Forum » Pomoč in nasveti » acess
acess
freedom ::
prosila bi za pomoč,
imam 2 bazi,(.xls) kjer je par 10.000 zapisov, in bi jo rada uvozila v acess in tam naredila primerjavo da mi izpiše podvojene zapise. (excel ne pride v poštev zaradi prevelikega števila zapisov).
sem uvozila iz excela podatke v novo tabelo v acessu, nato tudi iz druge xls datoteke v novo tabelo tu se zapletejo zadeve.. ne znam narediti izpisa podvojenih podatkov, mi lahko nekdo pomaga?
imam 2 bazi,(.xls) kjer je par 10.000 zapisov, in bi jo rada uvozila v acess in tam naredila primerjavo da mi izpiše podvojene zapise. (excel ne pride v poštev zaradi prevelikega števila zapisov).
sem uvozila iz excela podatke v novo tabelo v acessu, nato tudi iz druge xls datoteke v novo tabelo tu se zapletejo zadeve.. ne znam narediti izpisa podvojenih podatkov, mi lahko nekdo pomaga?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava pri uvozo v SQL bazo (varchar to numeric)Oddelek: Programiranje | 1147 (969) | Mati |
» | MSSQL začetnikOddelek: Programiranje | 1749 (1534) | nightrage |
» | Excel, SiMobil račun - Zamenjava stevilk z imeni ?Oddelek: Programska oprema | 2103 (1992) | ales85 |
» | Access: Prosim za pomoč!Oddelek: Programska oprema | 843 (759) | clipperaš |
» | Kako do podatka v queryu iz VisualBasicScripta (VBA) v accessu?Oddelek: Programiranje | 2155 (2040) | Fim |