Forum » Kaj kupiti » Katero tablico izbrati?
Katero tablico izbrati?
Temo vidijo: vsi

Dromar ::
Če bi komentatorji tega foruma držali nek nivo pogovora, kakršnega denimo držiš ti, Tomson (in to resno mislim), potem se jaz tudi ne bi tako pogosto oglašal. Pravzaprav mi niti ne gre v nos toliko to hvalisanje Androidov, kolikor mi gre v nos, ko me nekdo na najbolj neumen možen način negira in ko po možnosti še narobe citira moj komentar...
Stran ali dve nazaj je lepo razviden primer točno tega, ko je tipo iz mojih stavkov pobiral zgolj besede in jih postavljal v povsem drugačen kontekst, ki ga jaz sploh nisem uporabil in me skuša na ta način diskreditirat, ali pa pač s temi prekletimi PPI forami... Zavzet za to, da se opozori tudi na iPade sem pa zato, ker sem se sam najprej prav neprijetno opekel z Androidom zahvaljujoč prav temu forumu, ker se seveda Android tukaj povzdiguje v višave, iOS pa brca kot forumski šport. Imam pa Android telefon, torej na napravi, na katero sodi.
Stran ali dve nazaj je lepo razviden primer točno tega, ko je tipo iz mojih stavkov pobiral zgolj besede in jih postavljal v povsem drugačen kontekst, ki ga jaz sploh nisem uporabil in me skuša na ta način diskreditirat, ali pa pač s temi prekletimi PPI forami... Zavzet za to, da se opozori tudi na iPade sem pa zato, ker sem se sam najprej prav neprijetno opekel z Androidom zahvaljujoč prav temu forumu, ker se seveda Android tukaj povzdiguje v višave, iOS pa brca kot forumski šport. Imam pa Android telefon, torej na napravi, na katero sodi.

LordPero ::
A210 sem imel seveda v mislih ...
Ja, saj sem se strinjal s tabo & samo dodal, da če kdo še kje dobi A510 (cca 300€), ki je enaka tablica le s 3× večjo baterijo, da naj pač raje to vzame.
Glede fanboyizmov v tej sobi, hm, kdaj pa je sploh kdo rekel, da ne Jabolke kupit? Upoštevajte, da večina tukaj kupuje tablice pod 300 ali 400€ (kar je težja odločitev & z več možnostmi za obžalovanje nakupa), za kar avtomatsko odpadejo iPadi & zato niso niti predlagani (če nekomu Mini odgovarja zaradi velikosti, pač naj mu, to, da ima iPad 1-2 ekran je pač še vedno res).
Mini pa je velikokrat predlagan, vsaj kot namig, da naj ga stestirajo v živo & vidijo, če se jim lahka za par € več.
Glede ppijev (in to govorim za splošno znanje oz. za "obe strani" ... ker sedaj se človeštvo očitno deli na strani izključno po OSih, ki jih furamo ... o shit, jaz sem vohun!): ločite ppi, ločljivost in velikost zaslona.
Meni osebno je važna le druga, torej konkretno, 1280×800 je imho minimum (to je tretjino več od 1024×768 -tukaj nič ne komentiram razmerja stranic) za moje udobno delo, kar bi še sploh uporabljal, pa naj bo to na 7 ali na 12". Ločljivost je tista, ki ti omejuje, koliko podatkov hkrati lahko vidiš ("kako široko odprte imaš oči"), koliko teksta lahko spraviš na zaslon hkrati, koliko slike vidiš brez potrebe zoomanja etc.). Torej višji ppi služi le temu, da gre ob isti velikosti lahko več stvari na ekran in ti posledično ni potrebno non stop povečevat usega oz. toliko scrollat.
In ja, kdor ne vidi višjega ppija oz. so mu slike npr. na iPadih 1-2 oz. Miniju ostre, je pač dovolj slep ali nezahteven, da ne potrebuje več, kar je pač super, ker se (vsaj v trenutnih razmerah) izogne plačevanju premiumov. Ampak to pač ni pravilo za vse. A bi kdo danes na PCjih še fural 640×480? Brskajte internet ob 1024×768 omejitvi izhodnih/zaslonskih podatkov in vam bo takoj jasen koncept (če niste pred tem že istantno vrgli ekran skozi okno), isto velja tudi recimo za večje slike (sploh, če recimo bereš kakšne stripe na tablicah, moraš pri nizkih ločljivostih več zoomat, kot pri višjih -ne glede na velikost tablice v palcih/centimetrih).
Se pa strinjam, da je potreben malce višji njivo izražanja tukaj & sedaj že 3. v zadnjih par straneh pozivam k temu. Saj ni dejansko treba, da ste bolj prijazni, le lepše zapakirajte pogovor & predvsem navedite več objektivnih argumentov (oz. tudi subjektivne argumente navedite/obrazložite objektivno). In pravilno preberite poste drugih, če jih boste komentirali :).
Zdej pa si lepo Jabolčnjaki in Androidniki dajte lupčka in bodte prijatli (za kaj extra pa si poiščite sobo).
LordPero

first_line ::
Ja, saj sem se strinjal s tabo & samo dodal, da če kdo še kje dobi A510 (cca 300€), ki je enaka tablica le s 3× večjo baterijo, da naj pač raje to vzame.
A510 ima DDR2 RAM! Pa tudi drugače je prešvoh za resolucijo ekrana. Vsaj tako sem zasledil med opisi in mnenji uporanikov ko sem izbiral.
Previdno in ne kupuj brez da bi lastnoročno testiral!

WyattEarp ::
Kaj je pa s Archos Platinum naj bi neke tablice pršle. Ena 9,7'' pa poceni. to bo kej iz tega, al ne bo?
Kaj je pa s tem? http://oskarveliki.si/asus-memo-pad-sma... to je podobno kot Asus TF300, ne? je ta uredu tablica? pa je to IPS zaslon?
Kaj je pa s tem? http://oskarveliki.si/asus-memo-pad-sma... to je podobno kot Asus TF300, ne? je ta uredu tablica? pa je to IPS zaslon?
AMD Phenom II 1090T,ASUS M4A89GTD PRO/USB3,12 Gb RAM(2x4Gb,2x2Gb)-1.600Mhz,
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.

first_line je izjavil:
A510 ima DDR2 RAM! Pa tudi drugače je prešvoh za resolucijo ekrana. Vsaj tako sem zasledil med opisi in mnenji uporanikov ko sem izbiral.
Previdno in ne kupuj brez da bi lastnoročno testiral!
Wut? A510 ima isti procesor (privzeto na 1,3 GHz) in isto ločljivost kot TF300 oz. A210 (oba privzeto na 1,2 GHz) ... Mogoče si mislil A500 s Tegro 2 (@ 1 GHz)?
Ima pa A510 verjetno res DDR2 (nisem 100%, če se je to kaj spreminjalo), ampak v primerjavi s TF300/A210 se to ne ravno pozna, sploh zaradi hitrejše Tegre (razen, če benchmarkaš ravno prepustnost RAMa, ampak z realnostjo to nima toliko veze). Kot rečeno, ne vem, v kakšnih situacijah bi lahko ločil med surovimi hitrostmi teh dveh tablic. Imel pa sem obe (Iconio malce več časa, mogoče jo celo dobim nazaj).
LordPero

floyd1 ::
WyattEarp: Tisti Memo pad naj bi bil naslednik TF300 (ampak glede na karakteristike, ki so praktično enake, je bolj "facelift" starega modela). Zgleda pa, da nima več "dock" opcije, kar je škoda (če je res). Ekran pa menda je IPS.
Če sodeluješ v forumu in podajaš svoje izkušnje, mnenja, je povsem legitimno da nekdo drug napiše tudi svoja, čeprav nasprotna. Nič tragičnega, ljudje smo različni in prav je tako. Povprečen bralec Slo-tech-a pa iz vseh odgovorov že potegne (pravi) zaključek. Upam
.
In še to - ker kar precej sledim tej temi lahko rečem le to - podajanje nasprotnega mnenja (in v večini primerov, o katerih govoriš ti, gre zgolj za to) NI diskreditacija. Če to slabo prenašaš, raje ne sodeluj na forumih. Jokcanje pa ne pomaga. O katerem primeru (točno) sploh govoriš?
Stran ali dve nazaj je lepo razviden primer točno tega, ko je tipo iz mojih stavkov pobiral zgolj besede in jih postavljal v povsem drugačen kontekst, ki ga jaz sploh nisem uporabil in me skuša na ta način diskreditirat, ali pa pač s temi prekletimi PPI forami...
Če sodeluješ v forumu in podajaš svoje izkušnje, mnenja, je povsem legitimno da nekdo drug napiše tudi svoja, čeprav nasprotna. Nič tragičnega, ljudje smo različni in prav je tako. Povprečen bralec Slo-tech-a pa iz vseh odgovorov že potegne (pravi) zaključek. Upam

In še to - ker kar precej sledim tej temi lahko rečem le to - podajanje nasprotnega mnenja (in v večini primerov, o katerih govoriš ti, gre zgolj za to) NI diskreditacija. Če to slabo prenašaš, raje ne sodeluj na forumih. Jokcanje pa ne pomaga. O katerem primeru (točno) sploh govoriš?

keitai ::
Memo 10 je nekakšen facelift tf300, kot omenjeno, brez docka. Je pa lažji in ima boljše zvočnike. Za razliko od tf300 ima tudi malce slabšo baterijo.

Smrkc ::
Mene pa zanima ali obstaja kakšna android tablica v rangu iconie a510 oz. tf300 v 4:3 formatu?

memo pad je plastik fantastik
S tem nisi nič pomagal ne men ne ostalim ki se odločajo za nakup, kakšno kartico kupiti. ... je plastik fantastik... zakaj? kaj ni dobra? eni hvalijo tf300, ta je samo ''nova verzija'' iste. nima dockig stationa. pa je zato res slaba? po specifikacijah je boljša kot samsung galaxy tab 2.
Kaj pa je potem uredu tablica 10'', za nekje 300€?

bojsi ::
Glede ppijev (in to govorim za splošno znanje oz. za "obe strani" ... ker sedaj se človeštvo očitno deli na strani izključno po OSih, ki jih furamo ... o shit, jaz sem vohun!): ločite ppi, ločljivost in velikost zaslona.
No, ppi ne moreš navajati kot ločene kategorije, ker je neposredno izračunan na podlagi ločljivosti in velikosti zaslona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bojsi ()

Nisem našteval primerljivih kategorij, sem našteval zgolj pojme (besede, če hočeš), med katerimi mogoče ne vsi ločijo (oz. vsaj ne, kaj to posledično pomeni pri uporabi).
Pa tudi naprej v tistem postu je jasno napisano, da tega ne enačim :).
Isto kot npr. pri hišnih TVjih, kjer iz nekih razlogov delijo TVje na LCD TV in LED TV, ali pa npr. ko IPS tehnologija očitno ni TFT (če piše TFT si folk razlaga, da je to TN) :).
Pa tudi naprej v tistem postu je jasno napisano, da tega ne enačim :).
Isto kot npr. pri hišnih TVjih, kjer iz nekih razlogov delijo TVje na LCD TV in LED TV, ali pa npr. ko IPS tehnologija očitno ni TFT (če piše TFT si folk razlaga, da je to TN) :).
LordPero

spyker123 ::
memo pad je plastik fantastik
S tem nisi nič pomagal ne men ne ostalim ki se odločajo za nakup, kakšno kartico kupiti. ... je plastik fantastik... zakaj? kaj ni dobra? eni hvalijo tf300, ta je samo ''nova verzija'' iste. nima dockig stationa. pa je zato res slaba? po specifikacijah je boljša kot samsung galaxy tab 2.
Kaj pa je potem uredu tablica 10'', za nekje 300€?
Memo pad je čisto dobra tablica, naslednik tf300 in kot taka ne more razočarati. Za surfanje po netu, občasno igranje iger, gledanje filmov je še preveč dobra. Ne rabiš 500 ali pa 600 evrov vredne tablice za to, kar lahko povsem enako počneš na tablici za 300 evrov(plus minus 30 evrov)..

Tomson ::
Mislim da je nekdo, ki kupuje tablico za 300€ pripravljen na nekaj kompromisov, sicer za osnovno delo (internet, eposta, foto/video, nezahtevne igre) ni vprasanje ali bo tablica kos tem nalogam ( ker jim bo :) ampak gre bolj za dizajn, kvaliteto izdelave, kvaliteto in locljivost zaslona, vzdrzljivo baterijo, skratka postranske stvari, ki niso poglavitne za osnovno delo ampak je to dodana vrednost, ki izboljsa samo uporabnisko izkusnjo, v koliksni meri pa je je ta izkusnja za koga pomembna pa vsak ve, glede na visino zneska, ki ga je pripravljen zapravit. Pac se danes velja rek: kolker dnarja, tolko muzke! :)
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Tomson, pri asus memo padu ne vidim nekih velikih kompromisov, razen morda ločljivosti oz ppi, česar pa ne opaziš, če nima ravno poleg ipada retine. Za moje pojme je kvaliteta asusov višje od samsunga in nižje od ipada, pa vendar je odlična tablica. Ko pa bodo tablice z winsi padle na realno ceno, pa bojo tablice z android sistemom izumrle oz. izpadle iz "tekme" tablic..

Tomson ::
Kaj pa vem ... Bolj ko uporabljam Windows 8 na enem od računalnikov, manj mi je všeč. Tudi na tabličnih računalnikih, kolikor sem imel možnost sprobat, nisem bil ravno vzhičen, kljub temu da sem imel visoka pričakovanja. Če bi danes kupoval tablico in bi bila ista cena za Android/iOs/Windows, se sigurno ne bi odločil za Windows tablico.
Je pa seveda stvar posameznika, kakšne ima potrebe in navade, ampak trenutno ne vidim v Windows tablicah (vsaj zame ne, pa se imam za naprednega uporabnika), nobene prednosti. Mogoče sem starokopiten, ampak ko se lotim kakšnega resnejšega dela, mi je namizni računalnik še vedno prva izbira. :)
Je pa seveda stvar posameznika, kakšne ima potrebe in navade, ampak trenutno ne vidim v Windows tablicah (vsaj zame ne, pa se imam za naprednega uporabnika), nobene prednosti. Mogoče sem starokopiten, ampak ko se lotim kakšnega resnejšega dela, mi je namizni računalnik še vedno prva izbira. :)
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super

Katera tablica bi bila potem boljša iz med teh dveh (ali kakšna tretja?), ki staneta obe okolii 300€, ali Asus Memo pas 10'' ali Samsung galaxy Tab 2, 10''?

Obe ti bosta po mojem delali več kot dobro. Memo pad ima v bistvu dober procesor "prejšnje" generacije (oz. te, ki se v top produktih sedaj počasi poslavlja), Tab pa še iz "predprejšnje" - iz tega vidika je Asus tu sigurno precej boljši (nekaj hitrejši v zahtevnejših appih) in bolj "futureproof". Drugače pa sta kar primerljiva. Memo pad torej. Je pa to le moje mnenje.

Mipe ::
Zadnjič sem na DZS opazil tole: 7" tablični računalnik z Androidom 4.0 za 90€.
Se mi je zdelo smešno poceni za tablični računalnik, pa sem si malo ogledal naokrog... Že za 70€ se na mimovrste dobijo podobni. Razmišljam, da bi kupil enega za ateka; na kaj je potrebno paziti pri teh cenenih artiklih?
Se mi je zdelo smešno poceni za tablični računalnik, pa sem si malo ogledal naokrog... Že za 70€ se na mimovrste dobijo podobni. Razmišljam, da bi kupil enega za ateka; na kaj je potrebno paziti pri teh cenenih artiklih?

medenko ::
Mipe: ni slab, samo izredno dvomljiva blagovna znamka, samo 4GB diska in slaba baterija.
Tablični računalnik PRESTIGIO Multipad PMP5570C_DUO 139,99€ v trgovinah
Je pa 90€ zelo ugodna cena, to pa drži.
Tablični računalnik PRESTIGIO Multipad PMP5570C_DUO 139,99€ v trgovinah
Je pa 90€ zelo ugodna cena, to pa drži.

krisspace ::
Kaj kupiti: no sam sem sedaj dva tedna lastnik nexus 7 - 32gb. Zadeva je odlična. Kupljen v tujini: redna cena 249€ - DDV ker sem ga vzel na podjetje. Edino, kar se moram še navaditi in bo malo težko je to, da ima malo manjši ekran in je težje v landscape-u pisati večprstno kak mail. (malo sem se razvadil z ipadom - ko sem si ga sposodil za delo na terenu).
P.S. nobene vojen nočem..le moja izkušnja. ocena: 10
Pa še z lahkoto se priklopi na vsaj računalnik in ga filam s podatki.
lp
P.S. nobene vojen nočem..le moja izkušnja. ocena: 10
Pa še z lahkoto se priklopi na vsaj računalnik in ga filam s podatki.
lp

Ja, pri 7" je odločitev malo lažja, ker je N7 res izvrsten za svojo ceno. Jaz sem sicer imel z njim malo smole, je trenutno doma pokvarjen in gre naslednji teden na garancijsko popravilo.

Askrat ::
Sorodnki bodo kmalu zamenjali internetnega operaterja in sicer so se odločili za Amis.. Trenutno imajo pri Amisu akcijo, da v primeu vezave za 24mesecev za 1EUR dobiš tablico TPad CT97 z spodnjimi specifikacijami ALI da izbereš -50% na naročnino za 1 leto. Se jim splača vzet tole tablico, jo je že kdo imel možnost sprobati? Po specifikacijah ni nek biser, za nezahtevnega uporabinka bi bila pa najbrž čisto dovolj?
TPad CT97
1.6 GHz, dual core
Android 4.1
1024 x768, 4:3
1 GB DDR3
16 GB
USB 2.0
2.0 Megapikslov (zadaj), 0.3 Megapikslov (spredaj)
OTG, HDMI TV izhod, HDMI 2160p, 1080p izhod
Redna cena tablice pri nas je okrog 200EUR...
TPad CT97
1.6 GHz, dual core
Android 4.1
1024 x768, 4:3
1 GB DDR3
16 GB
USB 2.0
2.0 Megapikslov (zadaj), 0.3 Megapikslov (spredaj)
OTG, HDMI TV izhod, HDMI 2160p, 1080p izhod
Redna cena tablice pri nas je okrog 200EUR...

Netrunner ::
Prosil bi za en predlog .. potrebujem tablico samo za en namen in to je za pogovarjanje preko skypa. Pogoje je da ima wifi za povezavo na internet in bluetooth za uporabo bluetooth slušalke. Katera tablica bi bila primerna? ...sem videl tablice za 80€ vendar nimajo bluetootha ... zdaj pa več kot 100€ je malo drago za ta namen.
no kakorkoli ..kakašen predlog ?
hvala
no kakorkoli ..kakašen predlog ?
hvala
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Okapi ::
Poglej, koliko stanejo rabljeni ipadi. Po mojem kakšno enico ali dvojko bi že lahko dobil zelo poceni.
O.
O.

scenic16 ::
Tole zna bit fajn zadeva :
http://www.ideo.si/a/PRESTIGIO_MultiPad...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scenic16 ()

Netrunner ::
cenejši modeli nimajo bluetootha ...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

scenic16: te modele imaš v comshopu, sem ga včeraj sprobal, zgleda zanimiv, sploh ko je bel hehe...ipad 2 kopija.

Kako je z garancijo ali tablice ali česa drugega, če kupim preko amazon.de? kdo ve? je treba tja pošiljati? pa če kupiš tam, vseeno lahko naštimaš slovenski jezeik, ali je programerano na nemškega in lahko nima android slovenskega jezika? je to možno?
In še eno vprašanje, če kupim v slovenski trgovini in le ta propade. kam potem pošlješ izdelek v popravilo? na original servis? Hvala.
In še eno vprašanje, če kupim v slovenski trgovini in le ta propade. kam potem pošlješ izdelek v popravilo? na original servis? Hvala.

Buggy ::
mimogrede... SPAR-ov COBY je po dveh mesecih nesrecno umrl. V soboto zjutraj se enostavno ni vec prizgal in je ze odsel na garancijsko odpravo tezave...eh

Tsunamii ::
Kakšna je razlika med TPAD TABLIČNI RAČUNALNIK CT97 DUAL CORE 9.7 in samsung Galaxy tabom 2 ? Oz katerega naj bi se bolj splačalo kupiti ?
Amis ima neko akcijo pa me delno mika. Čeprav kakor vidim je to stara zadeva 1 leto..vsaj za Taba 2 ?
Amis ima neko akcijo pa me delno mika. Čeprav kakor vidim je to stara zadeva 1 leto..vsaj za Taba 2 ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tsunamii ()

Aljaz3 ::
Dober dan me pa zanima za dve tablice in to sta 3Q LC0816C IMA Cortex A9 1.5 ghz dual core procesor,8", 4:3, LCD zaslon občutljiv na dotik (kapacitivni zaslon, 5 točkovni),8gb notranji spomin,Android 4.1 in 1gb pomnilnik Cena:119,39 eur e-leclerc.Ta druga pa je Tpad c80 dual core Cortex 19 1,6 ghz procesor,8" zaslon,ločljivost 1024x768 4:3,notranji spoin 8 gb, 1gb ram ddr3 Cena:139,90.Uporabil bi tablico za brskanje po netu in igranje igric.
Tpad ct80 :
http://www.tridom.si/trgovina/tablicni-...
Tpad ct80 :
http://www.tridom.si/trgovina/tablicni-...

Pri Tpad 80 me moti že slaba baterija..zdrži 4, 5 ur? Karakteristike se slišijo ok, kako pa je v praksi, pa ti bodo morali povedati ostali, mogoče kdo ima omenjeno tablico..Moraš pa vzeti v obzir, da te tablice verjetno ne bodo izpolnile tvojih pričakovanj..za brskanje še kar, za igre pa ne vem...

prosim ne, izogibajte se raznim znamkam CORBY, XPLORE, TPAD, GOCLEVER.
Raje dajte Prestigio, evo novi model:
PMP7280CUK_WH_DUO
PRESTIGIO MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (8.0''IPS,1024x768,8GB,Android 4.1,DC1.6GHz,QC GPU,1GB,4600mAh,2.0MP,microUSB,WiFi,Case) White Retail
169,99EUR
MultiPad 2 Ultra Duo 8.0
Raje dajte Prestigio, evo novi model:
PMP7280CUK_WH_DUO
PRESTIGIO MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 (8.0''IPS,1024x768,8GB,Android 4.1,DC1.6GHz,QC GPU,1GB,4600mAh,2.0MP,microUSB,WiFi,Case) White Retail
169,99EUR
MultiPad 2 Ultra Duo 8.0
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: medenko ()

Unknown_001 ::
Točno tega sem kupil pa morm rečt, da je bil mogoče celo najboljši nakup v zadnjih 3-eh letih.

Unknown_001 ::
Ma ne vem, ker je bil točno, sam je pa čist isti, sam je dražji pršu, tak da bi tud tisto mogu met sam mi nič ne nuca, ker nimam sim kartice da bi internet na 3G lovil z to magično ploščico

A ta Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0, bel (PMP7280CUK_WH_DUO)ki si ga omenil ali je dobr za igrice? najdel sem ga za 154 eur na mimovrste.
http://www.mimovrste.com/artikel/272002...
http://www.mimovrste.com/artikel/272002...

z lahkoto, saj imaš dual core procesor in 1 gb rama....edino 8gb diska je malo, imej še kako micro sd 16/32gb notri.

a ok sam še kar me zanima raje za tpad ct80 sej ima isto dual core 1.6 ghz cortex a9 pa isto rama sam za ekran me pa res zanima.Za tpad ct903a vem da ima dober touch screen ker ga ima prijatelj nevem pa če ima ct80 isti ekran sam manjši.

polde66 ::
Na kratko o Xplore XP8801 ponovno.
Zadevo sem odnesel v Naklo na servis, ekipa je prijazna, ustrežljiva in dovzetna. prisluhnili so mojim težavam in tegobam, sprobali smo ostale tablice, naložili drug firmware. Skratka porabili smo kar 2 urci in pol, da smo skušali eliminirati težavo. Težavo smo prestavili iz prejšnjega četrtka na danes, s tem da so o težavi kontaktirali direktno kitajce. Danes dobljen nov firmware, ki se je lepo naložil in zadeva je čudežno ozdravela.
Na kratko. Zgodba je podobna kot pri Prestigio telefonih oznake 4500. Beli imajo sodobnejši firmware kot črni. Sedaj imam na črnem naložen novejši firmware, kateri pa je bil preko vikenda s strani kitajcev še sfriziran s parimi dodatki.
Jest zadovoljen, zadovoljen tako s tem, da mi tablica dela kot z podporo in trudom servisa.
Zadevo sem odnesel v Naklo na servis, ekipa je prijazna, ustrežljiva in dovzetna. prisluhnili so mojim težavam in tegobam, sprobali smo ostale tablice, naložili drug firmware. Skratka porabili smo kar 2 urci in pol, da smo skušali eliminirati težavo. Težavo smo prestavili iz prejšnjega četrtka na danes, s tem da so o težavi kontaktirali direktno kitajce. Danes dobljen nov firmware, ki se je lepo naložil in zadeva je čudežno ozdravela.
Na kratko. Zgodba je podobna kot pri Prestigio telefonih oznake 4500. Beli imajo sodobnejši firmware kot črni. Sedaj imam na črnem naložen novejši firmware, kateri pa je bil preko vikenda s strani kitajcev še sfriziran s parimi dodatki.
Jest zadovoljen, zadovoljen tako s tem, da mi tablica dela kot z podporo in trudom servisa.
polde

Odločam se med Asus Memo Pad Smart 10'' - https://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASU... in Samsung Galaxy Tab 2 10'' - http://www.samsung.com/uk/consumer/mobi... . Nagibam se k Asusu, ker ima novejši procesor in IPS zaslon. Resolucija je enaka na obeh. Vendar berem po internetu da Asus Memo pad ne podpira flash playera? Kdo ve kaj o tem? Katero naj izberem? Hvala.