» »

Virus win32/Olmarik.TDL4 Trojan Pomoč

Virus win32/Olmarik.TDL4 Trojan Pomoč

matejkola ::

Včeraj sem preko facebooka dobil tale virus, ki ga preprosto ne gre izbrisati z dobenim antivirusom. Uporabljam est nod32, ki pa ga nemore izbrisati probal sem z različnimi pa ni šlo.. Poskril mi je datoteke.... Imam windows 7 64bit. Nevem kako ga odstraniti zato je vsak komentar dobrodošel!

RejZoR ::

Comodo Cleaning Essentials (Killswitch in Autoruns) ter Norton Power Eraser. Sicer ni zadeva povsem avtomatična ampak verjetno se boš že znašel, ker ti vse javi, ti moraš samo izbrat kaj naredit z določenimi najdenimi stvarmi.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Ne zažene mi CCEja niti killswitcha in autorunsa... zato zdaj preglejujem z nortonom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matejkola ()

suprca zdaj je najdlo 2 virusa in zjebalo vse skup negre zagnati racunalnica ima problem pri startanju repaira ga skos in ne dela !!!!!!!!!!!!!!!!!! KAJ PRAVITE NA FORMATIRANJE RAČUNALNIKA!???????

Aston_11 ::

Kar loti se - ko je enkrat sranje gor, je gor.

solatko ::

Če imaš restore point, ni noben problem odstranit vso svinjarijo, če veš kdaj si ga dobil.
Viste in w7 praktično ni potrebno formatirat, pogoj je, da ti deluje restore point in imaš vsaj nekaj prostora na disku rezerviranega za to.
Pri zagonu računalnika stisni F6 in izberi restore sistema na zgodnejši čas (ali pa z instalacijskim diskom popravi sistem).
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

amigo_no1 ::

Svinjarija ne gre v restore point mapo ?

RejZoR ::

matejkola je izjavil:

Ne zažene mi CCEja niti killswitcha in autorunsa... zato zdaj preglejujem z nortonom.

Upam, da si pognal zadevo v Safe Mode...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

solatko ::

Svinjarija v Visti in w7 ne vpliva na restore, tako kot je bilo to pri XP. Moraš pa pri nekaterih virusih delat restore iz bios-a, z souporabo namestitvenega medija (DVD ali ključek).
Če veš kdaj si svinjarijo fasal, bo po obnovitvi na prejšnji termin, računalnik popolnoma čist, manjkale bodo samo nadgradnje in določeni programi, katere si instaliral kasneje.

Zato v primeru, da imate lepo urejen prostor za RP, ni nikakršne potrebe, po formatiranju in ponovni namestitvi OS-a. Celoten postopek pa traja cca 10 minut.
Delo krepa človeka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

basicscan.com-nezazeljen program, kako odstraniti

Oddelek: Programska oprema
141574 (1364) Tim10
»

Trojanec mi je okužil PC in mi onemogoča prenesti karkoli na zun. disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
131045 (810) JesusChrist
»

Dostop do NTFS diska

191625 (1348) solatko
»

problem z virusi

284741 (4446) solatko
»

kako naj izbrišem viruse in druge škodljive datoteke ?

372756 (2198) @nny

Več podobnih tem