Forum » Kaj kupiti » Tablični računalnik do 130-150 EUR
Tablični računalnik do 130-150 EUR
easyrider3 ::
Kaj mi kdo priporoča za nakup tabličnega računalnika in to za ceno največ do 150 EUR.
A se res pozna na ekranu razlika med resulucijo 800 x 600 in večjo.
A se res pozna na ekranu razlika med resulucijo 800 x 600 in večjo.
- zaklenil: bluefish ()
floyd1 ::
Imamo eno aktivno temo temo glede izbire tablic in res ni potrebe, da se za vsak cenovni razpon odpira svoja, ker forum postaja nepregleden:
Katero tablico izbrati?
Moderatorji?
Za 150 EUR žal ne dobiš kaj pametnega.
Ja, razlika med resolucijami je ogromna. S prostim očesom, na običajni "delovni" razdalji. Na poceni 7" tablici z resolucijo 800 x 480 se s prostim očesom brez "truda" vidi "mreža" pikic. Na Raznih Galaxy tabih, Ipadih, Transformerjih... pač ne.
Predlog: Najdi enega naročnika Večera in naj ti vzame za 5 EUR na mesec Ainol tablico. Na koncu te pride 120 EUR (po 2 letih). Tako sem naredil jaz. Če ti ne odgovarja, jo še vedno prodaš za 90 EUR, daš zraven tistih 150 in si za ca. 250 EUR dejansko že lahko kupiš kaj boljšega. 5 EUR kredita na mesec pa ni tako hudo .
Katero tablico izbrati?
Moderatorji?
Za 150 EUR žal ne dobiš kaj pametnega.
Ja, razlika med resolucijami je ogromna. S prostim očesom, na običajni "delovni" razdalji. Na poceni 7" tablici z resolucijo 800 x 480 se s prostim očesom brez "truda" vidi "mreža" pikic. Na Raznih Galaxy tabih, Ipadih, Transformerjih... pač ne.
Predlog: Najdi enega naročnika Večera in naj ti vzame za 5 EUR na mesec Ainol tablico. Na koncu te pride 120 EUR (po 2 letih). Tako sem naredil jaz. Če ti ne odgovarja, jo še vedno prodaš za 90 EUR, daš zraven tistih 150 in si za ca. 250 EUR dejansko že lahko kupiš kaj boljšega. 5 EUR kredita na mesec pa ni tako hudo .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tuš; Tablični računalnik MP 720?Oddelek: Kaj kupiti | 16117 (5320) | joej970 |
» | Amaterski astronom prekosil samega sebeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6886 (4002) | krneki |
» | Kaj pravite na to sestavo rač.? Prosim pomočOddelek: Kaj kupiti | 1848 (1415) | rhino |
» | teleskop (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10047 (9125) | Barakuda1 |