» »

Katero tablico izbrati?

Katero tablico izbrati?

Temo vidijo: vsi
««
43 / 185
»»

FlyingBee ::

16:12 je res najboljši, bi bil pa 21:9 še bolj portabiln :-)

bojsi ::

Zheegec je izjavil:

4:3 je boljše razmerje, pri isti širini imaš večjo višino.

Problem je, da ima večina spletnih strani in filmov že nekaj časa wide format. ....

Kaj pomeni, da imajo spletne strani wide format? Normalne strani imajo itak adaptive ali responsive design, tako da je to nerelevantno. Kar se tiče spletnih strani je 4:3 (če gledamo landscape) bolje, saj imaš več višine. 16:9 je bolje edino za filme (komur je pač užitek gledati filme na tablicah).

Sicer pa je tipček iz onega zgoraj pripetega YT videa vse korektno povedal. Dodal bi samo to, da če se bo tablica veliko uporabljala za igre, ga ni čez ipad.

Halfdead987 ::

O rly? Zakaj bi pa imel tablico, če ne za filme in internet? imho me je že samo pomisliti strah, kako je igrati na tablici. moraš imeti ogromne prste, 4:3 za igre je za bruhat. imho so igre bolj za 16:9, ki ni v wide načinu.
aplikacije na tablici so brezveze (i mean really, kaj boš imel gor? je 100x boljša izbira android telefon).

Btw
http://www.chiptrade.si/izdelek_Tablicn...
vs
http://www.istyle.eu/si/ipad-mini-wi-fi...

Je razlika 100€ v redni... Ne chip trade je neka akcija:)

Zgodovina sprememb…

Halfdead987 je izjavil:

O rly? Zakaj bi pa imel tablico, če ne za filme in internet? imho me je že samo pomisliti strah, kako je igrati na tablici. moraš imeti ogromne prste, 4:3 za igre je za bruhat. imho so igre bolj za 16:9, ki ni v wide načinu.
aplikacije na tablici so brezveze (i mean really, kaj boš imel gor? je 100x boljša izbira android telefon).

Tebi pač sedejo filmi in net, komu drugemu pa kaj drugega. In da te presenetim - Google pravi, da se tablice daleč največ uporabljajo za e-mail ter za igre. Evo, zdaj pa lahko greš bruhat :) Aja, glede aplikacij - hudič je, če moraš uporabljati "telefonske" appse na tablici... potem je to res brezveze ;)

Lonsarg ::

To glede aplikacij za tablete je tako natolčevanje da res ni. Aplikacije, ki se redno uporabljajo bolj ali manj vse znajo tudi tablet način prikaza. Aplikacijo, ki jo sam pa tja prižgeš pa bolš da je za telefon prilagojen videz, kot da je sploh ni ane. Poleg tega pa ene 50% aplikacij, ki so za telefon narejene ne rabi nobene prilagoditve, ker že direkt tut na tabletu vredu izgledajo.

Če mi je kaj bizarno je to, da moraš za spodobno tablet tipkovnico na androidu poseči po 3rd party aplikacijah, če ne misliš vedno v laptop načinu(tipkovnica velika čez cel ekran) vnašat besedila... Thumbd Keyboard je najbolša izbira po mojem zelo podrobnem testiranju, 1€ stane, podpira vse od 3" do 12", oziroma z custom vnašanjem mer celo poljubno.

cryptozaver ::

TensorTensor ::

Huda ponudba, prepozen sem bil :(
/

spyker123 ::

oho..temu se reče akcija oz razprodaja..50%, ne pa 5% oz 10%..bravo!

Dromar ::

Tole bi se dejansko splačalo napram iPad miniju, ne pa tisti miniaturni Nexus.

Jaz tablico uporabljam za:
-brskanje po netu (boljši iPad mini)
-igranje iger (boljši iPad mini)
-zapisovanje (boljši iPad mini)
-branje e-knjig (boljši iPad mini zaradi 4:3 formata, ker ne rabiš scrollat)
-uporabljam še par appov redno, ki so sicer tudi na netu, ampak je pač za tab bolj fajn: 9gag, rtvslo, gmail, facebook, wikipedia, youtube (vse boljše na miniju)

Filme gledam na televiziji, ker mi med filmom RES ni za držat nekaj v roki in mislim, da se 90% populacije strinja z menoj, da se filmi gledajo pač na televiziji.
Pa iPad mini je še vedno hitrejši od Nexusa, ne glede na hardware.

Okapi ::

da se 90% populacije strinja z menoj, da se filmi gledajo pač na televiziji.
Je, ko se pelješ z vlakom, imajo posebej zate montirano 60" plazmo v kupeju.:))

O.

damjanll ::

Dromar je izjavil:

-branje e-knjig (boljši iPad mini zaradi 4:3 formata, ker ne rabiš scrollat)

Bullshit, e-knjige se prilagodijo velikosti ekrana, in glede na to da ima nexus 7 visjo resolucijo in je tekst bolj oster je na njem branje bolj udobno. Razen ce mislis .pdf-je? Samo tudi v tem primeru slabsa resolucija ipadu ne prinese nobene prednosti.

-brskanje po netu (boljši iPad mini)
Zakaj že? Zaradi 4:3 formata? Internet je na Nexusu hitrejši. Poglej review.

Zakaj že? Zaradi zanič formata na katerem vse igre delujejo čudno (čez pol ekrana ni nič?) Bolje igrat na 16:9, ki ni v wide.

-zapisovanje (boljši iPad mini)
Zakaj? Namestiš S Memo in je.

-uporabljam še par appov redno, ki so sicer tudi na netu, ampak je pač za tab bolj fajn: 9gag, rtvslo, gmail, facebook, wikipedia, youtube (vse boljše na miniju)
Očitno 9gag za android nisi probal, ker deluje zelo hitro.
Rtvslo ne uporabljam, wikipedia je na internetu super.
Gmail boljši na iOSu? Phahahhaha.
Facebook brez power saving moda na S3 deluje zelo hitro.
Mi razložiš kako youtube dela bolje na iOSu?

BadWolf ::

Jeba takle forum kaj kupiti. V bistvu ful kul tema, o tem katera tablica se splaca, ki jo pol zasmetijo fani appla in samsunga in si ga merjo na razliki v debelini tri milimetre. Ama enga pametnega nasveta iz te teme ne mores potegnit. Ne bi moderatoji mal oprVljali svojega dela, pa naredili temo podobno temu, čemur je nmenjena?

Halfdead987 je izjavil:

Zakaj že? Zaradi zanič formata na katerem vse igre delujejo čudno (čez pol ekrana ni nič?) Bolje igrat na 16:9, ki ni v wide.

O čem ti to trolaš? Kakšno čudno delovanje? Kakšen zanič format? Kakšen "čez pol ekrana ni nič"? Si sploh že videl kakšno igro na ipadu?

My bad. Ni pa nič boljši od 16:9. Malo več placa je v igri, ki ni ravno koristno izkoriščen. Na tablicah je pa itak brezveze igrat. Lepo kupiš TF700T,ki je fullhd in priključiš na tv ter igraš fullhd. Ne pa bogih 1024x768.

Dromar ::

BadWolf, ti med vsemi še najbolj smetiš temo... Na tem forumu je sindrom fanov Androida in pač pogosto se ignorira sploh obstoj iPada... In nekateri, ki smo se z Androidom nascali že kdaj, jim pač svetujemo, naj ne naredijo te napake in kupijo iPada, če že majo ravno možnost... Ker to omenimo, pa začne folk pljuvat, predvsem z resolucijami.

boolsheat ::

IMO je mini boljši od n7. Sicer pa vsakemu prioročam obisk BB, HN,..., da testira oba in se sam odloči. Vsak ima svoje prednosti in pomankljivosti kateri pa je pravi pa se naj vsak sam odloči.

Halfdead, mimo sekaš, pomoje še nisi igral igre na ipadu... Nobenih črnih robov ali kaj, samo še dodatnih 30% višine vidiš.

LordPero ::

BadWolf je izjavil:

Jeba takle forum kaj kupiti. V bistvu ful kul tema, o tem katera tablica se splaca, ki jo pol zasmetijo fani appla in samsunga in si ga merjo na razliki v debelini tri milimetre. Ama enga pametnega nasveta iz te teme ne mores potegnit. Ne bi moderatoji mal oprVljali svojega dela, pa naredili temo podobno temu, čemur je nmenjena?

Že poskusil v mojem prejšnjem postu v tej temi, a poziv ni ravno bil opažen. Sicer pa mi je nasploh kar precej funny vse skupaj, tako da tiho. To še zdaleč ni edina taka tema, samo vedno bolj uživam brat, ko fanboji obeh strani govorijo izločke bikov, večkrat ne razumejo kako stvari delujejo, seveda pa najraje komentirajo poste, v katerih niso prebrali več kot 10% besed :).
LordPero

polde66 ::

V Big Bangu imajo akcijo za xplore xp8801.:
http://www.bigbang.si/tablicni-racunaln...
Specifikacije so solidne cena pa tudi. Kaka izkušnja s to firmo?
Cena v akciji je 140 eur.
polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

floyd1 ::

Dromar je izjavil:

BadWolf, ti med vsemi še najbolj smetiš temo... Na tem forumu je sindrom fanov Androida in pač pogosto se ignorira sploh obstoj iPada... In nekateri, ki smo se z Androidom nascali že kdaj, jim pač svetujemo, naj ne naredijo te napake in kupijo iPada, če že majo ravno možnost... Ker to omenimo, pa začne folk pljuvat, predvsem z resolucijami.

Nihče ne ignorira ipada. Ampak moja izkušnja je pač čisto drugačna. In kot jo deliš ti, jo lahko tudi jaz. Ker sem se rahlo nascal z Applom, pač lahko le priporočam Android tablice (tiste kvalitetne), ki še vedno stanejo pol manj od minija in so vse tisto, kar Apple ni. Pa Itunesa več ne rabim, juhuhu !!! Tudi podpora praktično vseh video formatov "out of the box" mi je neprecenljiva (pa čeprav je ta "out of the box" v časih milijonov programčkov, ki so oddaljeni le "klik" kar malo zlorabljen po forumih)
Glede resolucije je pa tako - sami lastniki govorite non-stop o tem, kako boste menjali, ko pride (če pride) tisti z višjo resolucijo. Poznam zdaj že tri in vsi samo čakajo novice, kdaj bo najavljen. Mini pa bo v naslednjega pol leta po mojem celo zelo dober nakup (seveda če ti je Itunes in nezmožnost razširitve OK, meni ni). Seveda rabljen - tako sem vsaj jaz kupoval večino "moje" Apple robe (in ne nabijam v prazno, doma imamo 6 (manjših) "jabolčnih" naprav).

lambda ::

Dromar je izjavil:

Naj te razsvetlim, da smo tu tudi nekateri, ki smo se 'nascali' ravno z iPadom.

polde66 je izjavil:

Po specifikacijah je res OK, sploh za to ceno. Je pa fajn to sprobat, preden nabaviš. Ali nabaviti v spletni trgovini, da ga lahko (če se izkaže kot neuporaben) vrneš. Drugače pa sem o tem procesorju (RK3066) bral že zelo dobre reviewe, eni pravijo, da je "od oka" hitrost nekje kot pri N7.

ironic ::

Zdravo!

Potrebovala bi vašo pomoč. Sicer sem prebrala vaše odgovore in bo "spet" podobno ampak..
Zadeva je takšna.. Fantu kupujem darilo in sicer tablico, sedaj pa je bolj vprašanje katero. In, ker ste po večini na tem forumu predstavniki moškega spola, mi lahko olajšate odločitev, s tem, da bi mi povedali + / - .. Tablice sem po večini že vse preizkusila v trgovini (v nekaterih BB imajo vse priklopljene, tako da +), ampak se zatakne v teh specifikacijah, kjer so ponekod dokaj podobne in potem se meni malce vse skupaj zatakne.
Potreboval bi večinoma za net, igrice, določene aplikacije, malo manj za kakšne pisarniške zadeve (te bi po večini bolj jaz potrebovala). Ovira pa je seveda v EUR, čeprav jaz tudi ne vidim ovire v tem in mi tudi ni smiselno dajati po več EUR, saj imava že prenosnika (HP ProBook, kjer nama več kot zadostuje za vsa pomembna opravila) - to je moje osebno mnenje za naju in se ne nanaša na kogarkoli, tako, da ne bo nesporazumov! Tablico bi imela v bistvu zaradi večje priročnosti in možnosti prenašanja. Torej max 300EUR in pa velikost 9,7" dalje
Prosila bi vas za konkretne odgovore in brez kakšnih kreganj, v upoštev pridejo vse znamke (čeprav ni pristaš Appla, je že sam poudaril, da mu bolj ugaja kot Samsung). Zakaj ga ne vpr. katero bi imel? Hja, no potem, pa bi vedel kaj dobi..
Res vas prosim za pomoč! V bistvu pa lahko sami poveste, če bi imeli možnost darila tablice do 300EUR katero bi kupili?

Zanima me kako je s to Yarvik Xento 10"? Ker ne razberem konkretnega mnenja (pohvale vs. graje).
HVALA!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ironic ()

uf, padla si v nemilost, ker je budget do 300 EUR, rabiš pa 9,7" ali večjo ... mene tudi zanima kaj bi bilo tukaj najboljše

je pa namig, ki ti ga je dal, da bi raje imel Appla kot Samsunga, zelo zgovoren in novih te velikosti do 300 EUR, katere bi bil vesel, ni

Zgodovina sprememb…

thramos ::

polde66 je izjavil:

Jaz sem tam kupil eno starejšo različico XP791 in nekaj malega napisal. Tudi po malo bolj dolgotrajni uporabi zadeva deluje brez težav. Ekran je vsekakor za preverit v živo.

Moti me recimo, ker gre za no-name tablico, da ne najdem načina kako jo rootat. Ve kdo kako se lotit tega?

Budget je omejen iz razloga, vendar ker sem preletela znamke, lastnosti in zneske, bo očitno res treba spremeniti in ga povečati. Zato bi bil potem res ampak res max 450€, več pa mi je že res preveč.
Apple ga je navdušil zaradi odzivnosti, ni pa ravno pristaš Applov, tako, da je bolj dvoumno.
Upam, da mi boste zdaj lahko pomagali..? Glede tega rootanja sem že dost prebrala. In govora o tem je bilo ravno pri tej Xenti 10" zaradi Courtexa A9?

Help..

ironic:
ASUS Eee Pad Transformer TF300T je ena od boljših možnosti za to ceno. Naprimer ta, verjetno pa se najde še kaj ceneje.
Drugače pa rabljen Ipad2, če že hoče Appla. Novega za tako ceno žal ni.

Tega Asusa sem že preizkusila v trgovini, vendar se mi je zdel boljši Samsung Tab 2 10.1

tale ASUS memopad je dobra zadeva za 370 EUR

ali pa Sammy tab 2

to je ta xenta, za katero sprašujem (čeprav mislim, da že tako poznate):
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Kaj menite? Je vredna ali ne? Saj so nekateri zadovoljni, nekateri ne.

Hvala za vse linke!

mihco ::

http://www.computeruniverse.net/product...
?
quad, 2gb ram, retina,... do 300eur

Root se naredi zaradi različnih razlogov:
- rešiš se "brezveznih" programov proizvajalca, ki velikokrat tudi upočasnjujejo sistem (Android)
- lahko nalagaš "custom" verzije Androida, ki so malo "navite" - pridobiš hitrost
- lahko uporabljaš tudi tiste programe, ki iz raznih razlogov (posegajo v sistem) drugače ne delujejo.

Kaj se ti je zdelo boljše na Tabu 2? Asus ima sicer močnejši procesor (Tegra 3, 4 jedra na 1.3GHz) kot Tab (Tegra 2, 2 jedri na 1GHz), kar bi se moralo precej poznati pri hitrosti, sploh ker omenjaš igrice. Nenazadnje je procesor v TF300 naslednik tistega v Tab2. Edino, kar sem res negativnega slišal je, da je menda manj svetel ekran in je delo z njim zunaj malo težje. Vse je odvisno od uporabe.

harmony ::

ironic je izjavil:

Zdravo!

Potrebovala bi vašo pomoč. Sicer sem prebrala vaše odgovore in bo "spet" podobno ampak..
Zadeva je takšna.. Fantu kupujem darilo in sicer tablico, sedaj pa je bolj vprašanje katero. In, ker ste po večini na tem forumu predstavniki moškega spola, mi lahko olajšate odločitev, s tem, da bi mi povedali + / - .. Tablice sem po večini že vse preizkusila v trgovini (v nekaterih BB imajo vse priklopljene, tako da +), ampak se zatakne v teh specifikacijah, kjer so ponekod dokaj podobne in potem se meni malce vse skupaj zatakne.
Potreboval bi večinoma za net, igrice, določene aplikacije, malo manj za kakšne pisarniške zadeve (te bi po večini bolj jaz potrebovala). Ovira pa je seveda v EUR, čeprav jaz tudi ne vidim ovire v tem in mi tudi ni smiselno dajati po več EUR, saj imava že prenosnika (HP ProBook, kjer nama več kot zadostuje za vsa pomembna opravila) - to je moje osebno mnenje za naju in se ne nanaša na kogarkoli, tako, da ne bo nesporazumov! Tablico bi imela v bistvu zaradi večje priročnosti in možnosti prenašanja. Torej max 300EUR in pa velikost 9,7" dalje
Prosila bi vas za konkretne odgovore in brez kakšnih kreganj, v upoštev pridejo vse znamke (čeprav ni pristaš Appla, je že sam poudaril, da mu bolj ugaja kot Samsung). Zakaj ga ne vpr. katero bi imel? Hja, no potem, pa bi vedel kaj dobi..
Res vas prosim za pomoč! V bistvu pa lahko sami poveste, če bi imeli možnost darila tablice do 300EUR katero bi kupili?

Zanima me kako je s to Yarvik Xento 10"? Ker ne razberem konkretnega mnenja (pohvale vs. graje).
HVALA!

To kar ti hočeš torej cena in velikost boš lahko dobila le no-name znamko.

Neka vmesna varianta ti je potem Note 8
http://www.samsung.com/global/microsite...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: harmony ()

harmony je izjavil:

To kar ti hočeš torej cena in velikost boš lahko dobila le no-name znamko.

Zanimivo. Zgoraj pa že cel kup "firmskih" predlogov ;((.

@mihco: kolikor je videt ni gps, za katerega pa sem zasigurana, da bi želel imeti..
@floyd1: pravzaprav ne znam povedati zakaj, splošen vtis, glede procesorja pa sem spregledala in, ja, potem vem, da bi tudi odzivnost bila hitrejša. Zato pa vas tukaj sprašujem, ker mi boste lažje "iz prve" roke povedali..
@harmony: sem potem rekla da bom povečala budget na 450€ (dobr tistih 50€ poleg, če bi že bilo potrebno, kar pa je potem že 500€ - od začetnih 300€), ampak prek tega pa potem res ne več. Za 500€ pa mislim, da se dobi res dobra tablica.. In, ja, iz tega razloga, ki ga navajaš. Sem pa že omenila Appla, Samsung..

Kaj mi lahko samo nekdo pove, kaj je s to Xento? Ker res nikogar ne poznam, ki bi jo imel ali, da bi bilo kje razbrati mnenja? Sicer ni ravno v igri za nakup, vendar me zanima glede lastnosti?

no tukaj je še uradni link:
http://www.yarvik.com/en/product/tablet...

ne gre mi v glavo, da bi za takšno ceno bila res tak dobra?

Zgodovina sprememb…

nosk8fx ::

če si povečala budget na 450+ €, pol je možnost Nexus 10 ...

Nexus 10 16GB: 329 GBP (z UK dostavo 9,99 GBP), končna cena e naročila 425 EUR
Nexus 10 32GB: 399 GBP (z UK dostavo 9,99 GBP), končna cena e naročila 510 EUR

vir, http://www.izanglije.com/

kako pa je glede garancije in uveljavljanja (če bi bilo potrebno)? tudi ta opcija je, da se naroči iz tujine.

Zgodovina sprememb…

wenis ::

LordPero je izjavil:

Glede čakanja na nove verzije, hm, načeloma sem tudi jaz proti čakanju (oz. natančneje, odlašanju), ampak mal je pa vseeno za se orientirat in bolj učinkovito porabiti denar.
Če npr. Mini 2 izide v začetku aprila (kar je možno), bi ji bilo smiselno počakat, ne? Če bo bolj oktobra oz. novembra, potem pa niti ne toliko, odvisno kako močno si želi zadevo :).

Nekako tako sem tudi sama razmišljala. Bomo videli, če so govorice resnične.

In hvala vsem, ki ste odgovorili na moje vprašanje, vsako drugo mnenje šteje in pomaga! :)

hm, oni niso firma ki prodaja, ampak samo dostavi stvari kupljene v uk ... tako da bi znalo biti v primeru garancije "zanimivo", ne vem točno kako je s tem.

bi pa seveda bilo kupljeno preko google play, tudi tam nevem kako je z uveljavljanjem garancije (v tujini)

vem, da le dostavljajo, zato pa me zanima kako je glede uveljavljanja garancije, saj ponavadi je potrebno pošiljati njim nazaj in potem spet nanesejo stroški, zato bi raje najprej poiskala pri nas, je pa potem še vedno ta opcija. je pa definitivno bolje, da je garancija kakor pa da je ni :)

garancija sigurno je, nevem kako pa je z uveljavljanjem :)

no, pri nas lahko o nexusu 10 zaenkrat še samo sanjamo ... tudi okoliška tujina ga še nima

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nosk8fx ()

no, glede uveljavljanja mislim.
zdaj, neke hude tablice res ne potrebuje, zato sem najprej postavila 300€ budget, ampak očitno ne gre do te cene, za eno dokaj solidno.

res bi pa prosila mnenje glede xente 10

Zgodovina sprememb…

Ker imam Nexus 7 (enak procesor kot TF300), lahko rečem, da je odzivnost zelo dobra. In TF300 pade v tvoj začetni budget.
Če pa greš višje, potem pa sigurno (kot je že napisal nosk8fx) Nexus 10.
Če pa je fantu zelo všeč Ipad, potem seveda zelo resno razmisli še o tej možnosti ;).

Xenta je najverjetneje podobna kot še 100 drugih kitajskih tablic - lahko naletiš na dobro ali pa na probleme. Loterija. Če ne obvladaš rutanja in (neuradnega) nadgrajevanja potem kitajce odsvetujem. Vprašanje, kako bo v prihodnje že s čisto osnovnimi nadgradnjami (npr. odpravljanje napak).

no, to me je zanimalo, ker mi je preveč ugodna glede na takšne specifikacije in ne bi rada mu dajala loterije :)
bom te upoštevala in danes šla še 1x vredu pregledati. ja, glede ipada je pa tako: ja in ne, čeprav mislim, da bom morala tudi glede tega premisliti. če bi že padla odločitev o ipadu, katerega?
hvala za pomoč! vsako mnenje šteje! ;)

yayo ::

ironic je izjavil:

vem, da le dostavljajo, zato pa me zanima kako je glede uveljavljanja garancije, saj ponavadi je potrebno pošiljati njim nazaj in potem spet nanesejo stroški, zato bi raje najprej poiskala pri nas, je pa potem še vedno ta opcija. je pa definitivno bolje, da je garancija kakor pa da je ni :)

Garancija zna bit problem, v smislu, da bo potrebno pošiljati v UK na lastne stroške. Jaz imam sicer rabljen, brezhiben Nexus 10 iz Anglije ampak ne priporočam nakupa iz UK, ker je veliko potencialnih težav vpletenih. Sploh, če ti ni prioriteta, da kupiš točno in edino Nexus 10.

če boš nabavila N10, ob priliki napiši mnenje ... je na moji listi have-to-buy, samo zaenkrat še ni na 1. mestu :)

@yayo ... no, ti očitno že lahko deliš mnenje z nami ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nosk8fx ()

mihco ::

ironic je izjavil:

@mihco: kolikor je videt ni gps, za katerega pa sem zasigurana, da bi želel imeti..

gps na 10" tablici?? neumnost. 200EUR kolikor si pripravljena oz. prisiljena placati vec samo zaradi tega, dobis vrhunsko namensko gps napravo, ki se ji tezko pribliza katerakoli placljiva(!) navigacijska aplikacija na tablici.

@mihco: zaradi gps nisem povišala budget, narobe si razumel. jaz sem samo omenila, da nima gpsa in, da bi po vsej verjetnosti to tudi želel (čeprav pa tudi ni toliko pomembno). budget sem povišala zaradi tega, ker sem že sama nekaj časa iskala tablice, vendar za do max 300EUR ne bi dobila ne samo solidne ampak res "dobre" tablice. namen ni kupiti in nato čez pol leta prodati, kar pa bi se lahko naredilo pri kateri iz nižjega ranga. sem prebrala tudi tuje forume in bistveno so enaki odgovori kakor na tem forumu. nisi me razumel oz. si spregledal zakaj povišan budget. definitivno pa zaradi tega ne bi bila pripravljena toliko plačati.
čeprav vem, da tudi za samsunga, appla, asusa itd. ni garancije, da bi brezhibno deloval. izpod 300EUR pa je res tako - tako. definitivno nočem najprej toliko denarja zapravit in na koncu ne bo 50% zadovoljstva. upam, da se sedaj razumeva.

Zgodovina sprememb…

bosmla ::

@ironic Ne kompliciraj prevec, kot so ti zgoraj napisali ASUS TF300T ti je (za 300€) najbolsa in najoptimalnejsa resite. Lahko ti zagotovim, da bo vesel te tablice (ceprav nekaj govori o Ipad-u) - pisem iz izkusenj.

bdoxx ::

izbira je lahka ,če mu niso pri srcu epli in sammy je to prava izbira http://www.bigbang.si/tablicni-racunaln...
««
43 / 185
»»