Forum » Loža » Skok v vodo in bolečina v ušesih
Skok v vodo in bolečina v ušesih
clix ::
Danes sem skakal v vodo z višine dobrih 5m. Po drugem skoku, me je rahlo začelo boleti v obeh ušesih. Mislil sem si, da bo kmalu nehalo, tako sem skočil še enkrat. Skratka, 4 ure kasneje, je bolečina samo hujša. Naj povem, da sem si že kot otrok pri 5 letih počil desni bobnič.
Je to uneto uho, ali kakšna mehanska poškodba?
Kdo ve, kaj narediti, kaj se mi je zgodilo? Treba jutri k zdravniku? Morda že danes?
Je kr zlo nadležno :/
Kdo ve, kaj narediti, kaj se mi je zgodilo? Treba jutri k zdravniku? Morda že danes?
dark_coffee ::
Če gre za kakšno vnetje, bi za začetek pomagalo, da si daš par kapljic kvalitetnega olja v oba ušesa (npr. olivnega, lanenega, konopljinega... itd.) in vidiš, če bo zadeva pomagala.
Če imate doma "Netresk" rastlino, si lahko par listov stisneš v uho... to je meni zmeraj pomagalo, ko sem bil otrok. Te stvari seveda delujejo samo, če gre za vnetje ali prekomerni pritisk v ušesih... Če pa je kaj počeno/zlomljeno pa lahko samo zdravnik pomaga.
Če imate doma "Netresk" rastlino, si lahko par listov stisneš v uho... to je meni zmeraj pomagalo, ko sem bil otrok. Te stvari seveda delujejo samo, če gre za vnetje ali prekomerni pritisk v ušesih... Če pa je kaj počeno/zlomljeno pa lahko samo zdravnik pomaga.
St235 ::
Danes sem skakal v vodo z višine dobrih 5m. Po drugem skoku, me je rahlo začelo boleti v obeh ušesih. Mislil sem si, da bo kmalu nehalo, tako sem skočil še enkrat. Skratka, 4 ure kasneje, je bolečina samo hujša. Naj povem, da sem si že kot otrok pri 5 letih počil desni bobnič.
Če je bolečina posledica skoka gre za mehansko poškodbo. Zaradi razlike v pritisku je prišlo do obremenitve bobniča. Bo minilo v par dneh, naslednjič pa ne ta globoko, če ne izenačiješ pritiska. Če pa je kaj hujšega in domača zdravila kot svetuje dark ne pomagajo bo pa treba do zdravnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | piskanje v ušesih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 41876 (15235) | krepki |
» | Bolečine takoj nad gležnjem!?Oddelek: Loža | 6248 (5687) | mojca |
» | piskanje v ušesih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10132 (8848) | Starodavni |
» | Kako popolnoma zamašiti uho pred vodo?Oddelek: Loža | 11829 (9853) | teah |
» | Boleče uho, kako se da pomagatOddelek: Loža | 59398 (58519) | Daliborg |