Forum » Šola » Opravljanje treh popravnih izpitov hkrati?
Opravljanje treh popravnih izpitov hkrati?
Haruspicex ::
Sem dijak na šoli Vegove v Ljubljani.
Imam tri popravne izpite, in me zanima, če je možno popravljati vse tri v drugem roku (glede na to da se v prvem lahko pišeta samo dva)? Tega nimam v planu, vendar je zgolj firbec če je to možno (fajn je vedeti da imaš še priložnost preiti v naslednji letnik če slučajno oba popravna padeš v prvo). Skušal sem najti ta podatek na internetu in na Slo-Tech forumu vendar mi ni uspelo.
Hvala !
Imam tri popravne izpite, in me zanima, če je možno popravljati vse tri v drugem roku (glede na to da se v prvem lahko pišeta samo dva)? Tega nimam v planu, vendar je zgolj firbec če je to možno (fajn je vedeti da imaš še priložnost preiti v naslednji letnik če slučajno oba popravna padeš v prvo). Skušal sem najti ta podatek na internetu in na Slo-Tech forumu vendar mi ni uspelo.
Hvala !
toxius ::
V mojih časih srednje šole je bilo tako (8 let nazaj maturiral), da so sošolci, ki so imeli 3 popravne, si morali to razporediti na 2 popravna roka in če si padel 1 na prvem roku, si lahko potem 2 največ delal v naslednjem, se pravi NE moreš delat popravnega v drugem roku za več kot 2 predmeta, velja enako za prvi rok... so pa nekaterim REDKIM izjemam odobrili še tretji rok, v kolikor so naredili že 2 od 3 popravcev...
MisterR ::
Pri nas pa si lahko delal vse tri v drugem roku, ampak si moral biti prijavljen vsaj na enega v prvem roku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravni izpit iz 3+ predmetovOddelek: Šola | 11991 (8068) | lebdim |
» | imam 3 popravne izpite ter eneg nisem utegnila popravit kaj naj storimOddelek: Šola | 15638 (13657) | WarpedGone |
⊘ | SŠ in popravni izpitiOddelek: Šola | 10856 (9498) | Venum |
» | Dijaku narobe sešteli točke popravnega, da ni opravil je izvedel 3dni pred poukom...sOddelek: Loža | 4733 (2281) | Wox |
» | Dobil popravca pri MA (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 8125 (6092) | klemen22 |