» »

Zobni aparat, kako je s tem

Zobni aparat, kako je s tem

SimobilFan4 ::

Pozdrav!

Star sem 15 let(skoraj 16). Resnično obžalujem, da sem pri 11 nehal nositi zobni aparat(začel sem pri devetih). Torej, zanima me ali je še možno dobit zastonj zobni aparat pri teh letih?
lp

seu_ ::

Da! Čimprej pojdi, mislim, da je meja zdaj 16 :)

gendale ::

če si kr tko prekinil zdravljenje (se pravi, da si pač nehal hodit ker se ti ni dalo več), pol baje da ni

vsaj tko sem jaz slišal

če pa se ti je takrat popravilo stanje in ti je ortodont rekel, da ga ne rabiš več, zdj maš pa spet grde zobe, pa bi pomoje šlo
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

gendale je izjavil:

če si kr tko prekinil zdravljenje (se pravi, da si pač nehal hodit ker se ti ni dalo več), pol baje da ni

vsaj tko sem jaz slišal

če pa se ti je takrat popravilo stanje in ti je ortodont rekel, da ga ne rabiš več, zdj maš pa spet grde zobe, pa bi pomoje šlo

Hvala za odgovor obema.
Zobi se mi niso popravili z nošenjem snemalne proteze in je predlagal, da začnem z nošenjem 'stalne' in to meni ni bilo všeč, glede na to, da že nasploh nimam všečne fizične podobe(očala, šibkost itd.) in sem zato nehal hodit.

v bistvu sm že star 16 :D

Zgodovina sprememb…

seu_ ::

gendale je izjavil:

vsaj tko sem jaz slišal

Ni nujno, jaz sem prekinila pri 16 ih in 2 leti me sploh ni bilo tja. Pri 19ih sem ponovno šla in dobila zastonj aparat (ker sem kao začela zdravljenje pred 16im).

seu_ je izjavil:

gendale je izjavil:

vsaj tko sem jaz slišal

Ni nujno, jaz sem prekinila pri 16 ih in 2 leti me sploh ni bilo tja. Pri 19ih sem ponovno šla in dobila zastonj aparat (ker sem kao začela zdravljenje pred 16im).

Haha, zakon! Hvala ti!

ZigaZiga ::

seu_ je izjavil:

gendale je izjavil:

vsaj tko sem jaz slišal

bi blo lepo, če bi temu lahko verjel :) samo, k je pr nas tok glupo s temi ortodontkami, ena je skoz na porodniški, tadruga je pa brez pameti

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mondeo IV 2.0 - Poraba

Oddelek: Na cesti
446814 (5593) TehDucky
»

Neviden zobni apartat

Oddelek: Loža
52733 (2539) Arctander
»