Forum » Zvok in slika » DiVX : zvok prehiteva sliko
DiVX : zvok prehiteva sliko
mato22 ::
Zadnje čase ko skušam gledat DiVX-e mi v večini primerov zvok prehiteva sliko.
Zdej pa ne vem, ampak sem opazil da se mi to dogaja od takrat naprej, ko sem dal notr SB Hercules Fortissimo 3.
Ker prej, ko sem uporabljal zvočno na plati, se mi ni zatikal noben DiVX.
A je možno, da je procesor prešvoh???
Drugače bom pa probu dat zvočno ven pa še enkrat probu z uno na plati pa bom vidu a je vzrok zvočna.
Moja konfiguracija:
osnovna plošča Matsonic 7177CT
Celeron 600
GF4 MX440
384 MB sdram
Napajalnik 250W
Thx!
Zdej pa ne vem, ampak sem opazil da se mi to dogaja od takrat naprej, ko sem dal notr SB Hercules Fortissimo 3.
Ker prej, ko sem uporabljal zvočno na plati, se mi ni zatikal noben DiVX.
A je možno, da je procesor prešvoh???
Drugače bom pa probu dat zvočno ven pa še enkrat probu z uno na plati pa bom vidu a je vzrok zvočna.
Moja konfiguracija:
osnovna plošča Matsonic 7177CT
Celeron 600
GF4 MX440
384 MB sdram
Napajalnik 250W
Thx!
nuclear ::
Ka blebetaš, če nimaš pojma Neki123... Se govoriš pa sam ene v 1,2,3.. Računalnik je čist OK, če mam jst prejšnega še slabšega od tega ko ga ma on pa je vse vredu.
Mato22: Lahk da maš pr kodekih kake nastavitve spremenjene, mogoč se ti je avtomatsko spremenil kr si vstavu novo, ne...
Probi, pejt čez vse nastavitve, pa poglej.
Mato22: Lahk da maš pr kodekih kake nastavitve spremenjene, mogoč se ti je avtomatsko spremenil kr si vstavu novo, ne...
Probi, pejt čez vse nastavitve, pa poglej.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Zheegec ::
Glej da imaš Hardware Acceleration (za zvok seveda) do konca, in pa Sample Rate Conversion Quality čisto na najmanj (control panel->sounds and multimeda->audio->performance pa povsod advanced) potem pa še pod voice isto, pa še pod devices poglej nastavitve.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
mato22 ::
Thx.
Zadeva zdej dela. Sem mogu sam premaknt Sample Rate Conversion Quality čisto na najmanj, pa zdej dela super.
Thx ALIEN3001!
Zadeva zdej dela. Sem mogu sam premaknt Sample Rate Conversion Quality čisto na najmanj, pa zdej dela super.
Thx ALIEN3001!
nuclear ::
Pa sej sm ti js tud to reku, a men se pa neboš zahvalu! Hecam se sam da ti je uspel!
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | obstaja program za izboljšanje zvoka?Oddelek: Zvok in slika | 3355 (3040) | Daliborg |
» | AC3 težaveOddelek: Zvok in slika | 2545 (1483) | franc3e |
» | Min. PC za gledanje DivX-ov!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (1053) | mato22 |
» | AC97 na ABITKD7 + zvok na bsplayerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (1066) | Blup |
» | DivX komponenteOddelek: Sedem umetnosti | 1908 (1286) | buhica1 |