Forum » Programska oprema » povezava s telefonom na internet preko bluetootha
povezava s telefonom na internet preko bluetootha
slemo ::
Ali je mogoče nastaviti na računalniku na mrežni kartici s katerim dostopam na internet preko ruterja da bi omogočil deljenje internet povezave preko bluetooth usb ključka in omogočil da bi se druge naprave, npr GSM android povezal na internet.
Zvezdica27 ::
lp,
načeloma je veliko lažje narediti navaden tehtering oz. povezovanje torej da je telefon na netu in povezavo deli s PC.
Reverse tethering bi moral biti možen. Poizkusi "bridge-ati" povezave in poglej če dela, to je prva ideja, ki mi pride na pamet. Bridgeaj LAN in bluetooth.
LAN-LAN ali firewire-LAN lahko bridgeaš, to sem delal skozi doma, za BT pa ... probaj.
zz
načeloma je veliko lažje narediti navaden tehtering oz. povezovanje torej da je telefon na netu in povezavo deli s PC.
Reverse tethering bi moral biti možen. Poizkusi "bridge-ati" povezave in poglej če dela, to je prva ideja, ki mi pride na pamet. Bridgeaj LAN in bluetooth.
LAN-LAN ali firewire-LAN lahko bridgeaš, to sem delal skozi doma, za BT pa ... probaj.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava preko switcha ne dela (siol modem -> switch -> laptop)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5426 (4930) | BorutK-73 |
» | Čuden problem...Oddelek: Omrežja in internet | 1173 (979) | iggy1517 |
» | Deljenje internet povezave s pomočjo ICSa ne gre?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1171) | bastadu |
» | Siol ADSL router in 2 IP naslova - je to mogoce?Oddelek: Strojna oprema | 4540 (4090) | BBB |