Forum » Zvok in slika » Povezava zvoka: TV-Kino-Motorola VIP
Povezava zvoka: TV-Kino-Motorola VIP
MIRKOKING ::
Zdravo
Že dalj časa se matram s povezavami kablov za zvok, zato vas prosim, da mi svetujete kaj naj naredim! Do sedaj sem imel standardni t2 vmesnik in sem imel povezan vmesnik in Dvd player kar z komponentnimi kabli. Delalo je, ampak če sem gledal film na TV iz ključka nisem mogel dati na zunanje zvočnike!
Sedaj pa imam:
1.TV LG47LM620s
Video inputs:
Component,Scart,VGA,4HDML(1.4)
Avdio in-/output:
Optical Digital Out
PC Line in
Others:
USB,Ethernet,WLAN
2.PHILIPS hišni kino HTS 5560
Izhodi: HDMI 1080p, CVBS, komponentni - Vhodi: AUX IN, dig. coax IN, opt. IN
3.Motorola VIP1003
Ethernet,USB,Scart,SPDIF(digital audio),HDML
Sedaj pa vas vse lepo prosim, da mi svetujete kako naj to povežem, da bom lako poslušal vse programe na hišnem kinu!
Hvala že vnaprej morebitnemu geniju, ki me bo rešil!
Že dalj časa se matram s povezavami kablov za zvok, zato vas prosim, da mi svetujete kaj naj naredim! Do sedaj sem imel standardni t2 vmesnik in sem imel povezan vmesnik in Dvd player kar z komponentnimi kabli. Delalo je, ampak če sem gledal film na TV iz ključka nisem mogel dati na zunanje zvočnike!
Sedaj pa imam:
1.TV LG47LM620s
Video inputs:
Component,Scart,VGA,4HDML(1.4)
Avdio in-/output:
Optical Digital Out
PC Line in
Others:
USB,Ethernet,WLAN
2.PHILIPS hišni kino HTS 5560
Izhodi: HDMI 1080p, CVBS, komponentni - Vhodi: AUX IN, dig. coax IN, opt. IN
3.Motorola VIP1003
Ethernet,USB,Scart,SPDIF(digital audio),HDML
Sedaj pa vas vse lepo prosim, da mi svetujete kako naj to povežem, da bom lako poslušal vse programe na hišnem kinu!
Hvala že vnaprej morebitnemu geniju, ki me bo rešil!
MIRKOKING ::
Če povežem naprimer iz TV(Optical Digital Out) s hišnim kinom(opt.in), a bi potem delalo? Pa kje se da kupiti ta optični kabel? Pa a lahka povežem SPDIF(digital audio) z dig. coax IN?
Kaj bi bilo najboljše?
Kaj bi bilo najboljše?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako priključiti računalnik na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 3943 (1295) | francimedo |
» | Starejši hišni kino na nov TVOddelek: Zvok in slika | 2701 (2364) | don-d |
» | kako priključiti zvok tv na starejši hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 4319 (4135) | gorann |
» | kako dati zvok iz tv na hisni kino??? Prosim za pomocOddelek: Zvok in slika | 5417 (5009) | krepki |
» | WD Live in domači kinoOddelek: Zvok in slika | 6929 (6166) | lowac |