Forum » Pomoč in nasveti » Inštaliranje driverjev ob vsakem vklopu kontrolerja
Inštaliranje driverjev ob vsakem vklopu kontrolerja
shadeX ::
Rahlo mi že gre na živce.
Ker veliko uporabljam prenosnik, na njega priključim USB miško ter USB tipkovnico. Seveda ob prvem "stiku" kontroler ter USB, se morajo naložiti driverji. To razumem. Ne razumem pa da vedno ko vtaknem ( seveda v drug USB) , isti kontroler, spet išče driverje. To mi že rahlo najeda živce, ker si nemorem nikoli zapomniti kam sem prej vtaknil miš ter kam tipkovnico.
A microsoft ni upal tega predvideti da se bo dogajalo in, bi naredil windowse tako da ko bi enkrat priključil kontroler v usb , bi pač lahko zaznalo v vseh drugih USBjih ta isti kontroler. ?
Ker veliko uporabljam prenosnik, na njega priključim USB miško ter USB tipkovnico. Seveda ob prvem "stiku" kontroler ter USB, se morajo naložiti driverji. To razumem. Ne razumem pa da vedno ko vtaknem ( seveda v drug USB) , isti kontroler, spet išče driverje. To mi že rahlo najeda živce, ker si nemorem nikoli zapomniti kam sem prej vtaknil miš ter kam tipkovnico.
A microsoft ni upal tega predvideti da se bo dogajalo in, bi naredil windowse tako da ko bi enkrat priključil kontroler v usb , bi pač lahko zaznalo v vseh drugih USBjih ta isti kontroler. ?
Duhec ::
...Seveda ob prvem "stiku" kontroler ter USB, se morajo naložiti driverji. To razumem.
Ne razumem pa da vedno ko vtaknem ( seveda v drug USB), isti kontroler, spet išče driverje.
To mi že rahlo najeda živce, ker si nemorem nikoli zapomniti kam sem prej vtaknil miš ter kam tipkovnico.
Odgovoril si si sam. Ob prvem stiku že ampak v točno tisti usb port/naslov/register in ne kar v vse usb porte ! Vsak usb port je poglavje zase.
Problem je najhitreje rešljiv, da si zapomniš ! Nalepi si nalepko. Barvno hitreje prepoznaš.
jurre ::
a mas toliko USBjev, da ne mores enkrat v parih minutah vtakniti v vse porte pa mas potem mir
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB detetection problemOddelek: Programska oprema | 2834 (2389) | krentam |
» | "No video signal" po čiščenju računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 898 (755) | Vz_ace |
» | Ekran šteka ob igranju preproste igre!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3829 (3081) | Cirosiro |
» | RAID na Gigabyte P35C-DS3ROddelek: Strojna oprema | 1606 (1368) | tinko1a |
» | USB 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 1792 (1470) | CaqKa |