Forum » Programiranje » [C#]Excel datoteke kot data source
[C#]Excel datoteke kot data source
KernelPanic ::
Spostovani!
Zanima me, ali je mogoce implementirati resitev v c# za naslednji problem: V direktoriju "c:\racuni" se nahajajo excel datoteke, ki so v bistvu racuni za podjetje. Podjetje kupi racunovodski program, v katerega je mogoce uvoziti racune preko xml datotek. Torej, ali je v c# mozo uporabiti direktorij "c:\racuni" kot datasource, da bi nato iz teh xls racunov naredil xml datoteke za uvoz v racunovodski program?
Lp,
M.
Zanima me, ali je mogoce implementirati resitev v c# za naslednji problem: V direktoriju "c:\racuni" se nahajajo excel datoteke, ki so v bistvu racuni za podjetje. Podjetje kupi racunovodski program, v katerega je mogoce uvoziti racune preko xml datotek. Torej, ali je v c# mozo uporabiti direktorij "c:\racuni" kot datasource, da bi nato iz teh xls racunov naredil xml datoteke za uvoz v racunovodski program?
Lp,
M.
gnomee ::
Tu imaš en primer kako dobit podatke iz Excel-a - Load data from Excel data source (C#) nato pa samo te podatke zapišeš v XML datoteko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gnomee ()
darkkk ::
Samo opozorilo, s tem lahko bereš le prvih 255 stolpcev v excelu.(za račune bo dovolj).
Drgač pa peš brat Excel pa parsat.
(Če rabiš kako pomoč glede tega, me dregni na zs)
Drgač pa peš brat Excel pa parsat.
(Če rabiš kako pomoč glede tega, me dregni na zs)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darkkk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel čuden problem z barvami celic pri printuOddelek: Programska oprema | 535 (458) | mat xxl |
» | Elektronski računi 01.01.2015 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 20055 (12560) | prtenjam |
» | Program za izdelavo računa, fakture (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 32973 (14550) | krneki0001 |
» | arhiviranje racunov v firmiOddelek: Programska oprema | 1469 (1156) | para! |
» | Program za tiskanje položnicOddelek: Programska oprema | 12839 (9654) | gregy |