» »

Notesnik gericom ali kaj drugega?

Notesnik gericom ali kaj drugega?

Dr.S ::

Sem pred nakupom notesnika. Vprašanje za uporabnike notesnikov GERICOM:

> kakšna je kvaliteta teh računalnikov (tipke, zaslon. zvoćnili - da jih ne bom zakrival z roko,...)?

Cena za notesnika z celeronom 1.7 in osnovno opremo znaša 360.000 SIT. Se mi splača dodati še 50.000 za notesnik z pentiumom 4 1.8?

Tomi ::

Moje mnenje glede Gericoma:
ne ga kupiti.

Zakaj, poglej v starih temah, kjer smo se veliko pogovarjali o tem.
metrodusa.blogspot.com

MrScorp ::

Sem gledal gericome, ipc-je in notex-e itd... pa so sami kavni mlinčki v primerjavi z compaqi.

Če mene vprašaš, se ti splača nabavit compaq evo1015v ali 1020v... je 100k dražje, samo se splača.

IceIceBaby ::

Za 40k manj dobiš iBooka. Pet pogledat v eno Apple trgovino če te zanima :)

Pomojem se Gericoma ne splača kupovat. Po trgovinah sem jih gledal pa vsi delujejo zlo plastik fantastik. Poleg tega je pri takšnih firmah ponavad problem slab zaslon kar je zelo pomembno.
CPU clock (sploh pri prenosniku) pa sploh ni podatek na podlagi katerega bi se odločil za nakup. Velike razlika nastanejo že samo zaradi grafične kartice, matične plošče itd. Drugače mam pa jaz kvečjemu rajši manj mhz pa da baterija dlje drži.

Kot sem že reku. Moja prva izbira je iBook. Če pa na vsak način hočeš winse na računalniku (zakaj bi človek hotu kaj takšnega :)) potem pa kupi ornk firmo. HP, Compaq, Toshiba, Sony ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Macbook in BTC (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
958621 (7010) Mulh
»

Kateri Notesnik je za 300 000 jurjov najblši??

232446 (1869) CaqKa
»

LAPTOP nakup

191928 (1496) EjTi
»

Kateri notebook?

91188 (1058) Pithlit
»

Firme prenosnih računalnikov...