Forum » Pomoč in nasveti » Podatki: ADSL,VDSL...
Podatki: ADSL,VDSL...
Goran's Blog ::
Pozdravljeni.
Zanima me če so kje na spletu objavljeni podatki koliko % je v Sloveniji priključkov na ADSL koliko na VDSL itd...?
Zanima me če so kje na spletu objavljeni podatki koliko % je v Sloveniji priključkov na ADSL koliko na VDSL itd...?
Goran's Blog ::
Še eno vprašanje imam.
Mi lahko kdo tole razloži:
It defines the minimum requirements for satisfactory performance of ADSL systems using the Discrete Multi-Tone (DMT) line code. DMT divides the useful bandwidth of the standard two wire copper medium used in the public switched telephone network (PSTN), which is 0 to 1104 kHz, into 256 separate 4.3125 kHz wide freqncy bands called sub-carriers.
To je od standarda ISSUE2.
Definirano je, da so minimalne zahteve za izpopolnjevanje zahtev za ADSL sisteme uporabljati DMT linijsko kodo. DMT razdeli koristno široko pasovno povezavo in tole naprej me zanima?
Hvala
Mi lahko kdo tole razloži:
It defines the minimum requirements for satisfactory performance of ADSL systems using the Discrete Multi-Tone (DMT) line code. DMT divides the useful bandwidth of the standard two wire copper medium used in the public switched telephone network (PSTN), which is 0 to 1104 kHz, into 256 separate 4.3125 kHz wide freqncy bands called sub-carriers.
To je od standarda ISSUE2.
Definirano je, da so minimalne zahteve za izpopolnjevanje zahtev za ADSL sisteme uporabljati DMT linijsko kodo. DMT razdeli koristno široko pasovno povezavo in tole naprej me zanima?
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | prirocnik dmtOddelek: Loža | 1904 (1632) | zee |
» | DMT - THE SPIRIT MOLECULEOddelek: Loža | 3610 (3433) | blackbfm |
» | Lani prodanih dvakrat več gramofonskih plošč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Rezultati | 16402 (12744) | BlueRunner |
» | kde in resolucijaOddelek: Operacijski sistemi | 1510 (1378) | moj_nick |
» | XP2100+ ne deluje niti na 142FSB?! HELPOddelek: Navijanje | 1320 (1121) | xenon74 |