Forum » Pomoč in nasveti » problem datotek, word, mape, podmape,
problem datotek, word, mape, podmape,
miki25 ::
Pozdravljeni sem nov na forumu.
Imam problem, iz prenosnika sem prenesel podatke na prenosni disk vse se jelepo preneslo, tako je bilo videti, potem sem na prenosnik novo naložil win7 , sedaj sem namestil dat nazaj iz diska na rač, vednar so se označile z zeleno barvo in jih ni možno odpret :S, lepo prosim če bi mi kdo pri tem pomagal. poskusil sem že spreminjanje administratorskih pravic(za osnovno mapo in podmape) pa se nič ne zgodi, mape in word, pdf datoteke... besede so še vedno obarvane z zeleno ) se ne odprejo.
problem je ker je nemorem prekopirati v drug rač. , ker mi skos meče da nimam dovoljenj,potem pogledam pa vidim pod lastnosmi administrator pa vidim da je vse prav naštelan na sedanjega administaratorja :S
Zelo bom hvaležen tistemu k bi mi to pomagal nekako rešiti da bi lahko spet odprl datoteke.
Za pomoč se že v naprej zahvaljujem.
Imam problem, iz prenosnika sem prenesel podatke na prenosni disk vse se jelepo preneslo, tako je bilo videti, potem sem na prenosnik novo naložil win7 , sedaj sem namestil dat nazaj iz diska na rač, vednar so se označile z zeleno barvo in jih ni možno odpret :S, lepo prosim če bi mi kdo pri tem pomagal. poskusil sem že spreminjanje administratorskih pravic(za osnovno mapo in podmape) pa se nič ne zgodi, mape in word, pdf datoteke... besede so še vedno obarvane z zeleno ) se ne odprejo.
problem je ker je nemorem prekopirati v drug rač. , ker mi skos meče da nimam dovoljenj,potem pogledam pa vidim pod lastnosmi administrator pa vidim da je vse prav naštelan na sedanjega administaratorja :S
Zelo bom hvaležen tistemu k bi mi to pomagal nekako rešiti da bi lahko spet odprl datoteke.
Za pomoč se že v naprej zahvaljujem.
- spremenil: miki25 ()
Cold1 ::
Datoteke, ki imajo imena obarvana z zeleno barvo so šifrirane (lastnosti datoteke > Dodatno > Zaščiti podatke s šifriranjem vsebine), če si nisi ustvaril varnostne kopije šifrirnega ključa, ne boš mogel dostopati do njih (brez šifre so namreč neberljive).
miki25 ::
ja Cold1 tako je kot si rekel zadeva je nebrljiva, zadeva se ni rešila moral sem narediti vse znova :s
Hvala za pomoč :D
Hvala za pomoč :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Playout sistem za TV, sami problemi..:(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1406) | Baja |
» | Markacija bel krog z zelezno obroboOddelek: Loža | 6416 (5127) | JebatGa |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5223 (4830) | SLO_Matej |
» | Predvajanje filmov v Zelenem odtenku...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1003 (887) | Killy |
» | Slo-Tech je zelenOddelek: Novice / Obvestila | 2706 (2706) | hatch |