» »

[POMOČ]Security spy cam za v avto

[POMOČ]Security spy cam za v avto

flbroker ::

Potrebujem kamero za v avto z avtonomijo snemanja 12ur na baterije, mora biti mala da se ne vidi in brez signalnih lučk. Zvoka in barve ne potrebujem. Lahko je črno bela. Čim ceneje, max 1000€.
  • spremenil: flbroker ()

darkolord ::

Prenosna ali fiksna? Snemanje na kartico? Potrebuješ za snemanje v avtomobilu ali izven avtomobila?

flbroker ::

Potrebujem za snemanje izven avtomobila. Nastavljena bo noter nekje na vzglavnik sedeža. Mora biti majhna, nima veze če je fiksna ali prenosna, dajte primere obeh. Na kartico, trak, hdd, karkoli...samo da lahko snema cca 12ur.

KoMar- ::

1. Kar se tiče časa snemanja bo dobra skoraj vsaka, ker jo bi itak priklopil na akumulator.
2. "max 1000€"? Ta je malo huda, kamere stanejo med 100 in 200 €.
3. Poglej sem: http://www.dealextreme.com/c/car-dvr-ca...

flbroker ::

Ne bi rad priklapljal na akumulator ker ga bom tako sčasoma uničil, avto pa je nov. Imam v mislih kaj takega: http://www.brickhousesecurity.com/produ... stane pa $600, se da to kje dobit pri nas?

Bom pogledal na dealextreme, hvala za link.

flbroker ::

Tele na dealextreme ne ustrezajo mojim kriterijem. Jaz ne bom snemal vožnje, ampak bom snemal iz avtomobila njegovo okolico ponoči. Neposredna okolica je sicer osvetljena ker je avto v garaži, tako da s svetlobo ne bi smelo biti težav.

draciel ::

flbroker je izjavil:

Tele na dealextreme ne ustrezajo mojim kriterijem. Jaz ne bom snemal vožnje, ampak bom snemal iz avtomobila njegovo okolico ponoči. Neposredna okolica je sicer osvetljena ker je avto v garaži, tako da s svetlobo ne bi smelo biti težav.


offtopic: A sem lahko malo radoveden? =) Zakaj bi snemal okolico če imaš avto v garaži ? Kaj se ti lahko zgodi tam?

flbroker ::

ne bi rad o tem saj bi rad ostal čim bolj anonimen da dosežem svoj cilj...skratka, odločil sem se za: http://www.spygeargadgets.com/xtremelif... + 32gb sd card za $700 med to in http://www.spygeargadgets.com/motion-ac... ki bi me prišla $900 z dodatki, vendar sem se po pogovoru s prodajalcem odločil za prvo izbiro ker je zadeva kvalitetnejša, ima več funkcij, od nastavljanja resolucije do preklapljanja med motion/body heat in constant recording mode, vendar baterija zdrži do 20h snemanja. Ta druga zadevica pa ima osnovno baterijo 33h, dodatno pa 66h neprekinjenega snemanja kar je zelo velika prednost ampak ima nastavljeno resolucijo ki jo ni moč spreminjati in moram se odločiti med enim ali drugim načinom snemanja ker preklapljanja med modi ni, tale cam box sestavljajo tech guyi iz tega podjetja sami... naročilo pade v nedeljo, tako da imam do konc tedna čas da se premislim, moral bom prositi še za primerjavo posnetkov ker me tista zadeva z 66h avtonomijo snemanja ZELO privlači, če kdo ve za podobne zadeve evropskih resellerjev bi se priporočal, čeprav imam doma us-eu vtični nastavek

Architect ::

če imaš avto parkiran v garaži bi brez problema lahko kupil kamero ki se jo montira na zid. Takšne kamere stanejo od 100 eur naprej.

Samo če imaš preveč denarja in boš dal 900 eur za kamero, pa lahko rečem le da upam da imaš ferarija, da to počneš.

flbroker ::

avto ni v garažnem boxu tako da kamere nimam kje montirati, sem že razmišljal o tem, v tem konkretnem primeru denar ne igra vloge, za kar se odločim to bom speljal pa če umrem, pomembno mi je samo da izberem primerno orodje, zato pa prosim vas strojnike tukaj za pomoč pri izbiri

St235 ::

Kamerca ni napačna sam nekako ne uspem ugotovit razlike med to in tistimi za 100-200$, sploh ker bo nameščena v avtu in sama velikost leče (skrita namestitev) ne igra tako pomembne vloge. Ravno tako je ta kamera bolj kot ne neuporabna v slabi osvetlitvi. Če pričakuješ snemat tudi po temi potem mora kamera nujno imet IR.

flbroker ::

O kateri kameri govoriš, o prvi ali ta drugi? IR ne potrebujem ker gre za osvetljeno garažno hišo.

KoMar- ::

Kameri iz tvojih linkov sta vredni ravno 3x manj max. Sploh pa me je pri obeh zmotil podatek "Camera Resolution", ki je 480 in 420 TV Lines. Torej zadeva upscalea na 720p. Sem sicer bolj površno preletel, ampak nikjer ne vidim sample raw filmčkov iz kamere? Ti so ključnega pomena za odločitev.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IP Kamera (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
576402 (1974) Kekec
»

Kamera za nadzor avtomobila

Oddelek: Na cesti
62456 (2153) krepki
»

Avto kamerca (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9518066 (12106) strumf666
»

Kamerca za v avto/na motor

Oddelek: Loža
192171 (1632) Mesar
»

Nevarni vozniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10121107 (16958) MIHAc27

Več podobnih tem