Forum » Pomoč in nasveti » Logitech tipkovnica Wave - receiver
Logitech tipkovnica Wave - receiver
Jst ::
Hello!
Potrebujem pomoč, ker ne vem, kateri receiver potrebujem. Zadaj piše Logitech Cordless Keyboard Wave 2.4.
Tipkovnica je angleška, ni slovenskega razporeda, ampak US.
Sedaj je pa problem, ker je Logitech šel na USB Unified 2.4GHz receiver. Iz podatkov spodaj, nisem našel nič.
Tipkovnica je torej očitno stara. Mislite, da imam še šanso dobiti receiver?
---
Podatki:
M/N: Y-RBN90
P/N: 820-001605
____(139541-049A)
C/N: 00183
Potrebujem pomoč, ker ne vem, kateri receiver potrebujem. Zadaj piše Logitech Cordless Keyboard Wave 2.4.
Tipkovnica je angleška, ni slovenskega razporeda, ampak US.
Sedaj je pa problem, ker je Logitech šel na USB Unified 2.4GHz receiver. Iz podatkov spodaj, nisem našel nič.
Tipkovnica je torej očitno stara. Mislite, da imam še šanso dobiti receiver?
---
Podatki:
M/N: Y-RBN90
P/N: 820-001605
____(139541-049A)
C/N: 00183
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Zheegec ::
Eventus Sistemi d.o.o.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Jaz imam tudi sicer Wave tipkovnico, samo je razpored tipk slovenski, ter je na kabel. Zamenjal sem jih dve (sedaj imam drugo), ker mi je udobna, nima preveč funkcijskih tipk oz. ravno prav in sem se zelo navadil nanjo. Ampak je na kabel.
Za to tipkovnico, ki sem jo dobil zastonj, je brez kabla in sploh zato, ker je US razpored (sem dev), bi zelo rad dobil receiver. Torej če ima kdo Wave brez kabla in nima unified receiverja, a mi lahko prosim pokaže kakšen naj bi bil? Please...
edit: med pisanjem drugega posta, je odgovoril Alien, hvala.
Za to tipkovnico, ki sem jo dobil zastonj, je brez kabla in sploh zato, ker je US razpored (sem dev), bi zelo rad dobil receiver. Torej če ima kdo Wave brez kabla in nima unified receiverja, a mi lahko prosim pokaže kakšen naj bi bil? Please...
edit: med pisanjem drugega posta, je odgovoril Alien, hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jst ()
Alien: Eventusu sem poslal e-mail in dobim odgovor, da "rezervnih delov" nimajo, ali mogoče veš še za kakšno opcijo.
Oziroma kdorkoli.
Oziroma kdorkoli.
Upam, da mi Eventus zrihta.
Nisem še imel cordless tipkovnice, pa me zanima, če se kaj pozna pri pritiskih več gumbov in koliko sta lahko največ oddaljena receiver in tipkovnica. Ter če so še kakšni problemi, ki jih na kablu ni.
ps: Vsako cordless miš, ki sem jo sprobal, mi ni ležala; ni bil pravi feeling in sem čutil zamik.
Nisem še imel cordless tipkovnice, pa me zanima, če se kaj pozna pri pritiskih več gumbov in koliko sta lahko največ oddaljena receiver in tipkovnica. Ter če so še kakšni problemi, ki jih na kablu ni.
ps: Vsako cordless miš, ki sem jo sprobal, mi ni ležala; ni bil pravi feeling in sem čutil zamik.
tt1024 ::
Si mi poslal mail? Drugace jaz na cutim nobenega zamujanja pri brezzicnih miskah in tipkovnicah.
TehDucky ::
Pa hvala ti tt1024 za tipkovnico ;) Dela kot se šika ;) Sam imam trenutno tole Logitech Wave pa Logitech Performance pa je odzivnost obojega na samem višku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50172 (44782) | LordPero |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12252 (8668) | Half-Saint |
» | Katero tipkovnico in miško (Logitech Cordless Desktop Wave ali Logitech Pro 2800 )Oddelek: Kaj kupiti | 1731 (1505) | FBR |
» | mini (mega) problem z namiznim kompletomOddelek: Pomoč in nasveti | 1137 (900) | Opkow |
» | Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14258 (12017) | Half-Saint |