Forum » Elektrotehnika in elektronika » LPT LCD Windows 7 x64
LPT LCD Windows 7 x64
first_line ::
Duhec ::
Poizkusi: Desni klik na program port95(nt), in v zavihku Compatibility označi WinXP-SP3, shrani in ponovno preizkusi, če deluje.
Poizkusi (govorim po spominu) s kakim drugim programom, mislim da je Lcdhype. Pogooglaj.
Poizkusi (govorim po spominu) s kakim drugim programom, mislim da je Lcdhype. Pogooglaj.
first_line ::
Združljivostni način ne pomaga, sem našel nekaj (http://www.avsforum.com/avs-vb/archive/... samo do vikenda spet ni časa.
Pa še nekaj, namesto BD135 sem uporabil BD139, a ima kaj veze? Po specifikacijah je razlika le v tem da prebavi višje voltaže?
Pa še nekaj, namesto BD135 sem uporabil BD139, a ima kaj veze? Po specifikacijah je razlika le v tem da prebavi višje voltaže?
VolkD ::
BD139 je povsem v redu. Mora delat tudi s tem.
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | El. vžig z mobilnim telefonomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1927 (790) | cucolino |
» | gif v schOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1182 (1059) | __wacko |
» | avtomatsko stikalo za vent.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1816 (1246) | Blisk |
» | LCD displayOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1973 (1496) | HardwareMaster |
» | LCD >>>>>RULZ<<<<<<Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2195 (1327) | bf4ed |