Forum » Loža » Piaggio Beverly 300ie
Piaggio Beverly 300ie
jakanovi ::
Oj!
Kupujem si Piaggio- skuter beverly 300ie. Sam design se mi dopade in upam, da je v resnici tut tako, ker ga v živo še nisem videl, prosim za nasvet ali se splača vzet to stvar ali je to bolj šminka in nič druga ?? Ima mogoče kdo kake izkušnje s tem modelom ?
lpA
Kupujem si Piaggio- skuter beverly 300ie. Sam design se mi dopade in upam, da je v resnici tut tako, ker ga v živo še nisem videl, prosim za nasvet ali se splača vzet to stvar ali je to bolj šminka in nič druga ?? Ima mogoče kdo kake izkušnje s tem modelom ?
lpA
francek1 ::
Lep skuter, za enega in primestne in mestne vožnje doovolj močan, le poraba je malce velika (okoli 4 l). Če se bosta vozila dva, rajši kupi kakšnega Suzuki Burgmana 650.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Ojla!
Hvala za priporočila! Burgman je res super in lep, ampak po trnutni zmožnosti sem pripravljen odštet za tega Beverly-ja, ker ga mam namen uporabljati za namene, kot si omenu, tak, da bo to čist taprava stvar za ta denar.
Hvala še enkrat !
lp A
Hvala za priporočila! Burgman je res super in lep, ampak po trnutni zmožnosti sem pripravljen odštet za tega Beverly-ja, ker ga mam namen uporabljati za namene, kot si omenu, tak, da bo to čist taprava stvar za ta denar.
Hvala še enkrat !
lp A
msjr ::
Uredu skuter, velika kolesa, dost prostora, edin za moj okus sprednja šipca malo premajhna. Za normalno vožnjo potegne čisto ok.
Ojla!
Spet mam eno vprašanje !
Beverly-ja sem nabavu, zdaj čakam na mali ščit in me zanima če je to sam šminka ali vsaj malo odnese veter?
Namreč kupil sem si JET čelado in normalno , da ne dihta tako kot zaprte čelade in ja pač bolj za mestno fijakanje. Zato upam , da se bo vsaj mal poznalo, ker drugače bom moral zamenjati al pa kakšno podkapo.
Hvala ti za morebitni odgovor-nasvet !
lp Andrej
Spet mam eno vprašanje !
Beverly-ja sem nabavu, zdaj čakam na mali ščit in me zanima če je to sam šminka ali vsaj malo odnese veter?
Namreč kupil sem si JET čelado in normalno , da ne dihta tako kot zaprte čelade in ja pač bolj za mestno fijakanje. Zato upam , da se bo vsaj mal poznalo, ker drugače bom moral zamenjati al pa kakšno podkapo.
Hvala ti za morebitni odgovor-nasvet !
lp Andrej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jakanovi ()
francek1 ::
Zavisi, kako si visok. Mali ščiti so običajno dovolj za nizkorastoče in nekje do 80 km/h.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skuter 25 km/h (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19804 (1659) | predi |
» | Vožnja motornega vozila do 50ccm(kubikov).Oddelek: Loža | 13146 (4545) | Gapi |
» | Želim kupiti maksi skuter 250-350 ccmOddelek: Na cesti | 3895 (3706) | hojnikb |
» | Ne dobim čelade (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8944 (7286) | Damjan Jagar |
» | Gllera Runner Izpuh HelpOddelek: Pomoč in nasveti | 4681 (4282) | KamikazA |