Forum » Loža » Nabiranje borovnic - prodaja
Nabiranje borovnic - prodaja
roginc ::
Odločil sem se, da bom letos začel nabirati borovnice in jih malo prodajal. Zanima me kje so kakšne dobre lokacije za nabiranje in kdaj se začne sezona nabiranja. In kako je kej s prodajo če se to dobro prodaja ali bolj slabo pri nas v Sloveniji. Nabiral bi pa seveda z grabljicami. Vprašam vas samo za mnenje
Lep pozdrav
Lep pozdrav
PaX_MaN ::
In kako je kej s prodajo če se to dobro prodaja ali bolj slabo pri nas v Sloveniji.
Pomoje da se ne preveč, če še profi borovničarji dobivajo podporo:
Od leta 2007 so bile prvič dodeljene plačilne pravice za nekatere vrste sadja, kot so maline, robide, kosmulje, rdeč in črn ribez, ameriške borovnice ter murve za regionalno enotno plačilo v višini 332 EUR/ha.
PacificBlue ::
odsvetujem nabiranje z grabljicami, ker zaradi tega se je v vseh teh letih odkar se mnozicno nabira borovnice na taksen nacin kolicina borovnic zmanjsala..rastlina se na tak nacin poskoduje in plodov je manj..ali jih ni vec.
;-) ::
Malo je borovnic ? Mislim da jih je kar na mojih placih, samo kam jih prodat po koliko € na kg so cene ?
;-) ::
je že urejeno jaja
me pa vseeno zanima kje prodate borovnice, gobe itd.
me pa vseeno zanima kje prodate borovnice, gobe itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenske spletne trgovine prodajajo kitajsko robo (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 11047 (5233) | MrPhoneClick |
» | Dodatni zaslužekOddelek: Loža | 5286 (4244) | shadeX |
» | BorovničkeOddelek: Loža | 6732 (5886) | solatko |
» | Katera goba je tole? Štorovka?Oddelek: Loža | 18936 (17950) | Tear_DR0P |
» | campingOddelek: Loža | 1262 (1080) | zcetrt |