Forum » Omrežja in internet » Pomoc za nastavitev Google Chrome
Pomoc za nastavitev Google Chrome
tanja0 ::
Zdravo.
Ali ve kdo, kako lahko nastavim iskalnik Google Chrome in sicer :
Trenutno, ko iščem zadetek mi vedno vrže na začetek iskane strani. Recimo, da brskam preden iskalnik naloži vse. Ko vse naloži, kljub temu da sem že z branjem veliko nižje po strani mi le ta spet preskoči na začetek. To mi je moteče.
Želela pa bi tudi, da ko se na neko stran vrnem, da mi povratek na stran pokaže tisto točko, kjer sem ostala. Ne pa ponovni začetek. Primer da gledam oglase in sem že na oglasu zelo pri koncu. Oglas kliknem. Pogledam. KO se vrnem nazaj pa mi postavi na pricetek oglasov ne pa na tisti oglas, ki ga pregledujem.
Sigurno je kje nek parameter, ki to uravnava.
Če kdo pozna prosim za informacijo.
lep dan
Tanja
Ali ve kdo, kako lahko nastavim iskalnik Google Chrome in sicer :
Trenutno, ko iščem zadetek mi vedno vrže na začetek iskane strani. Recimo, da brskam preden iskalnik naloži vse. Ko vse naloži, kljub temu da sem že z branjem veliko nižje po strani mi le ta spet preskoči na začetek. To mi je moteče.
Želela pa bi tudi, da ko se na neko stran vrnem, da mi povratek na stran pokaže tisto točko, kjer sem ostala. Ne pa ponovni začetek. Primer da gledam oglase in sem že na oglasu zelo pri koncu. Oglas kliknem. Pogledam. KO se vrnem nazaj pa mi postavi na pricetek oglasov ne pa na tisti oglas, ki ga pregledujem.
Sigurno je kje nek parameter, ki to uravnava.
Če kdo pozna prosim za informacijo.
lep dan
Tanja
Architect ::
Na oglas klikni s srednjim gumbom na miški, da se ti odpre v novem zavihku. Ko ne boš več hotela brati vsebine tistega zavihka, ga preprosto zapri.
Kot je rekel sese12.
Kot je rekel sese12.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stack Overflow: Ni nam mar, kdo blokira oglaseOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 15336 (8081) | jukoz |
» | Addi mi sesujejo ekran ob vsakem kliku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 944 (771) | All |
» | Shranite si oglase za kasnejši ogledOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9685 (8254) | Bistri007 |
» | Moj novi portal DESKA - Le vkup kritizerji !! :)Oddelek: Izdelava spletišč | 1734 (1218) | HardFu |