Forum » Pomoč in nasveti » Problem z winduwsi
Problem z winduwsi
zanjean ::
Zdravo!
Na računalniku imam winduwse xp in prijatelj mi je rekel da si lahko iz partisa staknem winduwse 7. To sm naredil ampak ni hotelo naložiti zdaj pa vsakič ko prižgem računalnik je črn desktop in vsakič ga moram nastaviti ponovno v spodnjem desnem kotu pa je kvadratek ki se na da odstraniti in v njem piše:
"you may be a vicitim of software counterfeiting
This copy of Winduws did not pass genuine Winduws valodation." v tem kvadratu je še en majnši v njem pa piše:
"ask for Genuine Microsoft Software". Je možno to kako popraviti ali moram odnesti na servis?
Na računalniku imam winduwse xp in prijatelj mi je rekel da si lahko iz partisa staknem winduwse 7. To sm naredil ampak ni hotelo naložiti zdaj pa vsakič ko prižgem računalnik je črn desktop in vsakič ga moram nastaviti ponovno v spodnjem desnem kotu pa je kvadratek ki se na da odstraniti in v njem piše:
"you may be a vicitim of software counterfeiting
This copy of Winduws did not pass genuine Winduws valodation." v tem kvadratu je še en majnši v njem pa piše:
"ask for Genuine Microsoft Software". Je možno to kako popraviti ali moram odnesti na servis?
- zaklenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti originalni Windows?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8110 (6133) | Machete |
» | Posodobitev gonilnikov namerno pokvari ponarejen čip FTDI FT232 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 40146 (27338) | Mr.B |
» | You may be a victim of software counterfeitingOddelek: Pomoč in nasveti | 2336 (1989) | Gus Fraba |
» | Kje kupit Windows XP Pro in koliko stane?Oddelek: Operacijski sistemi | 4920 (3870) | bond007 |
» | Konec podpore za piratske kopije MS Windows (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19520 (8052) | KontraCepec |