Forum » Programska oprema » access 2010 error 2105
access 2010 error 2105
diriaz ::
Zdravo,
imam en problem v access-u. Ko delam v accessu 2000 mi vse deluje ok. Ko pa do enake datoteke dostopam preko mreže (drugega računalnika na katerem je access 2010) pa mi ob zagonu poizvedbe javi napako 2105 (ne morete se postaviti na navedeni zapis). Zanima me če se je kdo že srečal s podobnim problemom.
Gre za popolnoma enak dokument le z drugega računalnika in druge verzije access-a dostopam do njega.
Sem iskal po internetu pa sem poskusil nekatere rešitve ampak mi ni do sedaj še nič uspelo.
Lp!
imam en problem v access-u. Ko delam v accessu 2000 mi vse deluje ok. Ko pa do enake datoteke dostopam preko mreže (drugega računalnika na katerem je access 2010) pa mi ob zagonu poizvedbe javi napako 2105 (ne morete se postaviti na navedeni zapis). Zanima me če se je kdo že srečal s podobnim problemom.
Gre za popolnoma enak dokument le z drugega računalnika in druge verzije access-a dostopam do njega.
Sem iskal po internetu pa sem poskusil nekatere rešitve ampak mi ni do sedaj še nič uspelo.
Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33332 (12240) | Lonsarg |
» | [EXCEL] Ogromne količine podatkovOddelek: Programiranje | 3409 (2571) | videc |
» | Kako "blokirat" internet?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3607 (3101) | urbybaby |
» | MS Access (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7410 (5468) | travica |
» | povezava med dvema računalnikoma z limited userjiOddelek: Omrežja in internet | 1524 (1446) | pirx |