Forum » Navijanje » XP 1800 odklenjen kako naprej
XP 1800 odklenjen kako naprej
waters ::
Odklenil sem athlona xp1800+ palomino. Odklenil sem ga v drugem poskusu, ko mi je v prvem delal samo nekaj časa. Navodila so dobra. Dopolnil bi edino opozorilo, da aceton ne topi sekundnega lepila in lahko popravljaš napake.
Zanima me kako naprej - okvirne vrednosti. Vem da je to odvisno od več stvari. Vendar ali naj začnem z množilnikom 8,10 kakšnim FSB. Zanimajo me torej, kam ste prišli kakšne nastavitve...
Za pomoč še ram: Micron Technology DDR-SDRAM PC2100 - 256Mb, MB: DFI ad70-sc, TT vulcano7
Zanima me kako naprej - okvirne vrednosti. Vem da je to odvisno od več stvari. Vendar ali naj začnem z množilnikom 8,10 kakšnim FSB. Zanimajo me torej, kam ste prišli kakšne nastavitve...
Za pomoč še ram: Micron Technology DDR-SDRAM PC2100 - 256Mb, MB: DFI ad70-sc, TT vulcano7
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odklep telefona pri simobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 8695 (6750) | petzup |
» | Crnil ipod classicOddelek: Pomoč in nasveti | 872 (617) | koro13 |
» | Ali so Simobilovi mobiteli odklenjeni?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3415 (2971) | Ted |
» | VprašanjeOddelek: Kaj kupiti | 889 (830) | schwabspenk |
» | Odklepanje Thoroughbred procesorjevOddelek: Novice / Procesorji | 2027 (2027) | morphling1 |