Forum » Zvok in slika » Kopiranje glasbenega CD-ja
Kopiranje glasbenega CD-ja
Ribicija ::
Da na začetku opozorim, nočem snemat piratskih avdio CD-jev, ampak samo narediti backup kopijo originala za poslušanje v avtu.
Torej zadnjič sem snemal en tak CD v Easy cd creatorju, ki je sicer javil da je vse posneto kot mora biti vendar mi potem tega CD-ja ni zaznal niti računalnik kaj šele CD predvajalnik. Zanima me kateri program vi uporabljate za snemanje. Aja pa včasih je bilo priporočljivo, da se glasbene CD-je snema z 1x ali 2x hitrostjo. A to še zmeraj velja?
Torej zadnjič sem snemal en tak CD v Easy cd creatorju, ki je sicer javil da je vse posneto kot mora biti vendar mi potem tega CD-ja ni zaznal niti računalnik kaj šele CD predvajalnik. Zanima me kateri program vi uporabljate za snemanje. Aja pa včasih je bilo priporočljivo, da se glasbene CD-je snema z 1x ali 2x hitrostjo. A to še zmeraj velja?
Jok3r ::
Meni je čisto lepo snema glasbene CD-je z CD kreatorjem. Mogoče si pozabil nakoncu ko posneme CD narediti tisto da ti optimizira CD, da ti lahko sploh predvaja v glasbenem stolpu. Aja jaz pa snemam glasbene CD ponavadi z 12x, ekrat sem pa senemal z 24x pa ni bilo nobene razlike !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 3440 (3078) | joze28 |
» | Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-jaOddelek: Zvok in slika | 2005 (1738) | ssokec |
» | Narobe posnet CD!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1018 (750) | AngelOfDeath |
» | Teac RW 24xOddelek: Pomoč in nasveti | 1460 (1156) | Dirkac |
» | Kako posneti glasbene CD-jeOddelek: Zvok in slika | 4026 (3656) | SpiDEr8 |