Forum » Pomoč in nasveti » ZAVVI.com
ZAVVI.com
soldier1337 ::
Živjo .. naročil sem igrco za ps3 in že zlo dolgo čakam nanjo .. en od tuki mi je pa predlagal zavvi enkrat :D .. dubu sem pa tole
Hello Beno Novak,
Thanks for placing your order with us at zavvi, order number 20963762.
We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.
Starhawk
We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.
We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order.
You can check the status of your order by clicking on order tracking in your account pages.
Thanks for your patience, if you have any further questions please contact our customer services colleagues and they'll be happy to help.
Many Thanks,
zavvi Team
Torej .. zakaj ?
Hello Beno Novak,
Thanks for placing your order with us at zavvi, order number 20963762.
We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.
Starhawk
We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.
We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order.
You can check the status of your order by clicking on order tracking in your account pages.
Thanks for your patience, if you have any further questions please contact our customer services colleagues and they'll be happy to help.
Many Thanks,
zavvi Team
Torej .. zakaj ?
bluefish ::
Iz odgovora je razvidno, da dobavitelj nima zaloge. Konkretnega datuma pa očitno nimajo.
SG_101 ::
To je avtomatsko sporočilo, ki ti ga pošljejo, ko pač že nekaj časa čakaš na paket...nimaš kaj za naredit, kot pa to, da čakaš še naprej :)
mihec87 ::
Poglej v accountu v meniju kjer imaš naročila pa bi moralo biti na voljo order tracking(sledenje pošiljki) ali pa order status...V mailu sam piše da še niso dobili od dobavitelja..
Drugače pa gdaj si jo naročil..?
Drugače pa gdaj si jo naročil..?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
St235 ::
In kaj če si prednaročil? Špil je izšel enkra po 10 maju, in Zavvi ga iz takega ali drugačnega razloga še ni dobil. Če se ti ne da čakat pač prekliči naročilo in je to. Pojdi lepo v BB in skeširaj 70€ pa ti bodo ti problemi prihranjeni.
mihec87 ::
Prednaročilo veš kaj pomeni..Igrca je izšla po 10.maju.torej max 8dni od izida če je res izšla 10..tako da..Iz uk pa včasih tudi rabi kakšen tedden ali dva(tole je res redko..)
Bessie ::
V Uk je igra izšla 11.5. v EU 9.5, Zavvi pri prednaročilih zelo šepa, tako, da lahko čakaš tudi 14 dni, žal! Nekako najhitreje iz Uk v Slovenijo dostavlja ShopTo, ki ima pa dražjo poštninio...
BTW, če boš igral Starhawk me lahko dodaš PSN:BessieSABU in si na KSi pogledaš temo o igri.
BTW, če boš igral Starhawk me lahko dodaš PSN:BessieSABU in si na KSi pogledaš temo o igri.
puginho ::
Če ti na order status piše awaiting stock pick ali nekaj takega potem nimajo zaloge. Je pa res, da bi moglo to bit že odposlano če je bil preorder, če pa imajo več preorderov od zaloge bi pa mogli prekinit sprejemanje naročil. Torej poglej pod order status
hvala za odgovore .. starhawk sm pri zaviju naročil ker je limited edition .. nikjer drugje razen pri gamestopu lahko to še dobiš .. tam pa je poštnina 50 eurov !
in ja vem kaj je prednaročilo !
in ja vem kaj je prednaročilo !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: soldier1337 ()
Alamar ::
Zavvi je iz kanalskih otokov in ne iz Anglije zato je dostava v Slovenijo v povprečju precej daljša. Včasih pošiljajo tudi iz skladišča v Avstriji. Dostavni rok od nekaj dni do več tednov je čisto običajen. Po mojih izkušnjah v povprečju 10-14 od dneva pošiljanja.
Bessie ::
Nazadnje so mi preorder poslai iz Slovaške trajalo je pa 14dni ;)
Starhawk na Zavviju ni Limited verzija ampak dobiš preorder bonus DLC, enako sem ga dobil pri ShopTo.
Starhawk na Zavviju ni Limited verzija ampak dobiš preorder bonus DLC, enako sem ga dobil pri ShopTo.
Starhawk Pre Order DLC
Pre-order now to receive this bonus DLC content:
- Maw of Despair Outcast Pack: This pack includes the Maw of Despair co-op map and a Shade Warrior multiplayer skin. Undertake a challenging co-op mission deep beneath the surface of planet Dust. Explore the Maw of despair, the most dangerous Rift Mine on the planet and home to the oldest Outcast tribe - the Shade Warriors. With each Shade Warrior having a heart of pure Rift Energy, enhanced toughness and heightened combat skills, the Maw of Despair co-op mission will test even the hardest of Starhawk gunslingers.
- Echo Scrapyard Rifter Pack: This pack includes the Scrapyard Homeworld and Huxley Ardin MP Skin. An exclusive player Homeworld, the Echo Scrapyard features Huxley's mechanics shop and junkyard -- known throughout the Frontier as THE best place in the Frontier for Rifters to get spare parts for their vehicles. And in the canyon basin below Huxley's shop there's a network of roads and trails which are perfect for honing Razorback 4x4 and Sidewinder Jetbike driving skills.
- Starhawk Concept Art PS3 Theme: Bring your Playstation 3 XMB Menu to life with this special Starhawk concept art theme.
- Official Starhawk Soundtrack: Download and enjoy this rousing soundtrack composed by Christopher Lennertz.
Skyman ::
Zavvi je iz kanalskih otokov in ne iz Anglije zato je dostava v Slovenijo v povprečju precej daljša. Včasih pošiljajo tudi iz skladišča v Avstriji. Dostavni rok od nekaj dni do več tednov je čisto običajen. Po mojih izkušnjah v povprečju 10-14 od dneva pošiljanja.
Moja izkusnja je zaenkrat dobra pred prvomajskimi prazniki sm naredil prednarocilo za sniper elitev2 izid je bil 4.5 poslali so mi 8.5(vmes bil vikend) dobil pa v sredo zjutraj se pravi 6 delovnih dni dobil pa paket iz avstije!
Alamar ::
Ja, če je iz Avstrije je ponavadi prej. Moja ocena dobrih 10 dni v povprečju je na podlagi enih 50 naročil v zadnjih treh letih.
BESSIE : Ja ampak dobiš iste stavari kot pri limited edition .. tega v sloveniji ni !
ampak tm na gmailu zgleda tako kot da trenutno tega nimajo na zalogi ! in da nemorejo še poslat !
ampak tm na gmailu zgleda tako kot da trenutno tega nimajo na zalogi ! in da nemorejo še poslat !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: soldier1337 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup preko Amazon-a - kako je s plačilom?Oddelek: Loža | 3556 (2939) | jero_no1 |
» | Zavvi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11893 (5614) | opeter |
» | Ps3 igre akcijeOddelek: Igre | 2345 (1655) | kmetek |
» | Amazon nakupOddelek: Loža | 2430 (2160) | St235 |
» | HP Vista Express upgradeOddelek: Operacijski sistemi | 1943 (1154) | zee |