Forum » Elektrotehnika in elektronika » Arduino
Arduino
e.r.c. ::
Mene pa samo zanima kje bi se tole stvarco dal kupt v sloveniji?
Arduino
In sicer, rabil bi USB izvedbo, če marbit kdo ve, če v sloveniji kdo te stvari prodaja?
Arduino
In sicer, rabil bi USB izvedbo, če marbit kdo ve, če v sloveniji kdo te stvari prodaja?
madviper ::
Na bolhi je glih licitacija za USB izvedbo. Drugač pa jo lahk naročiš iz tujine po pošti (Italija, Nemčija...).
Če se jo da dobit kje v sloveniji, pa ne vem (bi me tudi zanimalo).
Če se jo da dobit kje v sloveniji, pa ne vem (bi me tudi zanimalo).
I'd like to do something crazy!
e.r.c. ::
ja vem da je na bolhi, sem sodeloval, samo zej se mi pa že mal brezveze zdi, ker je cena že 45€.
če ga pa iz italije naročiš te pa pride 22€ + poštnina, ki je 15€ z eno od njihovih pošt! Problem je samo plačilo z Paypalom :(
zato me pa zanima v sloveniji, marbit kera trgovina drži take izdelke oz. jih lahko naroči???
če ga pa iz italije naročiš te pa pride 22€ + poštnina, ki je 15€ z eno od njihovih pošt! Problem je samo plačilo z Paypalom :(
zato me pa zanima v sloveniji, marbit kera trgovina drži take izdelke oz. jih lahko naroči???
Easx ::
jaz ga imam (Arduino NG) in ga ne rabim, ker me zanimajo bolj low level stvari. Prodam ga za 35e. Interesenti me kontaktirajte po zasebnih sporocilih :)
MChip ::
Nevem če se ti glih splača to kupit ... nevem no ..bascom ti ponuja vse ...in protoboard ...in software..in vse...(če sm prov zastopu da je to kao neka teestna ploščica..) nism ziher..tak da ne me tepst ;)
Laško je zakon
drVrh ::
lp
Conrad Electronic probi slo pol pa še iz tujine
al pa tole probi http://m6n.ebay.de/Arduino_W0QQ_nkwZArd...
tujina tujina
(Nikola Tesla)
Conrad Electronic probi slo pol pa še iz tujine
al pa tole probi http://m6n.ebay.de/Arduino_W0QQ_nkwZArd...
tujina tujina
(Nikola Tesla)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: drVrh ()
miko 55 ::
Bolj se splača kupit tale arduino v angliji, res je da je izdelek malo dražji je pa poštnian zato toliko cenejša.
še link.
še link.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
techfreak :) ::
Čeprav koliko je kaj pointa v tem, da kupiš Arduino?
Cenejše je, če začneš z mikrokontrolerjem in vsemi stvarmi, ki jih potrebuješ ter programiraš v C/Bascomu (demo verzija je zastonj, ampak ima nekaj omejitev).
Drugače pa si lahko v vsakem primeru narediš Arduino board oz. programiraš z njim.
Cenejše je, če začneš z mikrokontrolerjem in vsemi stvarmi, ki jih potrebuješ ter programiraš v C/Bascomu (demo verzija je zastonj, ampak ima nekaj omejitev).
Drugače pa si lahko v vsakem primeru narediš Arduino board oz. programiraš z njim.
Gandalfar ::
Naceloma se jih kar po posti iz Italije kupuje. So teli fantje, ki ga delajo cisto kul.
profii ::
http://www.seeedstudio.com/depot/seeedu...
tole je tud ena ugodna varjanta. free poštnina v slo na ebayu.
tole je tud ena ugodna varjanta. free poštnina v slo na ebayu.
bluefish ::
mi je skorajda malo nerodno, ker stvari še zmerja nisem kupil, vendar žal ne najdem trgovine, ki bi poleg kreditne in paypala omogočala še kak drug način plačila.
Anyone?
Anyone?
Lio ::
a res ne poznaš nikogar ki bi ti posodil kreditno kartico?
drugače pa obstaja že cela vrsta različnih arduino klonov ki se jih da dobit še za mn denarja(in so kompatibilni z vsem arduino sheildi itd)
drugače pa obstaja že cela vrsta različnih arduino klonov ki se jih da dobit še za mn denarja(in so kompatibilni z vsem arduino sheildi itd)
bluefish ::
en update - sem se v začetku meseca malo pozanimal v eni od trgovin, ki so navedene ne seznamu na uradni strani, in se dogovoril za bančno nakazilo. Po malo manj kot tednu dni je danes prispel paketek. Stroški nakazila so bili 0,33€, torej sem prišel precej poceni skozi.
Tero ::
Če bi kdo rad imel atmega 168 mikrokontroler z "zapečenim" arduino bootloaderjem, ti ga lahko podarim če iz mb.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pametna sobaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5603 (2179) | SonoR |
» | Zanimivi domači projekti (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 19060 (14945) | Unknown_001 |
» | Programiranje preprostega robotaOddelek: Programiranje | 4916 (4183) | Rias Gremory |
» | Teagueduino - Arduino brez lotanja ali programiranjaOddelek: Novice / Modifikacije | 12804 (10408) | Karlos |
» | pametna elektronika v sobiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2961 (2489) | Karen |