Forum » Pomoč in nasveti » Katere driverje za ASRock Z77 Extreme4 potrebujem?
Katere driverje za ASRock Z77 Extreme4 potrebujem?
mokasin ::
Torej želim vedeti katere driverje potrebujem. Tukaj sem našel link: http://www.asrock.com/mb/download.asp?M... vendar nevem točno katere vse rabim. Zanima me še kaj je to AHCI/RAID nastavitev diska.
cen1 ::
Na tvojem mestu bi kar vse.
AHCI/RAID: Če imaš samo en disk v bistvu ni razlike med načinoma, če si boš v prihodnosti omislil še kak disk več in jih uporabljal v RAID polju pa izberi RAID način.
AHCI/RAID: Če imaš samo en disk v bistvu ni razlike med načinoma, če si boš v prihodnosti omislil še kak disk več in jih uporabljal v RAID polju pa izberi RAID način.
mokasin ::
Ja disk mam samo en pa mi je 1TB dost. Tam pri rapid start driver pa smart connect driver piše da moreš met disk v AHCI načinu in pol moreš še neki v registru spreminjat...
Jaz sem imel v mislih da bi inštaliral:
-Realtek high definition audio driver ver:6559
-INF driver ver:9.3.0.1019
-Intel Management Engine driver ver:8.0.3.1427 (zakaj točno je ta driver?)
-Broadcom Lan driver ver:14.8.4.1
-ASMedia SATA3 Driver ver:1.3.1
-Intel Rapid Storage Technology driver ver:11.1.0.1006
-ASMedia USB 3.0 driver ver:1.10.1.0
-Intel USB 3.0 driver ver:1.0.4.220
-VGA driver ver:15.26.8.64.2696
Ali tiste RAID/AHCI zadeve niso potrebne in ali sta app charger in Lucid Virtu nujna.
Jaz sem imel v mislih da bi inštaliral:
-Realtek high definition audio driver ver:6559
-INF driver ver:9.3.0.1019
-Intel Management Engine driver ver:8.0.3.1427 (zakaj točno je ta driver?)
-Broadcom Lan driver ver:14.8.4.1
-ASMedia SATA3 Driver ver:1.3.1
-Intel Rapid Storage Technology driver ver:11.1.0.1006
-ASMedia USB 3.0 driver ver:1.10.1.0
-Intel USB 3.0 driver ver:1.0.4.220
-VGA driver ver:15.26.8.64.2696
Ali tiste RAID/AHCI zadeve niso potrebne in ali sta app charger in Lucid Virtu nujna.
cen1 ::
Načine mislim da spreminjaš v BIOSu.
Lucid Virtu je software ki preklaplja med intel grafiko na procesorju in grafično glede na to kaj delaš. Če imaš integrirano grafiko na procesorju in ločeno grafično bi se splačalo namestit.
Lucid Virtu je software ki preklaplja med intel grafiko na procesorju in grafično glede na to kaj delaš. Če imaš integrirano grafiko na procesorju in ločeno grafično bi se splačalo namestit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem zazna disk, v raziskovalcu pa ga niOddelek: Pomoč in nasveti | 3635 (3047) | Opkow |
» | Namestitev windows XP in gonilnikov - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1840 (1688) | PrimoXD |
» | Kateri gonilnik naj instaliram za grafično gf4 ti4200(od MSI)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 792 (692) | TallCezar |
» | Obupal nad računalnikom - prosim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 875 (774) | Blisk |
» | Pocasen racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1620 (1356) | CEZAR |