Forum » Loža » "Nateg" folka
"Nateg" folka
TheRiddle ::
Pozdravljeni!
Malo sem brskal po Slo-Techu če že obstaja kaka taka tema, pa nisem našel nič, če pa slučajno kdo je, naj pa pove da se preselimo tja.
K bistvu: Med malimi oglasi sem opazi en lep oglas ki rahlo zavaja, pa sem ustvaril to temo da lahko drug drugega opzorimo, če zasledimo kaj takega.
Konkretno: V oglasu avtor navaja da ima specialno predelan Wii sensor bar za računalnik in bluetooth ključek s katerim se Wiimote priključi na računalnik. Cena res ni velika za tisto kar ponuja, vseeno se mi pa ne zdi prav da zavaja ljudi (tudi če je bil sam zaveden, na kar sem ga že opozoril).
Dejstvo je da je t.i. sensor bar samo kup plastike v katerem se skriva 8 IR LED diod (po štiri na vsaki strani), priključenih na elektriko, nikjer pa nobenega senzorja (ta se nahaja na samem wiimotu). Wiimote se lahko poveže preko kateregakoli bluetooth adapterja (tudi vgrajenega) če imamo za to ustrezno programsko opremo (sam sem uporabil emulator Dolphin x64) za "sensor" bar pa sem uporabil dve čajni svečki ki sem ju postavil na enako razdaljo kot so diode. Zadeva je delovala.
Če se vam zdi da kompliciram po nepotrebnem, vaš problem, sam rad vidim da me kdo opozori in tudi rad opozorim na zavajanje če kje kaj takega opazim.
Malo sem brskal po Slo-Techu če že obstaja kaka taka tema, pa nisem našel nič, če pa slučajno kdo je, naj pa pove da se preselimo tja.
K bistvu: Med malimi oglasi sem opazi en lep oglas ki rahlo zavaja, pa sem ustvaril to temo da lahko drug drugega opzorimo, če zasledimo kaj takega.
Konkretno: V oglasu avtor navaja da ima specialno predelan Wii sensor bar za računalnik in bluetooth ključek s katerim se Wiimote priključi na računalnik. Cena res ni velika za tisto kar ponuja, vseeno se mi pa ne zdi prav da zavaja ljudi (tudi če je bil sam zaveden, na kar sem ga že opozoril).
Dejstvo je da je t.i. sensor bar samo kup plastike v katerem se skriva 8 IR LED diod (po štiri na vsaki strani), priključenih na elektriko, nikjer pa nobenega senzorja (ta se nahaja na samem wiimotu). Wiimote se lahko poveže preko kateregakoli bluetooth adapterja (tudi vgrajenega) če imamo za to ustrezno programsko opremo (sam sem uporabil emulator Dolphin x64) za "sensor" bar pa sem uporabil dve čajni svečki ki sem ju postavil na enako razdaljo kot so diode. Zadeva je delovala.
Če se vam zdi da kompliciram po nepotrebnem, vaš problem, sam rad vidim da me kdo opozori in tudi rad opozorim na zavajanje če kje kaj takega opazim.
zakaj bi poenostavil, če lahko zakompliciram :D
- zaklenil: OmegaBlue ()
DimmniBurek ::
Sploh nevem kaj te moti. To da ne znamo vsi s svečkami narest nečesa, še ne pomeni da on prodaja buče. Lahko da jih, ampak za to se najprej prepričaj.
Spiši članek, kako se uporablja svečke za wii pa boš več s tem naredu
Spiši članek, kako se uporablja svečke za wii pa boš več s tem naredu
There Is No Stronger Drug Than Reality
petrus ::
>ni nič drugega kot par IR ledic priključenih na elektriko
Točno tako, in kako misliš original sensor bar napajat?
Iz zraka kot pri svečah ne gre, nimaš kam priklopit na PC.
Na mojega v oglasu je prispajkan molex konektor
katerega priklopiš na napajalnik v računalniku.
Namesto original proprietary konektorja:
Je zdaj na koncu molex:
Tukaj dejansko zavajaš ti.
Točno tako, in kako misliš original sensor bar napajat?
Iz zraka kot pri svečah ne gre, nimaš kam priklopit na PC.
Na mojega v oglasu je prispajkan molex konektor
katerega priklopiš na napajalnik v računalniku.
Namesto original proprietary konektorja:
Je zdaj na koncu molex:
Tukaj dejansko zavajaš ti.
stati inu obstati
OmegaBlue ::
Za take stvari se uporabljajo ali ZS ekipi, ali tema opozori moderatorja.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wii U (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 14845 (10344) | 111111111111 |
» | Nintendo pripravlja novo konzolo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 17945 (15908) | Bistri007 |
» | Wii sensor barOddelek: Konzole | 1487 (1372) | borchi |
» | Nov članek: Nintendo Wii (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 11278 (8573) | mauzer |
» | Kaj pravte na Nintendo Wii? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Konzole | 26587 (18931) | Raziel |