Forum » Pomoč in nasveti » excel nasvet
excel nasvet
beep ::
lahko prosim za pomoč, kako z vrtilno tabelo prikazati število praznih celic?
imam tabelo: STOLPEC:"A" KRAJ; "B" IME; "C" OPREMA
( ima vrednosti da/ne/"prazno" )
rad bi z vrtilno tabelo prikazal koliko opreme ima posamezen kraj
[img]http://shrani.si/f/2r/WW/4wpDYLjN/vrtil...
vrtilna mi presteje št. DA in št. NE za posamezne kraje, a št. praznih celic oz. celic kjer ni podatka ali imajo opremo ne sešteje in je posledično prazen stolpec...
razen da, sfiltriram prazne celice v tabeli in vstavim "0", jih bo seštelo, a zanima me če obstaja, kakšna boljša rešitev, ki bi dejansko štela prazne celice, kak nasvet?
PS: ne vem zakaj ne pokaže slike predogleda? :/ (prilepil sem "kodo za forum" in ni predogleda na forumu, "bug" na forumu?)
imam tabelo: STOLPEC:"A" KRAJ; "B" IME; "C" OPREMA
( ima vrednosti da/ne/"prazno" )
rad bi z vrtilno tabelo prikazal koliko opreme ima posamezen kraj
[img]http://shrani.si/f/2r/WW/4wpDYLjN/vrtil...
vrtilna mi presteje št. DA in št. NE za posamezne kraje, a št. praznih celic oz. celic kjer ni podatka ali imajo opremo ne sešteje in je posledično prazen stolpec...
razen da, sfiltriram prazne celice v tabeli in vstavim "0", jih bo seštelo, a zanima me če obstaja, kakšna boljša rešitev, ki bi dejansko štela prazne celice, kak nasvet?
PS: ne vem zakaj ne pokaže slike predogleda? :/ (prilepil sem "kodo za forum" in ni predogleda na forumu, "bug" na forumu?)
- spremenilo: beep ()
darkolord ::
Izberi drugo polje za štetje (ime ali kraj).
PS. Za sliko klikneš ikonco slikice in v pojavno okno prilepiš direkten naslov do slike.
PS. Za sliko klikneš ikonco slikice in v pojavno okno prilepiš direkten naslov do slike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
beep ::
car si :) hvala! dela :)
ps: za sliko ne razumem. sem uploadal sliko, a ne vem katero kodo naj prilepim da bo viden predogled slike..
spodaj je printscreen izbire
haha, sedaj pa dela :D verjetno sem se zatipkal s kopiranjem linka do slike :)
dela tudi slika :)
ps: za sliko ne razumem. sem uploadal sliko, a ne vem katero kodo naj prilepim da bo viden predogled slike..
spodaj je printscreen izbire
haha, sedaj pa dela :D verjetno sem se zatipkal s kopiranjem linka do slike :)
dela tudi slika :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: beep ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naučimo se vstaviti sliko (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22422 (374) | Yossarian |
» | pomoč excelOddelek: Pomoč in nasveti | 3504 (2228) | sax8er |
» | Excel - vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2632 (2171) | 111111111111 |
» | excelOddelek: Programska oprema | 4752 (3361) | xtrat |
» | excel -Oddelek: Pomoč in nasveti | 954 (762) | nejcek74 |