Forum » Strojna oprema » Kako odpret pokrov LG TV/LCD? Ni vidnih vijakov/zatičev
Kako odpret pokrov LG TV/LCD? Ni vidnih vijakov/zatičev
BALAST ::
Se že nekaj časa trudim, da bi ugotovil kako odpret plastični pokrov LG monitorja M2762D
http://www.lg.com/us/monitors/lg-M2762D...
Pred pol ure sem namreč zavohal smrdeč kiselkast vonj, ki po mojih izkušnjah nakazuje na razlitje napajalnih konderzatorjev. Monitor sem takoj izklopil in kasneje opazil še rahel bel dim, ki je prihajal nad napajalnim delom monitorja.
Monitor nima več garancije, zato bi prosil za nasvet kako naj ga odprem.
Odstranil sem stojalo, dva vijaka na vhodni/izhodni plošči ampak še vedno ni enega oprijemljivega robu, ki bi nakazovalo kako se odpre.
Glavni zatiči so verjetno na spodnji strani plastičnega pokrova, ki pa ima komaj za britvico prostora in z lučjo ne vidim ničesar.
Če je kdo že imel izkušnje z LG TV/LCD monitorji zadnjih let, ga prosim za pomoč.
http://www.lg.com/us/monitors/lg-M2762D...
Pred pol ure sem namreč zavohal smrdeč kiselkast vonj, ki po mojih izkušnjah nakazuje na razlitje napajalnih konderzatorjev. Monitor sem takoj izklopil in kasneje opazil še rahel bel dim, ki je prihajal nad napajalnim delom monitorja.
Monitor nima več garancije, zato bi prosil za nasvet kako naj ga odprem.
Odstranil sem stojalo, dva vijaka na vhodni/izhodni plošči ampak še vedno ni enega oprijemljivega robu, ki bi nakazovalo kako se odpre.
Glavni zatiči so verjetno na spodnji strani plastičnega pokrova, ki pa ima komaj za britvico prostora in z lučjo ne vidim ničesar.
Če je kdo že imel izkušnje z LG TV/LCD monitorji zadnjih let, ga prosim za pomoč.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti napajalno vezje za monitor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1749 (1371) | Brane22 |
» | MonitorOddelek: Kaj kupiti | 5655 (4961) | Ibrahimovic |
» | Kateri 27" monitor s TV tunerjem?Oddelek: Kaj kupiti | 3551 (3201) | maticm |
» | Kupiti 26" LCD TV ali LCD + TV monitor 27"Oddelek: Kaj kupiti | 1318 (1211) | neki4 |
» | Monitor 24+ z tv tunerjem (mpeg4,ac3), katerega?Oddelek: Kaj kupiti | 1507 (1318) | energetik |