Forum » Kaj kupiti » Katero tablico izbrati?
Katero tablico izbrati?
Temo vidijo: vsi

ironic ::
razlog proti applu je angleški jezik in ne slovenski. to je njegov največji minus, zato glede tega oklevam. ker ste sedaj tega asusa pohvalili, bom šla res še 1x preverit, potem pa nakup.

polde66 ::
@thramos sem prebral tvoj post. Super. Mene firme ne motijo. Imel sem Samsunga tab2 10", pa morm rečt, da je za tak denar s takimi specifikacijami in za mojo uporabo ne potrebujem. Do 150 eur pa ni frke.
polde

cordoba ::
ironic
Kupi asus tf300t. Zadeva je super, dobiva redno update, s katerimi se hitrost izboljša. Eden redkih, ki je dobil update na 4.2, cenovno je zelo ugoden, zaslon je super. Ima 4 jedra, gps otd. Za to ceno se ne splača gledat niti do 450 eur, ker nima konkurence!
Cena je padla in se res splača!
Kupi asus tf300t. Zadeva je super, dobiva redno update, s katerimi se hitrost izboljša. Eden redkih, ki je dobil update na 4.2, cenovno je zelo ugoden, zaslon je super. Ima 4 jedra, gps otd. Za to ceno se ne splača gledat niti do 450 eur, ker nima konkurence!

Tigercheck ::
kakšna pa je sploh ta famozna razlika med 4.2 & 4.1?
lp
lp
ironic
NA CESTI SI VZEMI ČAS, NE ŽIVLJENJA!

OK.d ::
Tigercheck je izjavil:
kakšna pa je sploh ta famozna razlika med 4.2 & 4.1?
lp
ironic
tablico lahko uporablja več uporabnikov(recimo vsak družinski član ima svoj "profil" - več accountov
LPOK.d

En kratek vtis o tablici Xplore XP8801:
1gb ram, 2 jedrni 1,6 procesor, Bluetooth, GPS, mic. HDMI, USB, 4.1 JB in seveda 8" zaslon IPS 1024x768. XPLORE zgleda dela v kompaniji z Atheros-om, saj se na embalaži ponaša z njihovim imenom.
OK, prvi vtis: prodajalec obljublja takojšnje delo, vendar temu ni bilo tako oz. me je prvi vtis celo prestrašil. Vzamem tablico hočem prižgat a nič. Logotip, potem se prikaže baterija s kicajem in adijo. Konec. Sprobam različne polnilce in nič. Počasi začnem iskat škatlo, račun, da spakiram in vrnem. Naenkrat tablica oživi. OK. Nalagam obvezne programe in si prilagajam tablico mojim potrebam. Sprobam par zadev in zadeva dela lepo. Odzivnost solidna ni pa odlična. Luncher sam ni tekoč ampak zgleda temu niso krive specifikacije temveč je pač zadeva tako mišljena. Sprobam par filmov in naenkrat vse zamrzne. Sicer vse deluje vendar nikakor ne morem filma ustaviti, ne morem priti v meni. Ok se odločim za tipko of in od takrat tema. Ne da se več prižgat. Spakiram, tokrat je bila embalaža že pripravljena.
Pa se mi zdi, da sem nekje videl tipko oz luknjico za reset. Nič me ne stane če to probam in porinem not sponko. Tablica oživi.
Občutki so malce mešani. Deluje vse, z USB ključka delujejo filmi, programi, bere vse. Brskanje po netu zadovoljivo. Velikost in cena lahko opravičita začetne težave, mogoče se tablica samo prilagaja novi klimi pa so porodne težave malce večje.
1gb ram, 2 jedrni 1,6 procesor, Bluetooth, GPS, mic. HDMI, USB, 4.1 JB in seveda 8" zaslon IPS 1024x768. XPLORE zgleda dela v kompaniji z Atheros-om, saj se na embalaži ponaša z njihovim imenom.
OK, prvi vtis: prodajalec obljublja takojšnje delo, vendar temu ni bilo tako oz. me je prvi vtis celo prestrašil. Vzamem tablico hočem prižgat a nič. Logotip, potem se prikaže baterija s kicajem in adijo. Konec. Sprobam različne polnilce in nič. Počasi začnem iskat škatlo, račun, da spakiram in vrnem. Naenkrat tablica oživi. OK. Nalagam obvezne programe in si prilagajam tablico mojim potrebam. Sprobam par zadev in zadeva dela lepo. Odzivnost solidna ni pa odlična. Luncher sam ni tekoč ampak zgleda temu niso krive specifikacije temveč je pač zadeva tako mišljena. Sprobam par filmov in naenkrat vse zamrzne. Sicer vse deluje vendar nikakor ne morem filma ustaviti, ne morem priti v meni. Ok se odločim za tipko of in od takrat tema. Ne da se več prižgat. Spakiram, tokrat je bila embalaža že pripravljena.
Pa se mi zdi, da sem nekje videl tipko oz luknjico za reset. Nič me ne stane če to probam in porinem not sponko. Tablica oživi.
Občutki so malce mešani. Deluje vse, z USB ključka delujejo filmi, programi, bere vse. Brskanje po netu zadovoljivo. Velikost in cena lahko opravičita začetne težave, mogoče se tablica samo prilagaja novi klimi pa so porodne težave malce večje.
polde

Tale ime Atheros mi je precej neznanka. Kaj je s tem mišljeno mi nihče ne zna obrazložit.
polde
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: polde66 ()

maslo12 ::
Potrebujem tablico.
Želje:
* vsaj 9"
* vsaj 16gb notranjega spomina
* 2 USB priklopa (en za miško, drugi za USB ključ)
* HDMI priklop
* micro ali mini USB priklop za polnjenje
* solidna kamera za snemanje (ne rabi biti top)
* reža za spominsko kartico
* bluetooth povezava (za tipkovnico; če je ta v kompletu še toliko bolje)
* cena: do 250€ če gre
* solidna izdelava
Prosim za nasvete in že vnaprej hvala.
Po pogledanih in sprobanih modelih :
1. Lenovo IdeaPad A2109 (269€, http://www.mimovrste.com/artikel/272001...
2. Prestigio PMP5597 (225€, http://www.ceneje.si/racunalnistvo/pren...
3. PRESTIGIO MultiPad 10.1 Ultimate PMP7100D_DUO (259€, http://www.ceneje.si/racunalnistvo/pren...
sem se odločil, da potrebujem nekaj z Windowsi. Torej, kakšen nasvet za nakup? Cena je lahko oko 300€, tudi 1USB me zadovolji, hočem pa režo za spominsko kartico in HDMI in vsaj 9". Pa tudi 16gb se ne branim...
Dajte pomagat... :)

mihco ::
sem se odločil, da potrebujem nekaj z Windowsi. Torej, kakšen nasvet za nakup? Cena je lahko oko 300€, tudi 1USB me zadovolji, hočem pa režo za spominsko kartico in HDMI in vsaj 9". Pa tudi 16gb se ne branim...
Dajte pomagat... :)
optimist :) Tablica z windowsi za 300EUR ne obstaja.

LordPero ::
@maslo12: Samo, da lahko naprej komu svetujem -kje točno se da v živo videti Lenovo IdeaPad A2109?
LordPero

Yossarian ::
Je že kedo nadgradil Prestigio 5097cpro v jelly bean? Če je, kaj je pridobil?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

LukaTCE ::
Kako se obnese Ainol Novo 10 Hero II ? naj bi bil kvaliteten vsaj po informacijah http://www.apad.tv/ foruma. Če ga kupim iz kitajske pa se pokvari je http://lionshop.si serviser ?
ali pa tale http://www.xpad.si/si/tablicni-racunaln... 9.7"
Iščem 10" tablico z GPS in IPS
Edit: Ali je bolje vzet Ainol Novo 9 Spark Quad Core ker ima resolucijo 2548x1536 2GB rama 10.000 mAh baterijo vs 8.000
ali pa tale http://www.xpad.si/si/tablicni-racunaln... 9.7"
Iščem 10" tablico z GPS in IPS
Edit: Ali je bolje vzet Ainol Novo 9 Spark Quad Core ker ima resolucijo 2548x1536 2GB rama 10.000 mAh baterijo vs 8.000
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LukaTCE ()

Tomson ::
Mislim da tudi če kupiš v lionshop, se zadeva sicer sprejme pri njih, potem pa pošljejo na servis - to China.
Sicer pa je menda velik fail (vsaj za ljubitelje iger) njegov GPU (GC1000), ki ni niti na ravni Samsung Galaxy S2, kar pomeni da bodo novejše igre imele težave .....
Sicer pa je menda velik fail (vsaj za ljubitelje iger) njegov GPU (GC1000), ki ni niti na ravni Samsung Galaxy S2, kar pomeni da bodo novejše igre imele težave .....
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

LukaTCE ::
Mislim da tudi če kupiš v lionshop, se zadeva sicer sprejme pri njih, potem pa pošljejo na servis - to China.
Potem je najbolše da grem na Asus ali pa Acer ker ste najbolše ocenjena mislim da imata oba Tegra 3 ali je bolje počakati na Tegra 4 ? ali pa spet na razer edge ali pa na od Nvidie. Gleda igre se mi zdi še vedno najboljše kupit poceni tablico 10" z IPS pa itak bo kmalu igranje v oblaku postalo bolše ker zdej še Nvidia dela na tem ne samo Onlive in pa Gaikai (ki sta oba slaba trenutno)

suhi ::
Počakaj še dober mesec do Googlovega seminarja, po njem se bo verjetno začelo malo več dogajat na področju tablic. Tegra 3 je zdaj pravzaprav že zastarel procesor. Pri tablicah/mobitelih se vse premika bliskovito hitro, kot pri računalnikih kako desetletje nazaj.

Dromar ::
iPad mini je zakon. Pravkar sem si za mobilnik kupil LG Optimus 4x, ki ima 316ppi in moram rečt, da čeprav se razlika vidi, absolutno to ne naredi v mojih očeh zaslona iPad minija kot slabega. Kdor pa hoče boljši zaslon, naj počaka še kak mesec, dva, na iPad mini 2

Goody ::
@Dromar: preštej poste v katerih si malikoval iPad mini. Se boš morebiti malo zamislil, ali pa tudi ne...

FlyingBee ::
ni, kej SW izboljšani so zasloni na iOS in to jim je za priznat, seveda HW kupijo od Japonskega ali JK kompanija

Xplore XP8801 še enkrat.
Skratka po malo daljšem preiskušanju te tablice svetujem lahko samo: izognite se jo. Ob video predvajalnikih zadeva rada zašteka, ali pa sploh ni slike temveč samo črn ekran na koncu pa napiše da se aplikacija ne odziva. Danes sem imel probleme z domačim WI-FI jem, ga je zaznalo vendar ni delalo, tablica večkrat štekne in potem pomaga reset na zadnji strani, ali ponovni zagon. Te zadeve so se začele pojavljani tako na gosto da jo imam počasi dovolj. Tudi vrnitev na tovarniške nastavitve ni dal svojega rezultata.
Skratka stran od nje. Žal mi je samo da jo nisem naročil prek spleta, da bi jo lahko vrnil.
Skratka po malo daljšem preiskušanju te tablice svetujem lahko samo: izognite se jo. Ob video predvajalnikih zadeva rada zašteka, ali pa sploh ni slike temveč samo črn ekran na koncu pa napiše da se aplikacija ne odziva. Danes sem imel probleme z domačim WI-FI jem, ga je zaznalo vendar ni delalo, tablica večkrat štekne in potem pomaga reset na zadnji strani, ali ponovni zagon. Te zadeve so se začele pojavljani tako na gosto da jo imam počasi dovolj. Tudi vrnitev na tovarniške nastavitve ni dal svojega rezultata.
Skratka stran od nje. Žal mi je samo da jo nisem naročil prek spleta, da bi jo lahko vrnil.
polde

FlyingBee ::
malo denarja malo muzike, lahko pa da le nekaterim take probleme dela, večini pa je vse OK

cink44, ne vidim, kdaj se je to "malikovanje" nehalo. Pravim, da je iPad mini še vedno najboljša izbira v rangu okrog 300€ in da je ekran povsem soliden, tudi napram 316 ppi zaslonu Optimusa 4x

Zheegec ::
Polde66 - nesi na servis, to se ne dogaja z vsemi, tvoja je pač pokvarjena. Ni edina :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Sm že govoru z njimi in sem zmenjen ta teden da jim odnesem, pa da se malce poigrajo s to zadevo.
polde

WyattEarp ::
Gledam tablice, mislim kupiti eno. tukaj berem mau forum, mari kej je napisano, samo itak, kot zmeri so različna mnenja. sej je prou. najdu nisem, da bi blu kej napisano za to - http://www.sestavi.si/index.php/item/di...
Gledam 10'' tablice, nekje 300€ maksimalno. ta mi je padla v oko, ker zgleda kar uredu, in CPU, in kamera zadi in IPS zaslon. mislm da je to kar uredu cena za tako tablico. Ima kdo tako? je uredu? Edino kar mi je hecno, ker piše da je Transformer, k niso da majo transformerji še tipkovnico zraven, da lahko priključiš? al ta model pač nima? mislm da bi bilo dobro imeti tudi tipkovnico, če kdaj kaj na hitro rabiš natipkati.
Hvala za informacije.
Gledam 10'' tablice, nekje 300€ maksimalno. ta mi je padla v oko, ker zgleda kar uredu, in CPU, in kamera zadi in IPS zaslon. mislm da je to kar uredu cena za tako tablico. Ima kdo tako? je uredu? Edino kar mi je hecno, ker piše da je Transformer, k niso da majo transformerji še tipkovnico zraven, da lahko priključiš? al ta model pač nima? mislm da bi bilo dobro imeti tudi tipkovnico, če kdaj kaj na hitro rabiš natipkati.
Hvala za informacije.
AMD Phenom II 1090T,ASUS M4A89GTD PRO/USB3,12 Gb RAM(2x4Gb,2x2Gb)-1.600Mhz,
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.
GMC H70, Gigabyte R9 270X, Samsung 850 EVO 250GB,WD 2Tb(G),Scythe 700W, LG 23''.

spyker123 ::
Asus tf300t ima na voljo tipkovnico, samo jo moraš dokupiti. Za moje pojme dobra tablica, še posebej z najnovejšim update-om oz. s custom rom-om. Če ti je tipkovnica pomembna, bi si mogoče raje pogledal kaj od mini prenosnikov, jih dobiš za že za 300 evrov tudi..

Ne, te Trafote dobiš tudi brez tipkovnice, ker je dosti ljudem ta brezveze. Če jo rabiš, lahko vzameš model s tipkovnico ali jo dokupiš, boš pa over budget. Če rabiš bolj malo tipkalice (oz. baterije v njej), pa dobiš za 10-15€ popolnoma OK BT tipkovnice ali pa še bolje, priključiš gor domačo USB tipkalico, s katero boš lepo tipkal.
Izbira pa se mi zdi popolnoma legit, dobiš dosti za ta keš.
Izbira pa se mi zdi popolnoma legit, dobiš dosti za ta keš.
LordPero

Ok, hvala. pol je uredu ta tablica. Kaj pa pomeni to najnovejši update? nov Jelly Bean 4.2? al kaj drugega? custom rom - kaj se pa tukaj pridobi? Kako je pa s slovenskim jezikom? nič ne piše, če je slovenski jezik na tablici?
sej, kupim brez tipkovnice, če bo pa potreba pa dokupim kako BT tipkovnico. to je res.
Bi bla kaka tablica še podoba kot ta ali pa bulša za podoben denar?
tukaj je ena cenejša dosti. in ima tudi tipkovnico. http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Kaj je pa s to tablico? je Asusova mnogo boljša?
Hvala.
sej, kupim brez tipkovnice, če bo pa potreba pa dokupim kako BT tipkovnico. to je res.
Bi bla kaka tablica še podoba kot ta ali pa bulša za podoben denar?
tukaj je ena cenejša dosti. in ima tudi tipkovnico. http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Kaj je pa s to tablico? je Asusova mnogo boljša?
Hvala.

Tele Goclever, Prestige, itd. so sicer kar se izdaleve tiče na višjem nivoju kot razne kitajske zadeve, še vedno pa ne na nivoju Asus, Samsung, Acer, iPad ... Šepajo pa malo pri odzivnosti, vsaj kolikor sem sam sprobaval napram npr. kitajskim, ki pa se tam bolje odrežejo. Skratka, če kupuješ te poceni tablete imaš kompromise, ko si enkrat nad 300€ je teh kompromisov vedno manj. Sam bi izbiral v tem rangu med: Asus, Acer novi modeli so tudi zanimiv, pa potem imaš Samsung ...

Kateri pa so novi modeli Asus in Acer? pa da so nkje v rangu 300€? 10''.

Najbolj smotrna nakupa za okrog 300€ sta iPad mini in tale Asus, ki si ga že linkal. Samsungi so malenkost slabši predvsem zaradi materialov, Acer je pa kar daleč za Samsungom v vseh ozirih - od materialov, preko dizajna, debeline, vse do samih interface-ov.
Imaš seveda še Nexus 7 za dosti manj, ampak to je pač 7" tablet, kar za moje pojme pač ni tablična velikost.
Imaš seveda še Nexus 7 za dosti manj, ampak to je pač 7" tablet, kar za moje pojme pač ni tablična velikost.

Acer A250 za malo čez 300€ je po moje kar dober nakup, vsaj po testih sodeč ...

floyd1 ::

Najbolj smotrna nakupa za okrog 300€ sta iPad mini in tale Asus, ki si ga že linkal. Samsungi so malenkost slabši predvsem zaradi materialov, Acer je pa kar daleč za Samsungom v vseh ozirih - od materialov, preko dizajna, debeline, vse do samih interface-ov.
Ta Asus, ki sem ga linkal - ga nimajo več. zjutraj je še bil na zalogi, sem pisal tam, so rekli da jih nimajo več. Da pridejo sedaj Asus Memopad 10''. Bomo vidl kakšna bo ta cena. Škoda k nimajo več unga k sem dal link. Imajo v nemčiji. mogoče pa iz tam naročim, čeprav pišejo po forumih da je zaslon slab, ker je star, ker samo 1200x800 resolucija. samo mislm da je to čist dobro.

Tezaab ::

Hm, jaz sicer res ne maram Acerja kot znamke (ker so pač kot znamka začeli pot v low end pocenskih crapih :D), ampak tablice so imho na ravni Asusov & malce boljši od Samsungov, drugi materiali, to že, ampak meni je tisti "mehak" občutek materiala na zadnji strani tudi ql, predvsem pa ne deluje pocenski crap (nimam preference med takim materialom in npr. aluminijem, ne maram pa občutka prstov na preveč glossy zadnji stranici). Ne promoviram Acerjev, samo pravim, da niso nič slabši (tudi softwarsko, enako vse tekoče/brez zatikanj kot stock 4.1 TF300, je pa res, da so Acerji uradno še vedno na 4.1 & vsak 4.2 je mogoče mal hitrejši). Kar sem jih videl, pa so res mal debelejši, ampak vsaj pri A510 je bilo to zato, ker je pač imel večjo baterijo (kot npr. TF300). Tudi MVA & vgrajeni zvočniki so mi bili super.
A250 verjetno ne obstaja, za A210 in A510 pa mislim, da je bila skoraj ista cena pri nas (mogoče 10-20 € razlike), tako da pač si ne kupit A210, ker ima baterijo tretjine velikosti :) (aja, A510 se očitno ne dobi več ...). A ni bil A700 na Mimo na koncu znižan na 330€ (spet skoraj ista tablica, le ekran je 1920x1200)?
A250 verjetno ne obstaja, za A210 in A510 pa mislim, da je bila skoraj ista cena pri nas (mogoče 10-20 € razlike), tako da pač si ne kupit A210, ker ima baterijo tretjine velikosti :) (aja, A510 se očitno ne dobi več ...). A ni bil A700 na Mimo na koncu znižan na 330€ (spet skoraj ista tablica, le ekran je 1920x1200)?
LordPero

Iščem te Acer A510 in A700... nikjer jih ne najdem pri nas, da bi jih prodajali... Sej tudi Asus TF300 za 300€ ni nikjer. mogoče kej pride kak model v bližnji prihodnosti. čeprav ta al pa drug teden bom šu u nakup. Kaj je pa s Archos Platinum naj bi neke pršle 9,7'' pa poceni. to bo kej iz tega, al ne bo?

floyd1, google interesira predvsem to, kako iz tebe z najmanjšim možnim vložkom izcuzat kar največjo možno količino denarja. Sicer ne vem, zakaj se s takimi kretenizmi sploh ukvarjam, ker če napišem da ZA MOJE POJME 7" NI TABLIČNA VELIKOST, to pomeni, da mi je še kako jasno, da za pojme koga drugega pa pač mogoče je. To je FORUM, tukaj se izmenjujejo MNENJA, zgolj na ta način lahko to obstaja. In pač povsem preprosto povedano, če jaz in morda še kdo na tem forumu ne bi tu in tam povedal svojega mnenja, bi pač ves slovenski narod, ki je zmožen kdaj pogledat kak forum pred nakupom, pristal na neumnih Nexusih, ki bi jim nato veliko večino časa ležali v predalih, kot večini svetovnega prebivalstva.
Narejene so bile statistične raziskave v ZDA, ki so pokazale, da je na internetu glede na število kupljenih iPadov na tedenski ravni več kot 80% kupljenih iPadov in zgolj nekaj manj kot 20% kupljenih Android tablic...
Tukaj statistika NE laže, ker upošteva različne deleže in vse.
Na drugačen način interpretirana tale statistika:
-Več kot 80% lastnikov iPada je vsaj enkrat tedensko in v skupnem seštevku več kot 30min na teden na internetu in torej tablico uporablja
-Manj kot 20% lastnikov Android tablic je vsaj enkrat tedensko in v skupnem seštevku vsaj 30 min na teden na internetu
Čeprav bo marsikateri Android fanboy rekel, da Android uporabniki pač ne uporabljajo tablic za brskanje po spletu, je to seveda ogromna laž oziroma vsaj prehitro sklepanje, že bolj pametno povedano pa je, da večina ljudi, ki kupi Android tablico, to lepega dne preprosto pozabi v predalu, v katerem se na njej nabira prah naslednjih nekaj mesecev ali let.
Kot pravim, dajte možnost tudi iPadom.
Narejene so bile statistične raziskave v ZDA, ki so pokazale, da je na internetu glede na število kupljenih iPadov na tedenski ravni več kot 80% kupljenih iPadov in zgolj nekaj manj kot 20% kupljenih Android tablic...
Tukaj statistika NE laže, ker upošteva različne deleže in vse.
Na drugačen način interpretirana tale statistika:
-Več kot 80% lastnikov iPada je vsaj enkrat tedensko in v skupnem seštevku več kot 30min na teden na internetu in torej tablico uporablja
-Manj kot 20% lastnikov Android tablic je vsaj enkrat tedensko in v skupnem seštevku vsaj 30 min na teden na internetu
Čeprav bo marsikateri Android fanboy rekel, da Android uporabniki pač ne uporabljajo tablic za brskanje po spletu, je to seveda ogromna laž oziroma vsaj prehitro sklepanje, že bolj pametno povedano pa je, da večina ljudi, ki kupi Android tablico, to lepega dne preprosto pozabi v predalu, v katerem se na njej nabira prah naslednjih nekaj mesecev ali let.
Kot pravim, dajte možnost tudi iPadom.

suhi ::
Brez zamere, ampak ti postajaš že tako grozno tečen, da s svojim pisanjem po moje dosegaš ravno nasprotno od želenega - folk odvračaš od iPadov

damjanll ::
Ma si res postal tecen Dromar, a si slucajno zaposlen v kateri od Apple prodajaln, al zakaj delas tolko reklame za ta ipad mini?

A210 sem imel seveda v mislih ... Glede na to da se dobi pri nas za 280€, in so ga kar na nekaj testih pohvalili je tudi opcija vredna razmisleka v tem rangu ...
V Slo za 280€

Saj sem že večkrat povedal... Če se na tem forumu ne bi po iPad miniju neprestano pljuvalo, potem tudi jaz ne bi pisal... Jaz nisem videl še niti enega predlagatelja česa drugega kot nekih Nexusov in drugih Androidov. Pa sam ppi se neprestano omenja... Ko pa nekdo omeni 10" Android tablet od Asusa, ki ima bolj ali manj isti PPI, takrat je pa to super zaslon.

@Dromar: Mislim da je svetovanje "neIpadov" bolj stvar percepcije forumašov Slo-Techa, ki pač povečini veljajo za napredne uporabnike, ki jim iTunes in vse omejitve ki jih iOs in iPad prinašata s seboj ne odgovarjajo in iz tega naslova tudi ne svetujejo nakupa teh naprav.
Argumentiranega odgovora zakaj iPad ni ok (razen kot rečeno omejitev povezljivosti/priključkov, necustomizacije in iTunesa), mislim da nima nihče, ker kakorkoli obrneš, je za nekatere iPad boljša rešitev kot Android, in obratno ...
Argumentiranega odgovora zakaj iPad ni ok (razen kot rečeno omejitev povezljivosti/priključkov, necustomizacije in iTunesa), mislim da nima nihče, ker kakorkoli obrneš, je za nekatere iPad boljša rešitev kot Android, in obratno ...