Forum » Kaj kupiti » kupovanje rabljene robe
kupovanje rabljene robe
ts ::
kako se kupuje rabljeno robo?
je varno da ti kar po pošti pošlje?
mislim kupit eno rabljeno grafično, pa se mi ne da glih hodit enemu na dom.
je varno da ti kar po pošti pošlje?
mislim kupit eno rabljeno grafično, pa se mi ne da glih hodit enemu na dom.
SoNgOkO ::
Ello!
Jaz imam kar nekaj izkušenj s kupovanjme preko pošte oziroma raznih kurskih služb. Dokler je grafična pravilno zapakirana se ji nima kaj zgoditi. Zapakirana pa mora biti v protistatično vrečko, ki je v škatli, v škatli pa naj bo tudi kakšna zaščitna zračna vrečka ter stiropor.
Da boš testiral grafično pa je kar najbolje, da jo priklopiš v računalnik in nažulš en UT2003. Za Tv-out pa se mal s kablčki pa TV-jem poigrej. Pa glej, da boš kupoval stvari, ki so še vsaj delno v garanciji in brez kakršnihkoli hardwarskih modifikacij, vsaj dokler garancija še teče.
Jaz imam kar nekaj izkušenj s kupovanjme preko pošte oziroma raznih kurskih služb. Dokler je grafična pravilno zapakirana se ji nima kaj zgoditi. Zapakirana pa mora biti v protistatično vrečko, ki je v škatli, v škatli pa naj bo tudi kakšna zaščitna zračna vrečka ter stiropor.
Da boš testiral grafično pa je kar najbolje, da jo priklopiš v računalnik in nažulš en UT2003. Za Tv-out pa se mal s kablčki pa TV-jem poigrej. Pa glej, da boš kupoval stvari, ki so še vsaj delno v garanciji in brez kakršnihkoli hardwarskih modifikacij, vsaj dokler garancija še teče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Power saving modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3262 (2911) | amigo_no1 |
» | [Fork]Trgovine in odpiranje embalaže.Oddelek: Kaj kupiti | 2470 (2084) | dzinks63 |
» | Bigbang kranj in trdi diskOddelek: Kaj kupiti | 2700 (2139) | Zheegec |
» | Katero grafično do nekje 60kSIT?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5887 (4019) | Dr_M |