Forum » Omrežja in internet » Google v slovenščini, kako nazaj?
Google v slovenščini, kako nazaj?
Lion29 ::
Full me moti, da mi je google kar preklopu večino storitev v slovenščino...jaz bi rad imel v angleščini vse... kje to naštimam?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
imam naštimano english v profilu (in tudi ta nadzorna plošča je v en)...
ko pa grem nazaj na google.com (ne .si, ampak prav .com) imam v slo, pa tudi translate je v slo, maps, in vse ostalo
ko pa grem nazaj na google.com (ne .si, ampak prav .com) imam v slo, pa tudi translate je v slo, maps, in vse ostalo
fosil ::
V brskalniku naštimaj preffered language na angleščino, to bo sicer vplivalo na vse spletne strani, ne samo na google.
Tako je!
V brskalniku naštimaj preffered language na angleščino, to bo sicer vplivalo na vse spletne strani, ne samo na google.
tako imam nastimanoze od prej, nisem nic tikal
torej tudi to ni resitev zame
kr1ženska ::
Greš na Gmail. Desno, polek tvoje slikce imaš Privacy - klik, spodi imaš Prijava v Google nadzorno ploščo - klik, poiščeš igoogle (manage igoogle settings) - klik in naštimaš jezik
Greš na Gmail. Desno, polek tvoje slikce imaš Privacy - klik, spodi imaš Prijava v Google nadzorno ploščo - klik, poiščeš igoogle (manage igoogle settings) - klik in naštimaš jezik
tut tle sem ze imel anflescino nastimano
ok, zdaj sem se enkrat spucal cache in piskotke, povsod dal se enkrat save v anglescini (ceprav je ze bilo nastavljeno)... in zdaj dela povsod v anglescini in ne sam nadzorna plosca...
kul
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 grafični v prenosniku?Oddelek: Strojna oprema | 4275 (2621) | Stari89 |
» | wordpress pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6957 (5444) | paliskic |
» | Google na sioluOddelek: Omrežja in internet | 2036 (1348) | Vedran |
» | google.siOddelek: Omrežja in internet | 2042 (1599) | alexz |
» | NAPAJALNIK se ob povezavi na ploščo ustaviOddelek: Pomoč in nasveti | 969 (795) | Pyr0Beast |