» »

Reklamacija telefona

Reklamacija telefona

green heart ::

Pri Simobilu sem pred nekaj meseci prvič pustil telefon na popravilu (seveda v garanciji), ker se enostavno ni več prižgal. Ko sem ga "popravljenega" dobil nazaj, se mi je po manj kot uri uporabe spet ugasnil (seveda se ga ni dalo prižgati), zato sem ga takoj odnesel nazaj, še enkrat na servis. Ko sem ga drugič prejel iz servisa, se je zgodba ponovila, tokrat po nekaj urah uporabe. Spet na servis in reklamacija, tokrat že malo povzdignem glas in upam, da mi končno popravijo telefon. Včeraj ga še tretjič dobim iz servisa, danes dopoldan pa spet ista pesem. Telefon se je ugasnil in nič več prižgal, men se je pa kr bliskal od jeze.

Uglavnem..telefon je star eno leto, ima še eno leto veljavno garancijo, na popravilu je bil zaradi iste napake cca. 3 mesece (imam vsa potrdila s servisov), mene pa je minilo potrpljenje.

Mi lahko kdo prosim pove kaj lahko storim, saj se telefona očitno ne da popravit? Lahko zahtevam novega?

Janac ::

ja, ali pa vracilo denarja

Furbo ::

Če so isto napako popravljali več kot 45 dni (skupno) zahtevaj novega. Ne vem kaj si čakal toliko časa, ta čas bi dobil že dva nova. :)
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

green heart ::

Je potrebna kakšna posebna procedura al samo pridem tja, jim razložim situacijo in zahtevam nov telefon?

Janac ::

popizdi in vzami drug telefon :)

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: shadeX ()

šernk ::

popizdi in vzami drug telefon :)

namesto tega,umirjeno pojdi do simobila in jim razloži situacijo, povej da prinašaš mobitel že v četrto na popravilo in da skupni čas popravila za isto napako že presega zakonsko dovoljenih 45 dni za odpravo napake, ki se seštevajo če gre za isto napako.

sem imel podoben problem pred leti, le da žal te zadeve glede seštevanja nisem vedel in sem imel mobitel ene 5x na servisu, kjer je bilo menjano praktično vse razen ohišja in če se ista napaka v drugo ne popravi ti zagotavljam, da se ne bo nikoli popravila (probem je bil v budilki, ki je delovala na principu loterije, 5x zapored dobil iz servisa, da se napaka ne pojavlja več (umes naj bi bila 1x tudi matična plošča menjana), potem pa tretji dan spet ni zvonila). Lahko probaš z novim enakim mobitelom, vendar ti priporočam, da se probaš zmenit za katerikoli drugi model. Nekateri imajo pač kronične težave z okvarami in so dobesedno vsi fuč, nazadnje sem imel SE Aino pred dobrim letom dni...Ko sem 4x zapored iz servisa dobil mobitel s sesutim programskim sistemom (dejansko dobil "popravljen" mobitel v roke, kjer mu vsaj polovica aplikacij ni delovala)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Serviserji ne znajo telefona popraviti

Oddelek: Mobilne tehnologije
235293 (3069) OmegaBlue
»

Servis - težave

458378 (7019) PINki
»

Neučinkovit servis za več mesecev

454182 (2512) RejZoR
»

Kolikokrat lahko uveljavim garancijo za telefon?

Oddelek: Pomoč in nasveti
124406 (3111) k4vz0024
»

Telefon (GSM) na popravilo 50 DNI

Oddelek: Pomoč in nasveti
82093 (1889) 54321

Več podobnih tem