Forum » Kaj kupiti » Inspire 6700 ali kaj drugega?
Inspire 6700 ali kaj drugega?
redspeed ::
Pozdravljeni!
Odločam se za nakup zvočnikov Inspire 6700 - 6.1 sistem, ki ga bi uporabljal na Live! 5.1 - kasnjeje nameravam it na Audigy-ja 2 ko bo cenejši.
Review na: Inspire 6700
Več ali manj sem že odločen za te zvočnike, ker sem imel do zdaj vse creativove in sem bil z njimi zelo zadovoljen (cena/kvaliteta).
Sem pa malo brskal po soundblaster forumih in opazil, da ima veliko ljudi težave z priloženimi adapterji (razni poki v zv. itd.).
Zaradi tega me zanima a ima mogoče kdo te zvočnike?
Kako dolgo jih uporablja/ima? Delujejo ok?
Če ima kdo kakšen drug predlog - prosim. Samo predlagajte mi stvari, ki ste jih na lastna ušesa preizkusili.
Namenjam okoli 40k SIT za zvočnike.
Hvala,
LP
Odločam se za nakup zvočnikov Inspire 6700 - 6.1 sistem, ki ga bi uporabljal na Live! 5.1 - kasnjeje nameravam it na Audigy-ja 2 ko bo cenejši.
Review na: Inspire 6700
Več ali manj sem že odločen za te zvočnike, ker sem imel do zdaj vse creativove in sem bil z njimi zelo zadovoljen (cena/kvaliteta).
Sem pa malo brskal po soundblaster forumih in opazil, da ima veliko ljudi težave z priloženimi adapterji (razni poki v zv. itd.).
Zaradi tega me zanima a ima mogoče kdo te zvočnike?
Kako dolgo jih uporablja/ima? Delujejo ok?
Če ima kdo kakšen drug predlog - prosim. Samo predlagajte mi stvari, ki ste jih na lastna ušesa preizkusili.
Namenjam okoli 40k SIT za zvočnike.
Hvala,
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Creative Inspire 6700 - problem s potenciometromOddelek: Strojna oprema | 1319 (1188) | cojss |
» | Kdo ma creative 7700Oddelek: Zvok in slika | 888 (776) | quincy |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 2376 (1673) | boštjan |
» | 5.1 sistem zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 2810 (2120) | partysound |
» | Zvočniki 5.1 (SW GENIUS)Oddelek: Zvok in slika | 1493 (1362) | LordWorm |