Forum » Pomoč in nasveti » Preprostejši laserski tiskalnik
Preprostejši laserski tiskalnik
elrado ::
Za familijo nabavljam cenejši (črnobeli) laserski tiskalnk s čim ugodnejšo ceno na natisnjeno stran.
Ogledoval sem si xerox phaser serija 3000, Samsung ML-2160, vendar pa ne dvomim, da mi kdo ahko svetuje kaj boljšega.
Kateri tiskalnik mi predlagate za "domačo" ne preveliko uporabo.
Ogledoval sem si xerox phaser serija 3000, Samsung ML-2160, vendar pa ne dvomim, da mi kdo ahko svetuje kaj boljšega.
Kateri tiskalnik mi predlagate za "domačo" ne preveliko uporabo.
- poskusil klonirati: elrado ()
noob96 ::
Pusti samsunga ;)
Jaz imam xerox 3140 in deluje kot urca. Nobenih problemov, nič se ne zatika, lepo tiska, je robusten... Ne kompliciraj in vzami xeroxa.
Če pa boš kupil kaj drugega, bodi pozoren, da bo imel papir v notranjosti, tako kot ta xerox. Ker tisti manjši tiskalniki imajo papir zunaj tiskalnika in se na njem nabira samo prah, ki ga potem potegneš v tiskalnik.
lp
Jaz imam xerox 3140 in deluje kot urca. Nobenih problemov, nič se ne zatika, lepo tiska, je robusten... Ne kompliciraj in vzami xeroxa.
Če pa boš kupil kaj drugega, bodi pozoren, da bo imel papir v notranjosti, tako kot ta xerox. Ker tisti manjši tiskalniki imajo papir zunaj tiskalnika in se na njem nabira samo prah, ki ga potem potegneš v tiskalnik.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski tiskalnik, kateriOddelek: Kaj kupiti | 9805 (6997) | MStrix |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2693 (2349) | solatko |
» | Nakup laserskega tiskalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3690 (3165) | majao |
» | Tiskalnik do 120€ - laser ali inkjetOddelek: Kaj kupiti | 3775 (3518) | mersol |
» | Katero multifunkcijsko napravo kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3898 (3727) | Vikking |