Forum » Pomoč in nasveti » Vklop PC iz hibernacije, ne delujejo vsi ventilatorji
Vklop PC iz hibernacije, ne delujejo vsi ventilatorji
Vaseer ::
Ob normalnem vklopu PC ali restartu, se mi zaženejo vsi 3 ventilatorji v PC (grafična, CPU, ohišje).
Če računalnik dam v hibernacijo in ga zaženem nazaj, se mi ventilator na ohišju ne zažene, druga dva delujeta normalno.
Predvidevam da ventilator na ohišju ne dobi "poziva" oz napajanja s strani matične in me zanima kako lahko zadevo rešim.
Če računalnik dam v hibernacijo in ga zaženem nazaj, se mi ventilator na ohišju ne zažene, druga dva delujeta normalno.
Predvidevam da ventilator na ohišju ne dobi "poziva" oz napajanja s strani matične in me zanima kako lahko zadevo rešim.
amigo_no1 ::
Duhec ::
Katera plata pa je to ? Poglej, če obstaja novejši bios in ga posodobi/flešaj po navodilih.
Vaseer ::
BIOS posodobljen. Bom preveril kako je priključen ventilator, se mi pa zdi, da je na način kot ga je opisal amigo_no1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemipri vnovičnem prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 480 (349) | Leks |
» | Konektorji za povezavo matične z napajalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 619 (556) | bluefish |
» | Iz PCja vonj po zažgani plastiki, sedaj se ne prižge več.Oddelek: Strojna oprema | 7926 (7163) | --MiRaLdInJo |
» | Priklop napajalnikaOddelek: Strojna oprema | 14155 (13544) | pol3ni |
» | Menjava napajalnika, delajo le ventilatorjiOddelek: Strojna oprema | 2020 (1788) | Janac |