Forum » Pomoč in nasveti » PC postaviti časovno nazaj
PC postaviti časovno nazaj
vilser ::
Pozdravljeni,
Rabil bi malo pomoči.Kako naj dam PC za kakšen 2,3 dni nazaj? Vem, da se lahko to stori samo nevem kako?
Pa še nekaj me zanima. Rad bi spremenil IP. Kako naj to storim?
Hvala za odgovor in lep pozdrav
Rabil bi malo pomoči.Kako naj dam PC za kakšen 2,3 dni nazaj? Vem, da se lahko to stori samo nevem kako?
Pa še nekaj me zanima. Rad bi spremenil IP. Kako naj to storim?
Hvala za odgovor in lep pozdrav
VelikiTun ::
System Restore.
Pogoj je, da je servis vklopljen in je bila ustvarjena obnovitvena točka. Na ta način se sistem le deloma povrne v predhodno stanje. Za obseg si oglej: System Restore @ Wikipedia
Za IP pa Win + R tipki > cmd > ipconfig /release
To deluje le, če je računalnik direktno povezan z modemom. Poleg vsega zna trajati 24 ur, da se bo IP zamenjal.
Pogoj je, da je servis vklopljen in je bila ustvarjena obnovitvena točka. Na ta način se sistem le deloma povrne v predhodno stanje. Za obseg si oglej: System Restore @ Wikipedia
Za IP pa Win + R tipki > cmd > ipconfig /release
To deluje le, če je računalnik direktno povezan z modemom. Poleg vsega zna trajati 24 ur, da se bo IP zamenjal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VelikiTun ()
Ok System Restore rešeno. Dobil sem povratne informacije nazaj tiste, ki sem želel,
Zdaj me pa še sprememba IP-ja malo heca.
Zdaj me pa še sprememba IP-ja malo heca.
Problem je ker jaz imam 2 internet protocol. Najbrž je eden notranji in eden zunanji. To zdaj jaz samo ugibam. Zdaj nevem na katerega kliknit...
ABX ::
command prompt in napiši ipconfig
Povej kaj pride ven.
Povej kaj pride ven.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Jaz naredim tako:
Start -> Nadzorna Plošča -> Omrežne povezave -> Povezava lokalnega omrežja -> desni miškin gumb -> Lastnosti -> Internet Protocol (TCP/IP) -> Splošno -> Uporabi IP Naslov: -> IP Naslov.
Start -> Nadzorna Plošča -> Omrežne povezave -> Povezava lokalnega omrežja -> desni miškin gumb -> Lastnosti -> Internet Protocol (TCP/IP) -> Splošno -> Uporabi IP Naslov: -> IP Naslov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sprememba ip naslovaOddelek: Omrežja in internet | 4187 (3238) | dolar |
» | Napaka pri povezavi z wifiOddelek: Operacijski sistemi | 2164 (2011) | SeMiNeSanja |
» | Zamenjava ISP-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5438 (4615) | NeMeTko |
» | LAN - ob zagonu win7 internet ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2291 (2112) | M&M |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3092 (2391) | M-XXXX |