» »

Tema na ekranu...

Tema na ekranu...

Twixz ::

Torej, včeraj ko mi je internet nekaj za**baval sem se odločil da grem nardit po dolgem cajtu en system restore.
Zberem eno točko, dam restore, neki računalnik dela, se mi ni dalo zraven sedet sem šel gledat tv. Pridem nazaj, tema. Resetiram, se zažene, napiše starting windows, pokaže tist start znak od windowsa, in ko zažene (moglo bi zagnat do uporabniških imen) je tema. Sem ga pustil čez noč, da vidim če bi bilo kaj, pa ni bilo nič.

Kaj naj naredim? Ma kdo pojma?

#000000 ::

Gre za windows štedilnik ali kaj tretjega ?

Windows štedilnik?

xxurban ::

XP, 7, Vista ?

A gre za prenosnik, kjer ponavad največkrat pride do črnega zaslona, al je to desktop mašina.

Windows 7, desktop. (:

Najbolj verjetno je napajalnik, probaj malo premigat rame, grafiko, kable z napajalnika.

Napajalnik? Če je bil menjan 3 mesece nazaj? Dafuq...

Evo, spucal računalnik s kompresorjem in potem, ko sem ga zagnal stiskal Delete, da sem prečekiral temperaturo, elektriko.. Vse normalno. Hm, tudi zdaj, ko so se windowsi zagnali, se mi je na ekranu pokazal kazalec od miške, zadaj pa tema. Je programsko mogoče kaj narobe?

ST-777 ::

@KOBEBRYANT, na mojem monitorju se je včasih pojavila tema, ko sem odklopil USB kabel tiskalnika. Nič ni pomagalo, da bi se slika spet pojavila razen reseta. Ker imam na monitorju 2 vhoda za video signal, sem premaknil kabel na drug vhod. Sedaj ni več tega problema. Nasvet: premakni kabel.

boogie_xlr ::

IMHO ni problem v HW ampak v SW. Windows obvisi, verjetno je restore kaj zasral.

Meni še reset ne pomaga ST-777.

Jah, kaj je zasral je vprašanje.

SLO_Matej ::

Napredne možnosti ob zagonu Windows pa poskusi obnoviti sistem za še malo nazaj; http://www.zmaga.com/ucenje.php?id=2417

RejZoR ::

Torej, včeraj ko mi je internet nekaj za**baval sem se odločil da grem nardit po dolgem cajtu en system restore.

Eni ne razumete čist pomena System Restore. To ni, da kr enkrat daš restore ko se spomniš, to je namenjeno da uproabiš takoj ko opaziš neko okvaro. Ker če se boš vračal na zelo stare točke boš naredil več škode kot koristi, sploh če imaš več particij, nadzoruješ pa samo sistemsko.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

k4vz0024 ::

#000000 je izjavil:

A gre za prenosnik, kjer ponavad največkrat pride do črnega zaslona, al je to desktop mašina.

Kaj to pomeni za prenosnik?

Ponavad imajo prenosniki težave s črnim zaslonom, pač jim gre plata ali pa grafika.

k4vz0024 ::

Črn ekran se mi je pojavil samo enkrat. Po restartu je delal normalno. Je to lahko kakšna napoved za okvaro?

Ja ponavad je to zarad pregretja in takrat mrkne nanekrat brez modrega ekrana, probi spucat hladilnik in na novo pasto nanest gor, če se ponovi v kratkem pol je nekaj od prej omenjenega (večinoma)

Ok, smo zrihtal. Pač F8 je pomagal. Zdej mam pa še en problem. Slušalke mi ne delajo, čeprav so mi prej delale na istem priklopu. Hm, kaj pa tu naštimat?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Po resartu računalnika "spremenjene nastavitve" nekaterih programov

Oddelek: Pomoč in nasveti
273524 (2969) Rias Gremory
»

Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Informacijska varnost
15444124 (26164) BorutK-73
»

Microsoft preiskuje črni zaslon smrti

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
316106 (4272) antonija
»

xp na prenosniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
181526 (1196) šernk
»

Problem z zaslonom