» »

Black ops iz steama ali trgovina?

Black ops iz steama ali trgovina?

GabrieLeo ::

Ne vem zakaj bi se odlačil? Balck ops iz steama ali z CDjem. Kaj je bolše? Ali mi lahko tut kakšen razlog navedete razen tega da ima steam dosti zavarovano proti cheatanju...

Bolf3nk ::

ma nima veze kje kupiš, prek steama bo pol šlo v vsakem primeru

nkilar ::

DVD izgubiš, poješ, odnese ti ga veverica... Steam pa ostane za zmeraj dokler boš meu net.
Po drugi strani pa, če uzameš prek steama, nimaš DVDja in škatlice kar pa nekaterim dosti pomeni (za zbirke pa dejstvo da je fajn met neki v roki če zagoniš 60 bucksov) :)

subby ::

Nekaj časa nazaj sem ga videl v Big Bangovih prospektih za 15€. Na steamu tudi v akciji ne dobiš takšne cene. Je pa edina prednost DVD verzije, da imaš pač dvd za okras.
In kot je že Bolf3nk rekel, brez steama ta igra NE DELA. Sam osebno sem steam začel uporabljat na dan izida black opsa.

mihec87 ::

Razlika je samo to da v enem primeru imaš doma dvd ter škatlo v drugem pa ne...Če ti škatla itd ne pomeni kaj potem bi vzel kjer je ceneje..

GabrieLeo ::

Ja kje pa potem kupiš patche z novimi mapami? Drugače imaš te stvari že vse na steamu, glede CDja pa ne vem kje bi se dalo dobiti...

nkilar ::

Tudi če kupiš škatlo v trgovini boš mogu špil registrirat na Steamu, tako da bo vse isto kot če bi prek steama kupu sam da imaš še škatlo zraven ;)

mihec87 ::

GabrieLeo je izjavil:

Ja kje pa potem kupiš patche z novimi mapami? Drugače imaš te stvari že vse na steamu, glede CDja pa ne vem kje bi se dalo dobiti...

Kupiš oz potegneš z steama-ni važno ali imaš igro na dvd ali kupljeno preko steama...

Če kupiš na dvd se moraš registrirati na steam v vsakem primeru-samo igro namestiš iz dvd-ja, če pa kupiš preko steam pa jo preko steama potegneš dol..

mr1two ::

Vzemi kjer je cenejše.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Left 4 Dead (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17313714 (3268) Horas
»

Steam - Controller (strani: 1 2 3 4 5 )

20331770 (16601) Mare3
»

PS4, Xbox 720 obe brez možnosti preprodaje ali najema iger (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Igre
11729170 (23274) bojsi
»

Nakup igre preko mreže (ET:QW) ?

71045 (942) Tr0n
»

Steam

302683 (2227) Pesimist

Več podobnih tem