.

O.

NLight ::

telexdell je izjavil:


Mar ni tako v Sloveniji kot na Hrvaškem Jadransko morje? Razlika je le v tem, da je tam "more", pri nas pa morje.


Ne, ni isto... Razlika v vodi je ogromna, in vsi ki jih poznam, in so bili tako na hrvaški kot slovenski obali se strinjajo, da je morje na hrvaškem (seveda ne takoj za slovensko mejo) bolj čisto kot pa slovensko... Med drugim je slovenska obala dolga le nekaj deset kilometrov, vmes je pa še veliko pristanišče za ladje, ki onesnažujejo vodo...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: NLight ()

NLight ::

In kot je že nekdo napisal se na hrvaškem dogaja... Moje priljubljene destinacije so od Zadra pa dol - Biograd, Split... In tam imaš tudi zvečer kaj za počet, greš v mesto in je prav luštno...

EDIT: Šele zdaj sem opazil da sem citiral 3 leta star komentar...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: NLight ()

msjr ::

Okapi je izjavil:

Ja, seveda je, zato sem tudi napisal. Ampak jaz bi vseeno predlagal otoke.

O.


Hmja, od otokov sta samo Brač in Šolta za vse ostale trajekt predolgo vozi za izlet v Split.

Supetar - Split je vožnja približno 50 minut, pa še če pustimo avto v Supetarju je poceni, saj tako ali tako pridemo v center Splita. Zanimiva je tudi vožnja s katamaranom iz Milne na Braču v Split, ampak je vozni red [vsaj bil] tako neumen, da se težko organiziramo za kakšen izlet. Na Braču se da dobit kar lepe apartmaje, Sumartin, Povlja, Pučišća, mogoče celo Bol. Ampak je treba računat na to, da je potem vsaj 2 uri do Splita.

Iz Šolte je eno uro trajekta, pa bolj na redko vozi kot na Brač. Na Šolti je definitivna lokacija Maslinica, ki pa zna bit draga (če ocenim po ceni veza v luki). Je pa le 15 minut od luke Rogač, kjer pristane trajekt. Od tam se da tudi na izlet v Split z redno linijo (katamaranom), ki vozi približno 2x na dan (katamaran upravlja LNP in ne Jadrolinija) in vozi pol ure, tako da smo iz Maslinice v približno eni uri v Splitu, kar pa ni tako slabo.

Okapi ::

Hmja, od otokov sta samo Brač in Šolta za vse ostale trajekt predolgo vozi za izlet v Split.
In zakaj bi pravzaprav posebej hodil na izlet v Split? Dioklecijanovo palačo si pogledaš prvi dan, preden greš na otoke, ali zadnji dan, ko se vračaš.

O.

Utk ::

Weak stari.

Hrvaška propaganda prestavila v 6. Pa že itak letos ful reklam. Je res tako slaba sezona?

Pithlit ::

Mah glede na to da te kultura zanima... Bi bila Italija mnogo boljša izbira. Kultura najmanj eno stopničko višje od hrvaške. Dogaja se tolk da niti sledit ni možno. Gastronomija je svetlobno leto pred hrvaško... Cene so pa tam-tam, oziroma če se mal znajdeš je Italija cenejša. Pa svoje arene imajo, za razliko od Pule.
Life is as complicated as we make it...
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kampiranje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8110162 (1244) Mato989
»

Kam Na Morje Z Dojenčkom - Senca(hrvaška) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9313067 (10437) SuperKripto
»

Poceni počitnice =) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5222280 (8381) shadeX
»

Zasoljene cene poletnega dopusta pri sosedih (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17038137 (28181) ThinkPad
»

roadtrip, kampiranje in šnorklanje hrvaška

Oddelek: Loža
235359 (4443) krneki0001

Več podobnih tem