» »

Nakup elektronike na Amazon.de ?

Nakup elektronike na Amazon.de ?

s1m0n ::

Zamime me, če se lahko kupi elektronika preko amazon.de ?
Toraj, da se naroči in dostavi v Slovenijo.

BlaY0 ::

Odvisno kaj. Nekaj se da, drugo spet ne. Najbolje da poskusiš... registriraš se in vpišeš naslov za pošiljanje. Potem pa poskusiš nabavit tisto kar želiš. V koraku kjer izbereš naslov za dostavo te bo opozoril, če na ta naslov dostava ni možna in te ne bo pustil naprej.

Jinto ::

Kar prodaja Amazon mislim, da vse pošljejo v Slovenijo. Je pa treba vedet, da ne vseh artiklov iz amazon.de prodaja Amazon, ampak tudi njihovi klienti (druge trgovine), ti pa včasih ne pošljejo v Slovenijo.

s1m0n ::

Aha, no zraven piše, da prodaja Amazon (preko podružnice podjetja v nemčiji)

Jinto je izjavil:

Kar prodaja Amazon mislim, da vse pošljejo v Slovenijo. Je pa treba vedet, da ne vseh artiklov iz amazon.de prodaja Amazon, ampak tudi njihovi klienti (druge trgovine), ti pa včasih ne pošljejo v Slovenijo.

Ne drži. Jaz sem poskusil kupiti TV (direktno od Amazona) in ni šlo.

Sem probal naročit električno kosilnico, tv in mikrovalovko, pa pošljejo. Morda pa kakega produkta res ne.

Daj mi link za kosilnico, da probam ;)

Ja to gre. Je pa cena smešna, verjetno tudi zaradi tega gre.

draciel ::

Učer sm za foro gledal motorje na amazon.de. in piše da pošljejo :D. kako ti bodo skuterja poslali domov?

Jah daj pojdi par korakov naprej, do poštnine, da vidiš koliko bi bilo dejansko za plačat.

St235 ::

Z DHL?

Naročil bom en telefon iz amazon.de. ta telefon:

http://www.amazon.de/gp/product/B004PIB...

Zanima me kje piše koliko garancije je. A se da to kje videti?

in a moram poslati če se telefon pokvari v nemčijo ali lahko tudi na pooblaščen servis tukaj v SLO ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: draciel ()

St235 ::

Za garancijo pri nas preveri na RAM2, glede na težave ki so ponavadi z njimi zna bit,da ne bodo hoteli priznat garancije.

drugače je garancija eno leto, če se ne motim lahko pa doplačaš adljšo, samo potem ta velja samo neposredno na Amazonu.

se pravi če se telefon pokvari in ima garancijo ga lahko pošljem na amazon? tam pol vse urihtajo ? al kako ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Amazon.it vprašanje

Oddelek: Kaj kupiti
367149 (2123) bastadu
»

Katere slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
213457 (2278) gusto
»