» »

Xperia Ray + ICS?

Xperia Ray + ICS?

Elemen_T ::

A je kdo že poskusil apdejtat na ICS? Mal me skrbi da bo nadgradnja upočasnila delovanje telefona...

Karlos ::

Imam nadgrajenega že kakšen mesec in ja majčkeno se bolj zatika, ampak ni hude sile.
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."

Thunder wave ::

Tudi moj je updatan. Telefon res nekoliko bolj lagga. Po moje se ne splača updatat, ker ne pridobiš veliko, žrtvuješ pa silky-smooth delovanje.

GupeM ::

Tudi sam sem ga updatal pred kakšnim mesecem. Ne dela tako tekoče kot z 2.3, ampak se da preživet. Pa če si na SiMobilu ti MMSi ne bodo delali, ne vem pa kako je za Mobitel in ostale.

Morientes ::

A je kdo sploh sprobal pred/po updateom telefon povrnit na tovarniške nastavitve, celoten izbris podatkov in na kartici microsd.

Thunder wave ::

Jaz sem, je bilo boljše vendar še vseeno ne tako tekoče kot na 2.3.

Ma sej men je ta original verzija čist mega, ampak če je že možnost nadgradnje..ponavad android ne razočara..

kaj pa če ga rootam in ga okrnem za kakšno zadevo ki laufa v ozadju?

To tut mene zanima, rad bi odstranil vse te aplikacije od sony-a katere nisem niti enkrat uporabil odkar imam telefon.

Bom moral to mal pobrskat.

AndyS ::

Karlos je izjavil:

Imam nadgrajenega že kakšen mesec in ja majčkeno se bolj zatika, ampak ni hude sile.

Same here

Jaz sem svojega Arca včeraj nadgradil na ICS 4.0.4, zaenkrat še ni videt nobenga lagganja, kvečjemu mi dela še bolje kot prej, tut spremenjen videz UI mi je všečno.
Verjamem pa, da ko se bo enkrat nabralo malo več stvari, bo opazno počasnejše delovanje.

Mal offtopic ampak da ne odpiram nove teme - men je telefon začel odločno prehitro trošit baterijo in sem opazil da največ pokuri proces MAPS. GPS imam seveda izklopljen in tudi če onemogočim ta proces je isto, kot da bi ga nek app vedno znova aktiviral. Ma kdo kakšno idejo kaj k... bi to blo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Elemen_T ()

Poznam krivca kateri ogromno troši baterijo.

Vprašanje je če je to isto pri tebi. Pri nastavitvi omrežja, ko imaš določeno kaj je prednost. WCDMA ali GSM. Če imaš naštimano samo WCDMA ti bo baterijo zelo kurilo ( 1dan največ )
Srednja poraba baterije je če imaš WCDMA prednost pred GSM. Zelo malo pa na GSM. Najdeš pod Sekcija Nastavitve mobilnega omrežja omrežja - Način omrežja.

Za tega vem, da zelo kuri baterijo, če imaš samo WCDMA naštiman. Jaz imam Srednjo opcijo naštimano, da pri prenosu podatkov dela tudi SiMobilovo 3G omrežje.

@Morientes to ni to, imam nastavljeno WCDMA prefered, zdej mi je nekako uspet zaustavit ta map proces..in mi je v dveh urcah požrlo celo samo 5% baterije.
Ena lastnost androida, če lahko tako napišem, je da ima glede na nešteto možnih nastavitev in možnosti presonalizacije to tudi negativno plat - se začnejo z napravo dogajat nepojasnjene zadeve in pol iščeš in iščeš in v bistvu izgubljaš svoj čas...prav zato sem se jest mal izogibal smart telefonov ker res ne nucam še enega računalnika s katerim se morem ukvarjat, ga čisti, apdejtat, etc etc...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Nakup telefona iz Kitajske? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7432101 (28041) Lonsarg
»

Sony Xperia go android downgrade na 2.3.7 (strani: 1 2 )

5210796 (7890) Apofis
»

Sony Xperia S vs. Sony Xperia P

347220 (5939) brutusss
»

Samsung Galaxy Note Update Februar (strani: 1 2 )

7014919 (13807) CaqKa
»

Android 4.0.3 na Nexus S

385458 (3854) arjan_t

Več podobnih tem