Forum » Loža » darilo za starše od punce
darilo za starše od punce
Johan55 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, kaj ste kaj kupili staršem od punce.... V soboto me predstavi njenim, pa ne zgleda da pride človek praznih rok..... Atetu mislim dat bibitko home made cvička pa eno domačo salamo, za mamo pa nimam nobenih idej....
Prosim, za pomoč, hvala!
Zanima me, kaj ste kaj kupili staršem od punce.... V soboto me predstavi njenim, pa ne zgleda da pride človek praznih rok..... Atetu mislim dat bibitko home made cvička pa eno domačo salamo, za mamo pa nimam nobenih idej....
Prosim, za pomoč, hvala!
Furbo ::
Šopek. Pa pozanimaj se, da stari ni pijanec, sicer te bodo grdo gledali, ker mu nosiš municijo (osebne izkušnje). :>
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
figula ::
Šopek, ja. Lahko je kakšen majhen bidermajerček ali preprost povez treh gerber ali kaj podobnega.
Moj je prinesel moji mami šopek nageljčkov, ki so trdovratno "zdržali" ene 2 meseca in se o tem še po cca 33 letih smejimo - simbolika, ni kaj.
Kave ne nosit. Bedno.
Moj je prinesel moji mami šopek nageljčkov, ki so trdovratno "zdržali" ene 2 meseca in se o tem še po cca 33 letih smejimo - simbolika, ni kaj.
Kave ne nosit. Bedno.
DimmniBurek ::
Bombonjero in buteljko vina, skor ne moreš falit. Razen če je fotr pijanc in mama obsedena s hrano
There Is No Stronger Drug Than Reality
Mipe ::
Amaterji. Najboljše darilo za dekletove starše je seveda zdravniška diploma!
Vsi starši sanjajo, da se bo njihova hčerkica poročila z uglednim in bogatim zdravnikom...
Ehem. Če to ne gre, so praktična darilca tudi v redu.
Vsi starši sanjajo, da se bo njihova hčerkica poročila z uglednim in bogatim zdravnikom...
Ehem. Če to ne gre, so praktična darilca tudi v redu.
D3m ::
Še bolje. Pridi s obračunom plače in ga pokaži njenemu fotru bo on odločal če si jo vreden.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
lucif3rka ::
Zanimivo, da ni nobeden predlagal, da naj za predlog vpraša punco.. Baje naj bi poznala svoje starše :)
Bananovec ::
me zanima, zakaj bi moral tastarim sploh kaj podariti?
Res, da gre za neke vrste tradicijo, ampak tradicija je le tradicija. V večini primerov namen sploh več ni znan.
IMO bolj stari cenijo, če jim prideš kako popoldneve pomagaš pri fizičnih delih
Res, da gre za neke vrste tradicijo, ampak tradicija je le tradicija. V večini primerov namen sploh več ni znan.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()
jype ::
Bananovec> me zanima, zakaj bi moral tastarim sploh kaj podariti?
Nobene potrebe ni po tem. Če se ti zdi, da bi bilo pametno, pa seveda ni nič narobe, če jim.
Nobene potrebe ni po tem. Če se ti zdi, da bi bilo pametno, pa seveda ni nič narobe, če jim.
btree ::
mama bo z rozami ziher zadovoljna. sicer pa ce so normalni, ne pricakujejo zdravniske diplome, temvec pa nekoga, ki je zrel, odgovoren in lepo skrbi za njihovo hcer. pa po mami lahko vidis kaksna bo priblizno tvoja punca cez x let. ce imajo v druzini zdrav odnos, potem ti bo lazje furat s punco.
oo7 ::
Nič ne rabijo tako se samo razvadijo.Daš roko se predstaviš in imajo dosti.Šparaj težki časi so.
francek1 ::
Srečni naj bodo, da jim brezplačno frkljo odpelješ....;-))
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Johan55 ::
hehehe.....sem se pa nasmejal predlogom....
Kaj se pa na kaj menimo ko bomo sedeli za mizo? Verjetno se naj pripravljam na številna vprašanja, kot da bi me zasliševala izpitna komisija.... :)))
Kaj se pa na kaj menimo ko bomo sedeli za mizo? Verjetno se naj pripravljam na številna vprašanja, kot da bi me zasliševala izpitna komisija.... :)))
Furbo ::
Trapasto, potem se takoj spraviš v položaj, kjer boš vedno nek hlapec.
A boš prišel tja in dal darilni bon, kjer bo pisalo, poklanjam vam 4 ure fizičnega dela? :D
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Božič in praznovanje tega praznika (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 28687 (25594) | LitralSM |
» | Kaj ste kupili svoji mami za 50. rojstni dan ?Oddelek: Loža | 4553 (4152) | vorantz |
⊘ | Rojstno dnevno darilo...Oddelek: Loža | 9197 (7826) | OmegaBlue |
» | voščilo za rojstni dansmsOddelek: Loža | 4578 (4413) | karafeka |
» | Kaksna darila ste dobili in kaka darovali?Oddelek: Loža | 4537 (4171) | sketch |